Pavel - Ivge: 1

24. marts 2017 kl. 15:45
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 70-30%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

HCT Winter Championships er i dag blevet sparket igang, og jeg ser frem til en masse gode kampe. Imorgen kommer vi til at se den forsvarende verdenmester, Pavel, spille imod en ny spiller som vi i ikke kender så meget til, Ivge. Jeg kan ikke se denne kamp gå andre veje end at Pavel tager den.

Dét taler for Pavel

- Pavel er forsvarende verdensmester. En ny spiller som Ivge, der bestemt har meget mindre erfaring når det gælder turneringer af en så stor kaliber som denne, må være super nervøs, og så at skulle starte sin første kamp mod Pavel - Han har et kæmpe pres på hans skuldre.

- Pavel, må man antage, hvilket han også selv har udtalt, er super selvsikker. Han har rigtig meget erfaring, og vil kunne gå ind og spille denne kamp uden fejl. 

- Pavel ligger pt. nummer 1 på GosuGamers verdensrangliste, og der har han været i meget lang tid. Han har også, ifølge GosuGamers, en i alt 72% winrate, hvilket er helt vanvittigt. Normalt siger man at en rigtig god spiller har omkring 55-60% winrate, og det at Pavel har 72% er helt utroligt.

Dét taler for Ivge

- Ivge er klart kæmpe underdog i denne kamp, og det ville ikke være overraskende hvis han gik hen og tabte denne kamp. Men hvis Pavel, verdenmesteren, der er super anerkendt i HS communitiet går hen og måske er bagud med 2 set, så kunne han nok godt føle lidt pres da alle i HS community'et regner med at han tager denne kamp.

Det skal du holde øje med:

- Hearthstone er kendt for at have mange tilfældigheder i spil. Dette kan tale for eller imod begge spillere, men nogle gange er det tilfædighederne og ikke nødvendigvis gode plays, der afgøre en af de 7 kampe. 

- De decks, som de skal bruge under turneringen, er endnu ikke offentliggjort, så vi kan ikke endnu vide om én af deres line ups counter den andens helt utroligt meget.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback