18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

North - Heroic: 1

1. maj 2020 kl. 13:30 - Elisa Invitational 2020
1. maj. 2020 kl. 02:34 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 01/05
206
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)

Elisa Invitational 2020

Chance (1-2): 58-42%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Et herligt dansk opgør her. North tager imod Heroic, som endelig er tilbage i kamp igen! Hvem løber med æren og de 40tyve røvere? 

Hvad taler for:

- Et hold der er i kampform i North og som lige nu har godt gang i kampene, ja bevares. Nogle resultater er bedre end andre. Men de er i "gamet". Folkene fra Heroic har ikke været i kamp i halvanden måned. Samt de har fået Nico ind på teamet som ikke har spillet niveau Cs i næsten 6 måneder. Spillet skal bare se mere flydende ud for North end omvendt. Aftalerne skal vises af blive en fordel i stedet for ulemper. Man skal kunne se det er North der har spillet sammen længe og ikke ligner nybegyndere. 

- Som allerede skrevet, Heroic med ny lineup samt "Hunden" ind som coach. Han har lige stoppet sin aktive karriere og tropper nu ud som coach, personligt synes jeg lige tingene går lidt for hurtigt. Hunden har på ingen måde kunne nå. at sætte sit præg på dette hold. Om han med tiden kan komme med en masse godt, ja det tror jeg. Mener dog ikke valget er rigtig, at ansætte ham på nogen måde (Men den kan vi tage en anden god gang) og som allerede nævnt. Man hiver Nico ind som ikke har spillet på dette niveau i næsten 6 måneder. Jeg ser alt for mange ubesvaret spørgsmål i negativ form. Giv Heroic 3-4 måneder sammen, så er snakken en helt anden.

- Dette er en BO1 kamp så North kan mere eller mindre styre hvilket map de vil se, og i hvert fald ikke vil spille. Nå det så er sagt, så kan alt ske når det bare er Bo1 - Det burde være muligt for Heroic, at finde noget ordentligt spil frem når det kun er et map og ikke en omgang Bo3. Som trods alt kræver en del mere.

- North har ikke leveret hvad hele North forventer. 1 sejr ud af de seneste 5 kampe. Nå det så er sagt. Så spiller de OK cs mod både Faze og Godsent hvor de tager map. Derudover slår man MS 2-0 (Om man så skal ligge noget i det for tiden er op til jer selv :-)) - Trods det lidt svingende spil spiller Aizy og Kjaerbye fint endnu, de ligger på 1.07 & 1.06. Der skal ikke være tvivl om de spiller ikke deres bedste spil. Men denne kamp skal de vise, hvem der er Danmarks 3 bedste hold. (Mere kan det vel ikke blive til) North ligger #21 lige nu. Og på deres gode dage spiller de også flot Cs der er bare langt mellem de dage. Dog forventer jeg, et meget sulten North, som er klar på, at vælge kegler.

- Jeg håber og forventer, at se et North der dominere og ikke er bange for, at spille Cs - For de kommer til, at møde et Heroic med 2 nye spillere, som ikke allerede kan være spillet ind. En ting man har kunne pracce, men det kræver officielle kampe, at få ens hold på plads. Trods North meget svingende spil for tiden, så skal de bare være et niveau over Heroic. Og så længe du kan få omkring 1.85 og oddsene ligger 50/50  - Så finder jeg altså fin værdi her.

- En spillestil som plejer, at være afstemt og dejlig i balance. Især mod hold der er lidt under deres niveau. Men bliver de overrumlet så er det, der man ser manglede hos North. Dog forventer jeg den lidt mere stille spillestil, og mere afventende. De møder trods alt et hold, hvor kommunikationen og aftalerne godt kan fejle lidt. Man skal lige lære hinanden af kende i de vigtige kampe. Dog forventer jeg de alle kan dansk, trods den unge alder ;-)

Hold øje med:

- Lidt omvendt end hvad jeg har skrevet, så er jeg ikke spåmand. Så måske ser vi et sulten nyt Heroic og der går ud ligger serveren ned. Det er noget man skal have i mente. Heroic inderholder spillere med en masse erfaring samt en masse raw talent. Teses var den store stjerne i Flames og de fik et tilbud på Teses de ikke kunne sige nej til. Han snitter lige nu 1.19 i ratio og 1.27 i impact. Han er og bliver en stjerne spiller. Han vil gøre alle teams bedre og nu bliver det så Heroic. Borup og Stavn er også 2 spillere der på deres bedste dage rammer alt, det er 2 knægte med et sindssyg højt top niveau. Desværre har de været i et hul den seneste tid før pausen. Deres bund niveau er endnu super lavt og også for lavt. Men som sagt, finder de unge gutter fra Heroic niveau i denne kamp, så mener jeg faktisk også de er bedre aimers end dem fra North. Kan bare godt tvivle på de allerede er helt deroppe.

- Mange mener nok jeg er sindssyg, at jeg ser værdi i denne kamp. Og ud fra den sætning, vil jeg sige: Ja North har vist sider af sig selv, der ikke er super positive. Finder de ikke et helt andet spil frem mod Heroic, så kan dette blive en meget hurtig kamp. North bliver nød til, at nulstille sig selv og se dette som en ny turnering(Som det er) og en ny start. Deres svenske coach samt mentalcoach'en får sin sag for. For de så eventyrlige dårlige ud mod Flames. 

- Nu er dette som sagt kun Bo1, så har Heroic forberedt et par maps, så vil de sagtens kunne ramme et map hvor de måske bare føler sig lidt hjemme. Man må gå ud fra, de har lavet noget i den halvanden måned hvor de ikke har spillet noget officielt. Så lidt tacs forventer jeg da de har på plads og er klar på, at levere en god kamp. 

- Det uvisse i dette Heroic hold er klart det farlige. For hvor står de spillere der ikke har spillet længe? Cadian troede jeg faktisk var ved, at opgive det hele lidt. Men han må havde fundet energien alligevel. Nico som allerede nævnt nogle gange, har vi ikke set på den store scene længe. Så der er mange faktorer man ikke rigtig kan kloge sig på.

En lille opsummering:

Jeg prøver lige, at samle det hele hvis mine argumenter er lidt rodet, da mange af tingene godt kan falde lidt sammen. Et Heroic som ikke har haft en officiel kamp i halvanden måned, samt har fået 2 nye spillere ind OG en ny coach. Heroic er ikke i kampform, de har ingen officielle kampe bag sig. De er mere eller mindre et helt nyt hold, som skal finde deres egen og nye identitet. Samtidigt er de fået "Hunden" som coach. Før han kan sætte sig præg på dette team, så skal han brueg tid og ikke mindst en masse maps. North er i kampform og på papiret skal de ud og vise hvor målet står. Spiller for spiller skal North også være bedre også selvom de ikke er på niveau. Heroic har 2 brandfarlige spillere i Teses og Borup. Men derudover har de ikke noget, der som sådan er bedre end North. North skal til, at vise tænder nu, ellers tror jeg det kan få meget alvorlige konsekvenser og hvor ledelsen træder ind og laver lidt ændringer. 

Umildbart ser jeg denne kamp være meget vigtigere for North end Heroic. Kommer der ikke resultater og fremgang på North holdet inden en måned/halvanden - Så tror jeg vi kommer til, at se ændringer. Dette er helt klart en "træningskamp" for Heroic. Der er en masse spørgsmål der skal besvares. Hvor står vi som team? Hvordan er formen? Har "Hunden" noget af sige? Vil de prøve en masse forskellige ting af? Osv osv. Selvfølgelig vil de gå efter sejren. Men vigtigheden af kampen er højere hos North end Heroic. 

Også er det 2 danske hold, så æren er altid på spil selvfølgelig.

God kamp - Lad os finde de kolde faxe frem igen og ikke mindst agurkestængerne! 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback