18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OG - Tyloo: (AH: +3,5 Runder 1 map) 2

27. marts 2020 kl. 14:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
27. mar. 2020 kl. 00:50 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 27/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Nu kan det kun gå en vej for mig, og det fremad. Vi tilbage i ESL, hvor OG er tilbage efter en lille pause på en 20 dages tid. De møder Tyloo, som har gang i god form, i form af de har spillet en masse Cs sammen.

Obs: Dette spil går på, at Tyloo maks på tabe med 3 runder på map 1, som de selv vælger. De kan selvfølgelig også gå hen og vinde mappet :-)

Jeg ser måske OG være meget små favoritter på map 1, men ikke 1.40 favorit. Derimod forventer jeg et tæt map, og derfor ser jeg god værdi i 3.5 forud som et godt spil. Mine for og imod kommer til, at fokusere på det første map og ikke så meget hele kampen.

Det taler for:

- Tyloo var i går i kamp mod Faze på Interno. Der var det tydeligt for mig, at Tyloo faktisk for det første sidder bootcamp(De er samlet alle sammen i Polen) derudover har de lige spillet kval kampe mod andre kinesiske teams. Det gik også godt. For det andet leverede de faktisk godt mod Faze. De taber 16-10 ja. Men de laver mange overraskende ting, som tager lidt Faze på sengen. Og havde det ikke været for coldzera og Rain, så kunne Tyloo meget vel havde haft taget Inferno. De spillede som de eneste 2 faktisk godt. Tyloo kan tage massere af positivt med fra denne kamp. Som team spillede de faktisk bare overraskende godt.

- OG har ikke haft en officiel kamp siden 8/3-20. Og det en kamp man ikke ser tilbage på, da de tabte til Godsent. Det vil sige, der vil være som der altid er, lidt start nerver eller start rust der lige skal af. Vi ser alle gode teams lige skal bruge enten en half eller et helt map til lige at finde melodien. Det så vi også med Faze, de skulle lige bruge en 10 runder, så var de tilbage. Nu er der bare Niveau forskel på OG og Faze.

- Har hørt et lille rygte eller 2, at OG har brugt en masse tid og kræfter på, at finde ud af hvilken rolle man har på dette OG hold. De har gode spillere, men de er for svingende. Jeg vil gå så langt og sige, de har kampe hvor de ligner et tegneserie hold. Dette er der ikke råd til på Tyloo map pick.  Så har de fundet deres plads? eller er er støj endnu på linjerne. Det må tiden vise.

- Tyloo har nogle interessante individuelle spillere. Summer og somebody som nævnt før, er 2 klasse spillere. Og spiller de lige så aggressiv som de faktisk til tider gjorde mod Faze, så ser jeg OG få problemer på det første map. Tyloo kan godt lide, at lave det uventet. Peake hvor andre måske ikke lige ville peake, de holder nogle specielle vinkler. Alt i alt spiller de ortodoks, og det kan være svært at indrette sig til. 

- Jeg forventer Vertigo og Nuke/overpass bliver bannet. Det vil sige Tyloo har frit spil. Har svært ved, at se hvilket map de vælger, men vil efter ban faktisk mene Tyloo har store chancer på de resterende.

Hold øje med:

- Dette OG har klasse spillere, alle spillerne på nær Mantuu har spillet for store hold. Og har været med på den store scene i massere af år. Der er en god blanding af erfaring og raw talent. 

- Har valde, Mantuu, Issaa fra OG tænkt sig, at dukke på med højt niveau, så kan det blive svært for Tyloo at komme til fadet. 

- OG er som et lotteri, man ved aldrig hvad man får. Men om ikke andet har de slået gode hold. Mibr, Furia og EG - Så de kan godt. (Men har pausen gjort noget godt for dem?)

- OG har haft en 20 dage væk fra scenen, dette kan også gøre en masse .Der var utro på linjerne før pausen og lang tid før det. Har de fået løst dette? Har de fundet deres pladser og praccet en masse? Så får vi et farligt OG, at se senere i dag.

Alt i alt, så har vi med et hold der har startet "sæsonen" igen og har en masse maps under huden de sidste par uger. Dette er klart en fordel for Tyloo. Jeg mener bookmakerne gør OG bedre end de har. Og undervudere Tyloo i høj grad. Der sidder mindst et lige så godt aim på Tyloo gutterne som hos de fleste OG spillere. Når det så er sagt, så skal OG være favorit kva deres rangering. De ligger #19 i verden og vel et godt etableret #top25 hold. Det er Tyloo ikke. Men de ligger #29, så langt er der ikke mellem de 2 hold. 

Jeg forventer, at se et meget tæt map 1 og ser faktisk også Tyloo tage map 1 ( Lille ekstra spil ) 
udover det vil jeg ønske jer alle en god kamp! 

Lad mig endelig vende min stime, med denne kamp :D 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback