18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks: 2

Match center
28. januar 2020 kl. 02:00 - Basketball, USA - NBA
Chesapeake Energy Arena
27. jan. 2020 kl. 18:40 (Opdateret 28. jan. 2020 kl. 04:14) 27/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Doncic mod overraskelsen fra OKC

Chance (1-X-2): 42-3-55%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 97-107
NordicBet Spil nu hos NordicBet

OKC har været denne sæson helt store overraskelse. De befinder sig lige i svinget omkring playoff pladserne, selv efter en masse trades inden sæsonen startede.

Doncic og Mavericks har haft lidt problemer på det sidste, de mistede Powell deres center til en langtidsskade, men har siden sidste kamp fået hentet Willie Cauley-Stein. Den tidligere GSW og King center skal have meget ansvar, da de virkelig har brug for hjælp på den position. 

OKC er ramt af mange skader, dog eneste starter Gallinari, ellers en masse rotationsspillere. Det var dog også tilfældet i sidste kamp, da de Timberwolves. De spillede mange minutter med nogle rookies der gjorde et godt stykke arbejde. Tror dog de skal op at score lidt for mange point, i den her kamp, til de kan holde i distancen. Ser ingen spiller fra OKC der kan dække doncic, deres guards er for små og deres forwards er simpelthen for langsomme. 

Dallas har haft lidt svingende præstationer på det sidste, men tror med en god løsning på centerpladsen, at det kan give lidt mere ro på. Især på forsvaret hvor KP har skulle tage minutter på center pladsen, i stedet for som PF. Han kan fastholde sin plads og få hjælp i forsvaret, som forhåbentlig giver mulighed for mere energi og frihed offensivt.

Forstiller mig et kampbillede for Dallas vil forsøge at hæve tempoet, hvorimod OKC vil prøve at sænke det en smule. Hvilket hold der formår at styre tempoet kan blive nøglen, jeg går dog med Dallas!

R.I.P Kobe Bryant

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback