18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paradox - ORDER: (AH: -1,5 Maps) 2

20. marts 2020 kl. 08:00 - ESEA MDL Season 33 Australia
19. mar. 2020 kl. 23:36 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 19/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (13)

ESEA MDL Season 33 Australia

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-0-60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Så kører bang bang bussen en tur til Australien, hvor vi ser ORDER som kæmpe favorit mod underdogen Paradox? Der der værdi i de Australske veteraner? 

Selv håber jeg på en 2-0 sejr til ORDER, og ser faktisk god værdi i spillet

Det taler for spillet:

- Vi har et færdigspillet gruppespil der blev klaret med 14-1 i win record mod Paradox's 15-9, de tal taler selvfølgelig for sig selv, men lad os underbygge det lidt. De 2 mandskaber har lige mødt hinanden, der gik den i 3 maps (#1). 

- Vi har 5 mand fra ORDER som alle snitter over 1.0 i rating, det er der kun 3 mand, der gør fra Paradox.

- Den store upcomming stjerne i mine øjne er aliStair fra ORDER, er helt klart stjernen på serveren, han er et super talent og rammer bare hs som aldrig før. Han bliver bedre og bedre. Og med et par erfarne herrer ved sin side, så tror jeg kun han bliver endnu skarpere.

- ORDER er en god blanding af råt ungt talent og erfaring. Når man taler erfaring kan vi ikke komme uden om USTILO og Rickeh, begge spillede for gode  teams, især USTILO som har spillet i Renegades, også da de var bedst. Så han har været til store lans og ført sig frem. Den erfaring tager han med til ORDER

- ORDER lineup er forholdvis ny, Men alligevel har de en win record på 17-4 sammen, i kampe. Så tingene bliver bedre og bedre.

- ORDER har bredere map pool, de er bedst på 5/7 maps, jeg ville være så fræk, at sige de bedst på 6/7 maps. De har mange flere maps bag sig end Paradox. Det eneste map de ikke spiller ORDER det Overpass - Så det ser jeg som instant ban med det samme i morgen.

- ORDER ligger lige nu #59 i verden, har de potentiale til mere? Ja vi skal da se dem i top40 synes jeg. Men de har ligget der et godt stykke til plus/minus lidt op og ned.

Hold øje med:

- ORDER har haft udskiftning, følgende lineup har kun spillet sammen i en 45dages tid. Så er de hvor de skal være? 

- Siden års skiftet så har Paradox faktisk spillet bedre, de rykket fremad på verdensranglisten og ligger lige nu #112. Som nok er deres placering, men det går fremad.

- Som sagt før, det er online, så alt kan ske. Det er bare ikke det samme som lan, så hvordan tændingen er vides aldrig(Jeg tror nu den er som den skal være)

- Som skrevet tidligere, Paradox HAR taget map fra ORDER før, det skete for nogle dage siden, så det kan ske igen. Det skete på Inferno hvor de ligger på forholdvis 46% win rate til Paradox og 55% til ORDER. De har næsten lige mange maps spillet. Så den skal man have i mente, hvis Inferno ikke bliver banned.

#1 - Sidst de mødtes gik kampen i 3 maps, det skal dog siges, det map Paradox tog var i en overtime. Og skulle aldrig havde været dertil, de 2 maps ORDER tog, gjorde i i overlegen stil nemlig 16-6 & 16-4. Om det bliver samme cifre er jeg usikker på, da det nu er upper bracket, så satser på Paradox stepper op, om de har man fire til det? Ja må tiden vise.

Alt i alt. Den står 1-4 til ORDER indbyrdes, og den ene sejr Paradox har er efter en overtime. Ellers har ORDER været stabile og vidst Paradox vejen ud i "Bushen" igen.
Jeg vil ønske jer held og lykke, og BANG BANG! Og ikke efter kænguruerne, de har det hårdt nok i forvejen :-)

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback