Annonce

PSG - Real Madrid: C. Ronaldo scorer

Match center
6. marts 2018 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Parc des Princes    Felix Brych
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05

Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 45%
Betvalue: 110,25%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Returkampen mellem PSG – Real Madrid lugter af en kamp med 3 til 5 mål. Imidlertid er markedet gået i over selvsving og så må man jo tænke alternativt. Jeg mener at markedet er tæt på at overvurdere PSGs favoritværdighed. PSG skal fremad, hvilket kan betyde, at de let kan blive fanget på omstillinger, hvor Ronaldo vil være en naturlig målscorer.

 
Derfor skal du spille spillet


- Ronaldo har scoret 11 ud af 19 af Reals CL mål i denne sæson, svarende til 61% af målene. Ydermere har han scoret alle CL kampe i denne sæson, hvilket giver en rigtig fin baseline.

- Ronaldo ser ud til at have ramt formen, da han har scoret 7 mål i hans seneste La Liga 4 kampe.


- Det virker som om at markedet overvurderer PSG´s favorit værdighed en smule. Neymars skade har lagt en dæmper, men oddset på Real sejr har været helt oppe i odds 5 hos toneangivende licensløs hvilket er for højt. Ræsonnementet virker til at være at PSG skal vinde fordi de skal vinde med 2 og fordi Real kan gå videre uden at score. Jeg mener at markedet undervurderer at Bale, Benzema og Ronaldo er nogle af verdens bedste omstillingsspillere, hvilket kan gøre ondt på på PSGs defensiv som har vist sprækker når de kommer under pres.

- Normalt ville jeg ikke fremhæve motivation, da jeg mener at det let kan blive meget ukonkret. I det her tilfælde gør jeg en undtagelse. Toget er kørt fra Real i La Liga og i den første kamp var Ronaldos kropsprog utrolig tydeligt. Han virkede utrolig tændt, faktisk en sådan grad at hans spændingsniveau let kunne blive for voldsomt. Når han går ind til kampen med den motivation som han gjorde i første kamp, er det bare utrolig svært at holde ham tilbage.

 
- Øvrige bookmakere ligger niveauet odds 1,7 - 2,2, mens oddset hos Unibet har været stigende op til 2,45. Pænt over det øvrige marked.

Det skal du holde øje med

-  Bale har scoret i hans seneste  2 La Liga kampe og har som bekendt en rigtig god fart i benene, som kan gøre ondt på PSG. Derfor forventer jeg også at han starter til denne kamp. Derudover har Benzema scoret i 2 ud af 4 CL kampe, og en af de største risici ved sådan et spil er naturligvis at en anden spiller kommer ham i forkøbet.

- Selvom man kan ræsonere omvendt, menet jeg faktisk at Neymars fravær taler en lille smule imod spillet. Hvis Real når det tipping point hvor man tror at det bliver svært at holde PSG fra at score, så vil man også være mentalt være forberedt på at tænke offensivt. Jeg tror et langt stykke hen af vejen at man går ind til kampen med netop den mentalitet, mens en svækket PSG offensiv kan betyde at man i højere grad kan se et scenarie, hvor man kan forsvare en føring hjem. Dog har Di Maria efter sigende været skarp.

- Ronaldos CL playoff stats de sidste 2 foregående sæsoner er rigtig fine, med scoringer i 4 ud af 7 kampe begge sæsoner, dog scorer Ronaldo mindre 2 returkamp hvilket nok må tilskrives det taktiske element ift. at gå videre.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback