18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OG - BIG: (AH: -1,5 Maps) 2

4. juli 2020 kl. 18:00 - cs_summit 6 Europe
4. jul. 2020 kl. 02:52 (Opdateret 4. jul. 2020 kl. 19:45) 04/07
140
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

cs_summit 6 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Vi napper lige en Consolidation finale hvor begge hold har vist pænt spil! - Tror vi kan få en dejlig kamp af se.
Det taler for
 • BIG er et bedre hold lige nu på alle punkter.
 • Man vinder lige nu over 82% af deres kampe. De er det bedste online hold lige nu, Og har været det længe.
 • Om modstanderne er på ferie eller ikke. Så viser de bare godt spil. Deres spil kan man ikke sætte en finger på.
 • BIG har været et hold der var afhængig af Xantares leverede. Men lige nu har man 3 x faktor spillere og 2 backup spillere der også spiller flot.
 • Map pool ligger 100% til BIG. Mener ikke OG vil være favorit på nogle maps i vetoen.
Hold øje med
 • OG har lige slået BIG i 3 maps i sidste kamp. Så dette kan jo ske igen.
 • Synes faktisk kun det er Mantuu der holder niveau. Dog er OG begyndt, at spille mere som et kollektiv.
 • OG form er opadgående. Dette er godt nyt for hele teamet.
 • OG har et map pool der sagtens kan udfordre de gode team. Så har de fået selvtilliden med igen, kan de sagtens udfordre BIG (Igen)
Oddsmarked

Bet365 ligger lidt højere end andre markeder. Men forventer de også vil falde.

Vil ligge ud med, at forklare hvorfor jeg mener BIG er så store favoritter.

BIG tabte sidste møde de havde. Men de starter ud med, at smadre OG på Dust2. Derfra tager de så Inferno, som i min bog aldrig skulle havde været sket. De kommer skidt fra start som T. Det er en ting. Men OG har deres IGL som topfragger, så er det enten fordi BIG har været super ringe, eller OG spillede som et kollektiv hvor hele lineuppet leverede. Jeg mener vi ramte den sidste grund. Der var ikke EN fra OG der var på sit A game, men hele holdet viste bare godt spil. Jeg nægter, at tro dette sker igen. Selvfølgelig kan det ske og noget man skal have øje på.

Valde & Mantuu er lige nu de bedste fra OG - De spiller lidt mere stabilt nu og viser faktisk godt spil. Der skal bare mere til, for man slår de gode hold flere gange. OG skal tilbage hvor de en gang var, hvor de faktisk vandt flotte kampe. Jeg tror bare ikke vi ender der igen. 

Omvendt så har vi et BIG hold der alle spiller godt. Men Syrson & Tabsen skal bare nævnes. Man nævner altid Xantares, vi ved hvad han kan gøre med sit kontrolleret spray og ikke mindst hans ingame hjerne. Han rammer selv 1.20 i ratio og 1.17 i impact! Så han er vigtig uden tvivl. Men de 2 først nævnte ligger altså også på 1.22 & 1.19 i ratio. Det er så imponerende. Deres impact ligger også i den ende, hvor kun simple og lign normalt ligger. Det imponerende. 

BIG spil bliver kun bedre og bedre. De spiller med selvtillid og føler sig uovervindelig(Måske for meget?, det må tiden vise) - Dog kan jeg ikke løbe fra jeg elsker, at se dem spille. Det god cs, at se på. 

BIG veto er skarp man spiller alle maps undtaget et enkelt. Vi ligger i winrate omkring 70% eller højere på de forskellige maps. Det flot. 

OG skal vise højeste niveau for, at igen sejre her. De var i min bog lidt heldige, at de vandt i sidste kamp. Det skete dog. Det gjorde det efter flot kollektivt spil, dette kan ske igen. Så helt klart noget man skal kigge efter. Jeg forventer dog, at BIG ikke laver samme fejl igen. Derudover, så nægter jeg at tro OG har ændret så utroligt meget i deres Veto. Her mener jeg Nuke eller Dust2 for den sags skyld.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback