18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Order - Ground Zero: Resultat: 2-0

5. april 2020 kl. 05:00 - ESL Australia & NZ Championship Season 10
5. apr. 2020 kl. 03:07 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 05/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

ESL Australia & NZ Championship Season 10

Chance: 63%
Betvalue: 108,36%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vi kører hårdt på og napper også lige den anden semi finale der var. Det er igen 2 Australske hold mod hinanden. Order vil gøre, alt for at møde deres største rival nemlig Avant i en finale. Men kan GZ stikke pinden i hjulet? :-) - Tvivler. Men lad os se på det! 

Obs: Dette spil går på, at Order vinder 2-0. God Jagt! 

Det taler for:

- Vi ligger hårdt ud med det største argument man kan finde i betting(Irono forekommer) Order SKAL vinde denne kamp 2-0. De er simpelthen bedre mand for mand, og map for map. Order ligger #59 i verdenen. Og jeg ser den uden tvivl være i top50 snart, for de spiller noget lækkert bang bang Cs! - GZ ligger #93 i verdenen. Som egentlig er godkendt. De har et OK hold. Og mener deres placering er fortjent. Nå det så er sagt. Så er Order et Niveau over GZ i alle spillets facetter. 

- Hvis vi render map pool igennem, så denne en af mine grunde til mit cv(Måske i nogens øjne) er lidt højt. Men mener det holder: Order vil med det samme ban Overpass, de spiller slet ikke mappet. Så plejer de, at vælge Nuke eller Mirage. Men dette er faktisk også maps som GZ godt kan spille. Så jeg håber, at se et D2 eller Inferno pick. Men uanset hvad ser jeg Order som meget store favoritter til, at tage eget pick. Der er et map GZ slår Order i win rate og det er Nuke. De vinder den med 15% - Dog stadigvæk et map Order spiller mere strukureret på og mere flydende.

- Siden 16/1-20 har Order tabt 4 gange. 3 gange til deres rival Avant og en gang til renegades. Ellers har de smadret alt på deres vej. De har en win rate på 81%. Men nok om tal, som alle med 2 fingre og en Amiga med et modem kan finde frem til.

- Order er nok det 3 bedste team i Australien kun overgået af 100T og Renegades, Ja jo det siger måske ikke så meget. Men det har gjort dem til, at ligge #59 i verdenen. De er styret af erfaring og raw talent. Ustilo og Rickeh er begge herre med stor erfaring på Cs scenen, Spillet en masse store lans og har oplevet en masse forskelligt. Ustilo er helt tilbage fra de gode Renegades dage, da de var gode, rigtig gode. De 2 herre ligger på 1.14 og 1.17 i ratio og deres impact lige så god. De 2 spillere er måske nogle af de bedste support spillere til Valiance og Alistair(Som er deres store unge stjerne) som man finder lige nu på dette niveau af Counter-strike. Nemlig ESL i Aus & NZ. 

Når man siger Order, så siger man bare Alistair. Han snitter helt sindsyge 1.26 i ratio og en impact på 1.35 og her snakker vi de sidste 3mdr. Dette er en mand man ikke kan lukke ned, lige meget hvad du prøver, at gøre. Han plejer, at løbe og skyde hvor han vil. Så forventer selvfølgelig også, at se ham i toppen hvor han plejer, at ligge.

- Order har smidt et map til GZ en gang, det skete for over 6mdr siden. Derudover har de mødt hinanden i en Bo1 og Bo3 - Begge kampe vandt de uden at afgive map. Dog er det en 3 uger siden. Så der kan GZ havde haft forberedt sig. Jeg forventer dog ikke de vilde antistrats fra Gz. 

- Order har vundet de sidste 4 kampe, kun afgivet et map, det var i en Bo5 mod Avant, som Order vandt. De er et team, der spiller på høj selvtillid - Og hørte en udtagelse fra deres stjerne spiller, at de skulle jo bare spille som de plejede, for så ville de jo vinde. Det sprudler af selvsikkerhed og moralen er høj.

Jeg forventer, at se et Order hold der står struktureret. Ikke laver de vilde plays ved, at flyve frem og lege hero. Spots vil blive holdt. Og timing plus kommunikation vil sidde i skabet. Dette er et team der har spillet sammen meget længe. Og som kender hinanden til punkt og prikke. Der skal lidt mere, end 2 fake flash til, at rykke rundt på dem. 

Hold øje med:

- Gz er et hold der godt kan lide, at overraske lidt en gang imellem. De vandt forleden mod Roosters, en stor overraskelse, så tog de Chiefs også en overraskelse. Dog er Avant & Order i en liga for sig selv, når vi snakker disse slags turneringer. Men når det så er sagt, så det flot. Og det på helt sikkert havde givet noget på selvtillids tanken. De er 3/5 win score lige nu. Og det faktisk godkendt.

- Gz har det med, at spille lidt specielt og uortodoks. Svært nogen gange lige, at forklare hvad jeg mener. Men det kan ligne de spiller 3 taktikker på en og samme gang i en runde. Dette lykkedes nogen gange og har givet pote med nogle sejre. Det kan selvfølgelig tage Order på sengen, ikke noget jeg regner med, da de godt forberedt. Men dog have det med.

- Så kommer vi til det sjove, nemlig map pool! Gz er bestemt ikke dumme, og de spiller faktisk en del maps habilt! Ender det ud med, at blive Mirage, Nuke og Inferno. Så er der bestemt chancer for, de kan tage et map. For dette er 3 maps de faktisk spiller flot. Igen, kan de holde hovedet højt og ikke fare rundt som forvirret kænguruer. Så kan det godt blive tætte maps. Vælger de, at drikke Red bull hele natten, så bliver det kænguruer på duracell batterier. Også bliver det en røvfuld! - Jeg forventer dog, de er klar på Mouse 1 og kan sagtens give Order modstand! 

- Holder har fået en ny mand ind, så faktisk har spillet flot, han har gjort noget godt for teamet. Og det er blevet lidt bedre, at se på efter hans ankomst. Er han klar og kan Burnruok og void være med, så bliver det en farvel trio vi har med, at gøre.

Burnruok og void er klar holdets bedste spillere, levere de top niveau i dag. Så vil det se godt ud for GZ.  men kræver de klar parat til dagens kamp.! 

 

Alt i alt, så er det hvis og hvis holdet GZ mod stabile/man ved hvad man får Order holdet. Og derfor ser jeg også Order som klare favoritter, som oddset også siger. Men fra 1.16 til 1.72 - Der synes jeg mellemrummet er for stort. Da Gz ikke vil være favorit på nogle maps og slet ikke Order's pick! - Så ser god værdi i 2-0 og mener den holder vand her ;-)

God nat/aften/dag depends hvor i er i verdenen.
God kamp! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback