18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Omega Pharma-Quick Step - Garmin-Sharp: 2

2. juli 2013 kl. 15:15
2. jul. 2013 kl. 03:03 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 02/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (1-2): 48-52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
4. etape (holdtidskørsel)

Omega Pharma-Quick Step har et super-stærkt hold. Det er der slet ingen tvivl om, men enkeltstartsspecialisten Tony Martins skade (han er med, men ikke på toppen efter styrtet på 1. etape) svækker dem.

Resten af holdet bør fortsat kunne hente et godt resultat hjem. Men Garmin-Sharp er også skarpe på holdløbet, og der er meget få folk, der prioriterer disciplinen så meget som holdmanageren Jonathan Vaughters. Holdløbet var en væsentlig årsag til at holdet blev, som det gjorde, og man bør være med helt fremme.

Jeg forventer et ret lige holdløb mellem de 5-6-7 bedste hold. Ruten er ret ligetil, og ikke synderligt hård. Marginaler kommer nok til at afgøre, hvem der vinder. I denne h2h skubber Tony Martins skade favoritværdigheden over på Garmin i min optik.

OBS: Odds 2,05 er spottet hos Betsson/Betsafe. 

Det rene vinderodds på Garmin-Sharp er ikke særlig interessant i min optik, men jeg har en fidus til amerikanerne. Feltet i årets holdløb er ret lige, og både Omega Pharma-Quick Step og Team Sky kan vinde, mens man heller ikke må undervurdere Movistar, BMC eller GreenEDGE. Så odds 3 tiltaler ikke umiddelbart.

Men odds 2 mod Omega Pharma-Quick Step er jeg lidt glad for. Omega Pharma-Quick Step har bestemt et vanvittigt hold, og havde Tony Martin været helt frisk, så havde de nok været min store favorit. Kwiatkowski, Chavanel, Velits, Terpstra og sågar også Cavendish er fænomenale ryttere til denne disciplin, ligesom man heller ikke skal afskrive de øvrige. Der er en årsag til, at de vandt VM i holdløb. Der er ingen tvivl om at de har et stærkt hold.

Men det samme har Garmin-Sharp, og ligesom Omega Pharma-Quick Step satser de 100 % på holdløbet. Før Tour de France-udtagelsen var de 11 potentielle Tour-ryttere samlet, og der blev trænet masser af holdløb. Man har udtaget et hold, der kan vinde holdløbet. Det svageste led på holdet er muligvis Dan Martin, men herudover er de alle vanvittigt stærke i disciplinen. 

  • God service
Feedback