18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paraguay - Venezuela: Paraguay kvalificerer sig til finalen

Match center
21. juli 2011 kl. 02:50 - Fodbold, Sydamerika - Copa America
Estadio Mundialista Malvinas Argentinas
20. jul. 2011 kl. 15:14 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 20/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 67%
Betvalue: 101,84%
Spilbar ned til odds: 1,49
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Semifinale. Bemærk kampen afvikles på neutral bane i Mendoza, Argentina.

Et ´happy go lucky´ Venezuela-hold har vundet argentinernes hjerter allerede fra første spillerunde, og kæledæggerne har undervejs i turneringen hentet nogle overraskende resultater med en profilfattig trup.

Paraguay har endnu ikke prøvet at vinde en kamp ved dette Copa America, men det forventes, at de vil dominere denne semifinale. Paraguay var sekunder fra at besejre Venezuela i sidste gruppekamp, hvor Venezuela dog udrettede et mindre mirakel og vendte et truende 3-1 nederlag til 3-3 i overtiden.

Paraguay har ellers en solid defensiv og stjernespillerne Lucas Barrios og Roque Santa Cruz i front (Santa Cruz er tvivlsom, men så har man Nelson Valdez i baghånden). De bør gå videre til finalekampen mod Uruguay.

ODDS

Chancevurdering for ordinær spilletid: 50-30-20

Hvis det ikke lykkes Paraguay at kvalificerer sig til finalen i de 90 minutter, så har vi stadig chancen for at få en afgørelse i den forlængede spilletid. Af de 30% for uafgjort er der placeret 17% på Paraguay, da det vurderes, at de har større sandsynlighed for at hente sejren i de 2x15 minutter end Venezuela.

Dermed bliver chancevurderingen for Paraguay når finalen på 67%.

Paraguay spillerne kan forvente god opbakning på "Estadio Malvinas Argentinas" i Mendoza. Det var voldsomt populært blandt argentinerne, at det lykkedes Paraguay at eliminere Brasilien. Desuden har der været en stor folkefest omkring alle Paraguays kampe i Copa America, og de mange paraguayanske fans vil forsøge at bære deres spillere til finalen.

Paraguay var direkte uheldige i gruppespillet. Allerede i første runde havde de fortjent sejren mod et nedspillet Ecuador mandskab, men Elizaga var banens bedste spiller og sikrede 0-0 til Ecuador. I næste kamp var Paraguay tæt på sensationen, da Fred i sidste minut udlignede til 2-2 i nøglekampen mod Brasilien.

I sidste gruppekamp kom Venezuela foran på et forsvarskiks efter 5 minutter, hvilket var startskuddet til et stort angrebsraseri fra Paraguay, hvor Lucas Barrios gik forrest og sendte det ene angreb efter det andet mod Venezuela målet. Boldene fløj om ørene på målmand Renny Vega og den rundtossede defensiv. Venezuela havde deres kontra-angreb og i overtiden kom miraklet med to Venezuela scoringer til slutstillingen 3-3.

I slutspillet smilede heldet endelig til Paraguay. Fra første fløjt belejrede Brasilien det paraguayanske felt, og kampen blev ét stort bombardement af Justo Villars mål. Paraguay fik ikke et eneste skud på mål, men defensiven og Man of the Match Justo Villa fik reddet 0-0 igennem de 120 minutter. Paraguay fik semifinalepladsen i straffesparkskonkurrence, hvor det lykkedes Brasilien at brænde samtlige 4 forsøg.

Venezuela skabte første sensation med 0-0 resultatet mod Brasilien i første runde. Det var et heldigt resultat, men det lykkedes i store periode af kampen for defensiven at holde den unge brasilianske offensiv fra chancer. Argentinerne var begejstrede for den bedrift, og der blev skabt en Cinderella fortælling omkring dette undertippede Venezuela mandskab, der nedkæmper giganterne mod alle odds.

Med 1-0 sejren mod Ecuador blev kvartfinalen sikret, og defensiven havde ingen problemer med at holde et tamt Ecuador mandskab fra chancer.


Den defensive organisation var dog helt væk i 3-3 kampen mod Paraguay. Det kunne meget let være blevet til et stort nederlag, men Renny Vega løb med frem på sidste hjørnespark i kampen og fik headet bolden ind til Grenddy Perozo, der udlignede til 3-3.

Igen i kvartfinalen kom Venezuela under et stort pres fra et offensivt Chile mandskab. Træner César Farías må konstatere, at Venezuela har været i stand til at score på stort set samtlige deres afslutninger. Der var ikke meget mere end 2 skud på mål fra Venezuela offensiven, der alligevel endte i semifinalen med en 2-1 sejr. Det var stik mod spil og chancer, men Chile spillerne manglede heldet i afslutningerne.

4 minutter inde i overtiden fik midtbaneprofilen Tomás Rincón direkte rødt kort for et tåbeligt, unødvendigt frispark midt på banen.

Venezuela har ikke de store profiler, og de har ikke tradition for at udrette de store mirakler i Copa America eller den sydamerikanske VM kvalifikation, hvor Venezuela endnu aldrig har kvalificeret sig til en VM slutrunde.

OVER/UNDER 2,5 SCORINGER

Der er ikke ligefrem dækket op til en fodboldfest, der vil gå over i historiebøgerne.

Trods 3-3 i det første opgør er der store forventninger til en målfattig semifinale. Venezuela vil sandsynligvis igen komme under stort pres og de vil stå kompakt i defensiven.

Paraguay vil være meget i boldbesiddelse, men det vil være en kontrolleret offensiv, hvor Paraguay spillerne vil være opmærksomme på kontra-angrebene, der overraskede Chile i kvartfinalen.

Chancevurdering: 37/63

TRUPNYT

Paraguay træner Gerardo Martino må undvære forsvareren Antolín Alcaraz, der blev udvist i kvartfinalen mod Brasilien. Desuden er angriber Roque Santa Cruz tvivlsom; men han kan erstattes af den snu Nelson Valdez.

Venezuela mangler blot Hamborg-spilleren Tomás Rincón.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

PARAGUAY

Justo Villar, Dário Verón, Paulo da Silva, Marcos Cáceres, Aureliano Torres; Enrique Vera, Cristian Riveros, Édgar Baretto, Marcelo Estigarribia; Roque Santa Cruz (Haedo Valdez), Lucas Barrios.

VENEZUELA

Renny Vega;  Roberto Rosales, Grenddy Perozo, Oswaldo Vizcarrondo, Gabriel Cichero; Lucena, César González, Juan Arango, Giancarlo Maldonado; Nicolás Fedor, Salomon Rondón.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Kommentarer

Feedback