18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

North - forZe: 2

21. februar 2020 kl. 23:00
15. feb. 2020 kl. 01:17 (Opdateret 21. feb. 2020 kl. 23:45) 15/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

CS:GO

Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Ifølge min CS:GO kendskab overvurderer de med statsgaranti North
(og med det sagt, så vinder North med 16-0)

Jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor forZe skal være underdog i denne kamp. forZe har virkelig vist at de kan spille god counter og gjort det over en længere periode nu med rigtig flotte resultater. Der er en grund til at de pt. er placeret som nummer 14 på HLTV ranglisten, hvor vi finder North på en 24. plads.

Dertil har MSL ikke spillet mange officielle kampe med holdet efter at han kom ind (igen), hvilket heller ikke taler for spillet. Han kender dog holdet og spillerne godt, så det har ikke den "normale" negative effekt på sammenspillet, men det må alligevel betyde lidt.
Han er en struktureret IGL, hvilket taler imod spillet, for det er noget af det, som jeg mener North har manglet en del af for at kunne spille mere stabilt.

I forhold til VETO, så er det en BO1, hvilket gør at jeg ved forZe kommer ud på et map, som de føler sig hjemme på. De har nemlig opbygget sig en map pool, hvor de faktisk spiller fin cs på samtlige maps. Jeg tænker de foretrækker Mirage, Inferno eller Train, hvilket jeg tror North banner. Så står vi tilbage med Vertigo, Overpass, Nuke og Dust2. Her tænker jeg forZe banner Vertigo, Overpass og Dust2, hvilket giver os Nuke tilbage. Et map som North (og typisk dansk) er gode til, men jeg mener stadigvæk at forZe skal være favoritter i dette opgør.

Det er svært at sige hvilken form forZe, og for den sagsskyld også North, er i, i skrivende stund, men mine forudsætninger går på at de kommer med den form, de senest har vist. North 0/3 maps med MSL i spidsen og forZe 4/5 sejre i seneste 5 kampe.

Held og lykke!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback