18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Palmeiras - Flamengo: 1

Match center
21. juli 2011 kl. 02:50 - Fodbold, Brasilien - Serie A
Estadio Palestra Italia
20. jul. 2011 kl. 16:14 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 20/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 50-30-20%
Betvalue: 102,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Ubesejrede Flamengo kommer på det der ligner deres sværeste kamp i denne sæson, når de skal til Sâo Paulo og møde et velorganiseret Palmeiras-mandskab under ledelse af Luiz Felipe Scolari.

Palmeiras har vundet samtlige 5 hjemmekampe i denne sæson uden at indkassere scoringer, og det er lykkes for Scolari at opbygge en frygtet hjemmebane på "Pacaembu".

Det er et topbrag i Brasileirâo, men Ronaldinhos Flamengo-drenge bør få det svært mod Palmeiras, der har topangriberen Kleber tilbage i topform.

KLEBER- O GLADIATOR

Palmeiras og Flamengo kæmper om andenpladsen "Pacaembu", hvor Ronaldinho kan blive første spiller til at score imod veteranen Marcos efter 5 hjemmesejre i træk med clean sheets til den erfarne keeper.

Palmeiras vil udnytte hjemmebanefordelen til at blive førsteudfordrer til Corinthians på førstepladsen. I de hidtil 11 kampe i år på "Pacaembu" har Palmeiras vundet 7, spillet 3 uafgjort og blot tabt en enkelt kamp (mod netop Corinthians 0-1).

Angriberen Kleber har ikke spillet de seneste kampe for Palmeiras, da han har været i forhandlinger om et skifte til Flamengo. Transfervinduet lukker i dag, og Kleber har ikke kunnet blive enige med Rio klubben, så "O Gladiator" er tilbage i startopstillingen, hvor han får den specielle oplevelse at skulle møde netop Flamengo.

Palmeiras har ikke samme stjernebesatte trup som Flamengo, men Scolari er et taktisk geni med god mandskabspleje, og den tidligere Brasilien ogPortugal landstræner får det maksimale ud af truppen.

Det er indtil videre blevet til 18 point i 9 kampe efter 5 sejre, 3 uafgjorte og et enkelt nederlag med en samlet målscore på 16:6.

RONALDINHO - DER ER MAGI I LUFTEN

Træner Vanderlei Luxemburgo tager til Sâo Paulo med 4 sejre i træk og med en ubesejret sæsonstatistik har den tidligere Real Madrid træner bragt Flamengo tilbage i mesterskabskampen. Sidste sæson var ingen succes for Rio de Janeiro klubben, men Ronaldinho har fundet spilleglæden i Flamengo trøjen og han har vist store lederegenskaber i de afgørende situationer.

Det er blevet til 19 point for deres 9 kampe efter 5 sejre og 4 uafgjorte med en samlet målscore på 18:8. Men heraf er blot 5 point hentet på udebane, og Flamengo mangler endnu at bevise deres status som mesterskabskandidat på udebane. Indtil videre har Flamengo blot mødt to oprykkere og bundproppen Atletico PR på udebane, og mødet mod Palmeiras vil vise om defensiven kan holde til at komme under pres fra et tophold.

SENESTE RESULTATER

Palmeiras 3-0 Santos

América MG 1-1 Palmeiras

Palmeiras 2-0 Atletico GO

Ceará 2-0 Palmeiras

Palmeiras 5-0 Avaí

Fluminense 0-1 Flamengo

Flamengo 1-0 Sâo Paulo

America MG 2-3 Flamengo

Flamengo 4-1 Atletico MG

Flamengo 0-0 Btafogo

TRUPNYT

Chilenske Jorge Valdivia og Kleber er tilbage hos Palmeiras. Jorge Valdivia må dog tage plads på bænken.

Flamengo mangler den skadede chilenske midtbanespiller Maldonado, mens midtbanekollegaen Fierro endnu ikke er vendt tilbage fra Copa America. Men træner Vanderlei Luxemburgo kan gentage samme startopstilling for nu trejde kamp i træk.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

PALMEIRAS

Marcos; Cicinho, Maurício Ramos, Thiago Heleno, Gabriel Silva; Márcio Araújo, Marcos Assunção, Patrik, Luan; Maikon Leite, Kleber.

FLAMENGO

Felipe; Léo Moura, Welinton, Ronaldo Angelim, Junior Cesar; Airton, Willians, Renato, Thiago Neves; Ronaldinho, Deivid.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback