North - SK Gaming: 2

2. marts 2017 kl. 18:30
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 35-65%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

SK har som regel et godt tag på North. Kampen spilles på et tidspunkt, hvor gruppens placeringer kan være afgjort, og North har haft mulighed for at implementere 'aizy' bedre, men SK ligner det stærkeste hold set på form og h2h kampe.

Derfor skal du følge tippet:

 • SK slog North ganske overbevisende 2-0 i en bo3-kamp ved DreamHack Las Vegas.
 • SK har visse maps, som North er nødt til at veto. Derfor er der gode chancer for at ende ud på et SK favorabelt map.
 • SK-kernen har tidligere klaret sig godt ved turneringer i Europa, og ikke været for påvirket af tidsforskellen.
 • 'fer' og 'Coldzera' har i 2017 spillet helt fantastisk for SK med rigtige gode ratings ved både ELEAUGE og DreamHack.
 • 'Felps' ser ud til at være faldet godt til på SK-holdet med gode ratings i 6/9 maps på lan. 

Det skal du holde øje med:

 • Kampen mellem North og SK er rundens sidste kamp om tordagen. Holdens placeringer i gruppen kan derfor allerede være afgjort.
 • North har haft et, givet lille, hul mellem DreamHack og Las Vegas, hvor de har kunne træne 'aizy' mere ind på deres hold.
 • Tidsforskellen mellem Los Angeles og Katowice betyder, at SK vil spille deres kampe på tidspunkter, hvor deres kroppe normalt er indstillet på søvn.

Odds-afsnit:

Kampen giver bedst værdi på Danske spil til odds 1.60. Kampen kan også spilles på Unibet og Bet365 til odds 1.57.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Gruppe B, hvor både North og SK befinder sig, er den mest konkurrencedygtige gruppe, hvor flere hold har gode muligheder for at slå hinanden. Derfor er der heller ikke stor sandsynlighed for at gruppens placeringer på forhånd er afgjort. Der spilles også 2 andre gruppekampe på samme tidspunkt (18:30). Holdene bør derfor stadig have noget at spille for. Men afgjorte placeringer er noget, der skal faktorers ind i dette tip.

SK-spillerne er bosat i Los Angeles, og deres først kamp i Katowice vil blive spillet kl. 11 lokal tid, hvilket er kl. 2 om natten i Los Angeles. Kampen mod North spilles 18:30 lokal tid, hvilket er kl. 9:30 i Los Angeles. SK-spillerne vil derfor have været i gang længe på tidspunkter, hvor deres kroppe er indstillet på søvn. Fordi hvert hold mellem 11-18:30 lokal tid skal spille 5 kampe, er der ikke meget tid til hvile.

Ved IEM Katowice 2016 vandt SK (dengang Luminosity) deres gruppe med 4 sejre og 1 nederlag. De endte som #2 ved turneringen. SK har med flere gode resultater i Europa vist, at tidsforskellen ikke er deres største udfordring.

'fer's rating ved ELEAUGE og DreamHack: 1.15 og 1.28

'Coldzera's rating ved ELEAUGE og DreamHack: 1.31 og 1.36

'Felps' rating på hans 9 maps på lan for SK: 1.20, 1.16, 0.90, 1.22, 0.65, 1.16, 1.37, 0.75 og 1.38. Det giver en samlet rating på 1.06. Det er tydeligt at se, at 3 relativt dårlige maps for 'Felps' har trukket hans samlede rating en del ned.

En rating er positiv så snart den når over 1.00

Alle stats er fra HLTV.org

Der spilles best of 1 maps, og pick/veto processen foregår således:

Hold A – 1 veto

Hold B – 2 veto's

Hold A – 2 veto's

Hold B – 1 veto

Det tilbageværende map spilles.

Her er et realistisk bud på veto-processen mellem North og SK. Bemærk at veto's er listet op i tilfældig rækkefølge. Udvælgelsen af hold A og B i gruppespillet er ikke tydeligt beskrevet i IEM regelbogen, og derfor tør der ikke spås om, hvem der bliver hvad.

Kampen bør blive spillet på enten Mirage eller Cobbelstone. Mit bud med argumentation findes herunder:

North veto's:

Train

North har ved de seneste turneringer veto'et Train før Cache og det er et rigtig stærkt SK map.

Cache

'MSL' har flere udtalt gang, at han/North hader at spille Cache, og SK har flere gange slået dem på Cache, skønt seneste opgør var en tæt affære på 16-14.

Mirage

Mirage er normalt et map, som North rigtig gerne vil spille, men ved DreamHack fik de ørene i maskinen mod SK, der vandt 16-9.

SK veto's:

Nuke

Nuke er SK's permanente ban, og det er et stærkt North map.

Inferno

North har været villige til at spillee Inferno, det har SK ikke. Det er ikke et map SK endnu er blevet testet på, og vil være risikabelt for SK at spille det mod North, selvom North ikke har set skræmmende ud på Inferno.

Overpass

Overpass var engang et map som SK var rigtig stærke på. Det er stadig et godt map for dem, men ikke helt så godt, som det engang var. Derudover har 'MSL's hold/danske hold generelt været gode på Overpass.

Cobbelstone er tilbageværende map.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback