Annonce

SSD Parma - Cremonese: 1

Match center
25. august 2017 kl. 20:35 - Fodbold, Italien - Serie B
Stadio Ennio Tardini
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 57-27-16%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Parma har købt godt ind og virker bedre gearet til Serie B end oprykningskollega Cremonese. Det er første spillerunde, og udeholdet kan bide fra sig, men det erfarne hjemmehold bør have gode muligheder for tre point.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Parma er udråbt som en af de store favoritter til at rykke op i Serie A, og har hentet stærke profiler ind som kan gøre en forskel i Serie B.
 • Man spillede uafgjort mod Fiorentina for lidt over en uge siden i en venskabskamp, et godt bevis på at mandskabet er klar til den nye sæson.
 • Hjemmeholdet er normalt meget stærkt hjemme på Stadio Tardini, hvor man har vundet fire af de seneste fem opgør.
 • Erfaringen på de to mandskaber bør tale til hjemmeholdets fordel med flere spillere, som også har spillet i Serie A.
 • Cremonese har tabt fire af de seneste fem kampe, man har spillet, og virker ikke helt gearet til Serie B i den kommende sæson.
 • Gæsterne har hentet et par ganske fin navne, men der bør handles mere ind, og det kan godt gå hen og blive en meget hård sæson for oprykkerne.
 • Det store problem er at man er afhængig af Birghenti i angrebet, og man virker ikke til at have andet at skyde med i det offensive.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Det er første spillerunde, og hvor man til tider kan se overraskelsker da man ikke helt ved hvor holdene helt står.
 • Parma har skiftet en del ud i truppen i forhold til sidste sæson, og det kan tag tid inden mandskabet er spillet helt sammen.
 • Cremonese er underdogs, og vil sandsynligvis prøve at straffe et muligvis meget offensivt hjemmehold.
 • Gæsterne har i Andrea Birghenti holdets topscorer i Lega Pro med 17 mål en farlig angriber som kan gøre ondt på Parma.
 • Ingen kampe i Serie B er nemme, og alle små hold vil prøve at stoppe mandskaber som Parma i denne sæson.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddsætterne/markedet overser/fejlvurderer

Oddset: Også værdi Unibet 1,80.

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,85 hos Bet365, men er siden faldet, jeg forventer dog ikke det vil ændre sig det store op til kickoff fredag, medmindre hjemmeholdet skulle løbe ind i vigtige fravær.

Markedsoverblik: En toneangivende licensløs bookmakere er i odds 1,89, og åbnede i 1,86, og har altså været en smule stigende.

PARMA:

Den tidligere italienske traditionsklub var igennem den værste tid i klubbens historie i foråret 2015, hvor man lå til nedrykning i Serie A, og hvor klub senere hen gik konkurs, og måtte starte i Serie D (Italiensk 4 Division) men tiderne har ændret sig og målet er nu oprykning til Serie A, hvilket vil være imponerende.

Man har forstærket sig godt hen over sommeren, og er i øjeblikket ude efter Alessandro Matri til angrebet som har sagt ja til at skifte til Parma, dog kan lønnen gå hen og blive et problem, men spillere som Gagliolo og Di Gaudio er kommet til fra Carpi, Siligardi fra Verona, Barillá fra Trapani, samt Dezi og Insigne fra Napoli, og mandskabet virker meget spændende.

Parma er outsider til at rykke op i den kommende sæson, men dette års Serie B ser ud til at blive utrolig jævnbyrdigt, og det kan blive meget tæt i toppen som i bunden, men med det som man har hentet ind hen over sommeren bør man kunne komme med minimum i playoff spillet.

Hjemmeholdet er favoritter i fredagens opgør på Stadio Tardini, og kan man forsætte de gode takter fra de seneste venskabskampe, så bør bør man have gode muligheder for at hive tre point i hus.

Trupnyt: Træner D´Aversa har ikke vigtige fravær i truppen, og kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Parmas forventede startopstilling: 4-3-3: Frattali, Iacoponi, Lucarelli, Di Cesare, Gagliolo, Dezi, Munari, Barillá, Baraye, Calaio, Di Gaudio.

CREMONESE:

Gæsterne fra Cremona lignede ikke mandskab som vil rykke direkte op i Serie B i sidste sæson, man var længe en del point efter Alessandria i tabellen, men da Alessandria gik i stå sidst på sæsonen, og Cremonese var inde i super stime endte det med den direkte oprykning til Serie B efter elleve års fravær fra den italienske Serie B.

Cremonese kommer med stor sandsynlighed ikke til at placere sig i toppen af tabellen, men målet er overlevelse, hvilket også kan blive svært, man har hentet Samir Ujkani til målet som tidligere har spillet for både Novara og Palermo i Serie A, brasilianske Claiton er hentet i Crotone til det defensive, samt er Croce hentet i Empoli til det offensive.

Jeg har nævnt det tidligere Cremonese er afhængig af 29 årig Andrea Brighenti i angrebet som har scoret 63 mål de sidste fire sæsoner for klubben i Lega Pro, skulle han blive skadet har man ingen til at scorer målene, samt har han aldrig spillet i Serie B. 

Man er på udkig efter en angriber, og Alberto Gilardino blev nævnt hen over sommeren, men det blev ikke til noget, og i øjeblikket er man ude efter Paulinho som tidligere at spillet i Livorno.

Det bliver spændende at følge mandskabet den kommende sæson, men det ligner en vanskelig opgave allerede i første spillerunde, men man trænger til flere forstærkninger inden markedet lukker ellers ligner det et meget svært efterår for oprykkerne.

Trupnyt: Cremonese har indtil videre ikke vigtige fravær i truppen, vhilket betyder træner Tesser alle mand klar til fredags opgør i Parma.

Cremoneses forventede startopstilling: 4-3-1-2: Ravaglia, Salviato, Canini, Claiton, Renzetti, Arini, Pesce, Croce, Castrovilli, Mokulu, Brighenti.

Kilder: parmacalcio1913.com, uscremonese.it, tuttomercatoweb.com, gazzettadiparma.it, sportnotizie24.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback