Palermo - Pro Vercelli: 1

Match center
25. september 2017 kl. 20:35 - Fodbold, Italien - Serie B
Stadio Renzo Barbera
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 68-22-10%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,47
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Palermo er kommet godt fra start i Serie B og er fortsat ubesejret. Bundholdet fra Pro Vercelli er ubesejret i de seneste to kampe efter en dårlig start, men de sicilianske oprykningsfavoritter er et niveau over gæsterne og bør have gode chancer for sejr.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Palermo er favoritter til at rykke op i Serie A igen, og har på papiret det stærkeste mandskab i Serie B i denne sæson.
 • Sicilianerne er ubesejret i de tre første hjemmekampe på Stadio Renzo Barbera, hvor man har hentet syv point.
 • Palermo besejrede senest topholdet fra Perugia med 1-0 som var ubesejret inden opgøret, og spillede sæsonens vel nok bedste kamp.
 • Hjemmeholdet har scoret og skabt masser af chancer i de første tre hjemmekampe, og tempomæssigt bør man kunne give gæsterne store problemer.
 • Til mandagens opgør kan træner Bruno Tedino stille i næsten stærkeste opstilling, hvilket bør tale til sicilianernes fordel.
 • Pro Vercelli ligner et mandskab som kommer til at kæmpe hårdt for overlevelse i denne sæson, og virker tandløse i det offensive.
 • De norditalienske gæster har et meget ungt hold, og hvor flere af spillerne endnu ikke virker gearet til at spille i Serie B.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Pro Vercelli er ubesejret i de seneste to kampe mod Brescia og Salernitana det kan have givet selvtillid efter en dårlig sæsonstart.
 • Palermo er favoritter, men i denne sæson er Serie B meget jævnbyrdig, og er man ikke klar på dagen kan alle slå alle.
 • Norditalienerne vil sandsynligvis komme under et alvorligt pres i dette opgør, og vil muligvis prøve at hive tempoet ud af opgøret.
 • Hjemmeholdet må undvære Bellusci i midterforsvaret som er i karantæne, samt norske Aleesami ligeledes i det defensive det er en lille svækkelse.
 • Gæsterne fik point i den seneste udekamp mod Brescia, og har stået stærkt defensivt i de første to udekampe.

Argumenter i kursiv: De elementer jeg mener oddsætterne/markedet især fejlvurderer

Oddset: Også værdi ved Bwin og Cashpoint som ligeledes er i odds 1,50.

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,62 hos Bet365, men har siden været faldende.

Markedsoverblik: En toneangivende licenløs bookmakere er i odds 1,52, og åbnede i odds 1,56

PALERMO:

Hjemmeholdet er ubesejret indtil videre i sæsonens første fem spillerunder, og vandt senest hjemme mod topholdet fra Perugia med 1-0 som var ubesejret, og hvor sicilianerne spillede noget som lignede sæsonens bedste kamp, og denne sejr skal der følges op på mandag aften når bundholdet fra Pro Vercelli kommer på besøg.

Palermo er favoritter til at rykke op i denne sæson og alt andet end oprykning vil være en katastrofe for den sicilianske klub, man er ubesejret i de første tre hjemmekampe i sæsonen, hvor man har besejret Spezia og Perugia, samt spillet uafgjort mod Empoli 3-3, hvor man var foran med 2-0.

Man har beholdt mere eller mindre størstedelen af det manskab som rykkede ned i sidste sæson, og hjemme på Stadio Renzo Barbera kommer man sandsynligvis til at hente masser af point i denne sæson, man har set stærke ud i de første tre kampe, og hvor man især offensivt har virket skarpe, og skaber masser af chancer.

Træner Bruno Tedino ændre sandsynligvis ikke det store i forhold til tirsdagens hjemmekamp mod Perugia, og man bør have gode muligheder for at hente endnu tre point mod et Pro Vercelli mandskab som indtil videre ikke har været skræmmende, samtidig med at hjemmeholdet bare virker på et andet niveau og med en meget stærkere trup, og det bør kunne gøre en forskel.

Palermos hjemmebanestatistik: 2-1-0, målscore 6-3.

Trupnyt: Hjemmeholdet må undvære Giuseppe Bellusci(fast) i midterforsvaret som er i karantæne efter det rødekort mod Perugia tirsdag aften, samt norske Aleesami som er skadet ligeleds i det defensive, man har dog en bred trup, så helt svækket er man ikke.

Palermos forventede startopstilling: 3-4-1-2: Posavec, Cionek, Struna, Szyminski, Rispoli, Jajalo, Gnahoré, Morganella, Coronado, Nestorovski, Trajkovski.

PRO VERCELLI:

Norditalienerne startede ud med at tabe sæsonens første tre kampe, og træner Gianluca Grassadonia var allerede til diskussion, hvis resultaterne ikke ændrede sig de kommende kampe, og det har de så gjort dog kun med to uafgjorte kampe ude mod Brescia 0-0, og senest hjemme mod Salernitana 1-1.

Mandskabet virker dog ikke helt gearet til Serie B det er et ungt mandsskab, og man mangler ganske enkelt kvalitet især i det offensive, hvor man skaber for lidt og scorer alt for lidt, og Pro Vercelli ligner i øjeblikket et mandskab som kommer til at kæmpe hårdt i bunden af tabellen i denne sæson, og ikke mindst for overlevelse.

Man var det tredje mindst scorende mandskab i sidste sæson i Serie B, og det ser ud til at melodien ikke har ændret sig i denne sæson, og det kan give store problemer mod et stærkt mandskab som Palermo som man ikke er på niveau med, og træner Grassadonia vil sandsynligvis satse på et meget kompakt defensivt mandskab i mandagens opgør for at redde trænerbænken da han forsat er til diskussion.

Truppen er ikke særlig bred, og derfor bliver der sandsynligvis ikke de store ændringer i forhold til opgøret mod Salernitana, dog er der tvivl om det bliver Bergamelli eller Konate som starter i midterforsvaret.

Pro Vercellis udebanestatistik: 0-1-0, målscore 0-1.

Trupnyt: Man kommer til Sicilien i noget som ligner stærkeste opstilling, kun reserven Rocca på midtbanen er meldt ude til opgøret.

Pro Vercellis forventede startopstilling: 4-3-2-1: Marcone, Ghiglione, Legati, Bergamelli, Mammarella, Germano, Vives, Castiglia, Firenza, Rovina, Morra.

Kilder: Tuttomercatoweb.com, Giornale di Sicilia.it, palermocalcio.it, fcprovercelli.it, sportnotizie24.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback