18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paula Badosa - Ajla Tomljanovic: 2

Match center
12. januar 2022 kl. 09:10 - Tennis, WTA | f
Ken Rosewall Arena, Sydney Olympic Park Tennis Centre
12. jan. 2022 kl. 00:07 (Opdateret 12. jan. 2022 kl. 10:43) 12/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

2 runde i Sydney.

Chance (1-2): 65-35%
Betvalue: 106,75%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Jeg er forholdsvis rolig over at skulle hoppe på Tomljanovic, efter det stunt hun lavede sidste uge mod Kenin. Hun plejer at kunne levere stærke indsatser og det forventer jeg også af hende her. 

Tomljanovic mistede grebet af kampen i 2 sæt mod Schmiedlova, men fik den alligevel kørt den hjem. Hun har set fint servende ud, men syntes især i returspillet har hun ligget tungt pres på sine modstandere med sin power. Hun er ikke altid teknisk god og den mentale del så vi spille hende et puds, men syntes generelt at det mentale omfatter stort set de fleste spillere.

Badosa fik sin første sejr over Ostapenko i 2 sæt, men måtte se sig nede med break 4-5 i 1 sæt som hun så vendte. Hun er stadigvæk ny i den helt øverste del af toppen, og her tænker jeg der ville være mange gode odds at hente imod hende hvis man tør. Selvom hun er lige så høj som sin modstander er der lidt mere bid i hendes server. Kommer hun i stærk modvind som man så mod Vika, kan hun stadigvæk blot spille ordinært.

Jeg tror på at Tomljanovic har større chance end markedet vurderer. I starten af året her hvor tingene nogle gange kan virke mere tilfældigt, burde chancen også være større når det er i Australien på hardcourt. 

Markedet kunne godt stige yderligere indtil kampstart og ligger nu fra 2,75-3,05.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback