Annonce

North - Fnatic: 1

26. marts 2017 kl. 17:45
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (10)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 66-34%
Betvalue: 103,62%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

I en bo5-kamp vil holdet med den dybeste map pool oftest være favorit – det er North i dette tilfælde. Denne Fnatic line-up har tidligere været udråbt som verdens bedste, men North ser rigtig stærke ud formmæssigt, hvilket ikke kan siges om Fnatic.

Derfor skal du følge tippet:

 • Der spilles best of 5 maps, og North har den dybeste map pool.
 • North har en fordel mod Fnatic på disse maps – Nuke, Overpass, Mirage og Cobbelstone. Fnatic kan kun veto ét af disse maps.
 • Fnatic har kun en fordel på Cache og Train, hvor North, ligesom Fnatic, kan fjerne ét map.
 • Dermed er der ikke mange maps tilbage, hvor North ikke bør have rigtig gode forudsætninger for at slå Fnatic.
 • Isoleret set er North det hold i klart bedst from. Fnatic har ikke kunne finde fodfæstet efter deres genforening.

Det skal du holde øje med:

 • Fnatic er stadig Fnatic. Tidligere har de domineret CS-scenen, og de bør stadig være i stand til levere stærke præstationer.
 • Hvis Fnatic vil gamble kan de vælge Inferno. Hverken North eller Fnatic har set stærke ud indtil videre, men Fnatic har en flot historik på Inferno.
 • North kan have en tendens til at svinge i præstationer, når de er favoritter i større grad. Senest set ved deres 2-1 nederlag til Immortals.

Odds-afsnit:

Kampen kan spilles til odds 1.57 på Unibet og 888Sport, men der er også værdi at hente hos Danske spil til odds 1.55.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Der spilles best of 5 i denne online-kamp, og vinderen kvalificerer sig til ECS sæson 3.

North har fået samlet sig et rigtig stærkt hold med 'aizy', selvom jeg oprindeligt var betænkelig ved deres roller, har det vist sig ikke at være et større problem end lidt tilvænning for spillerne. North har ganske fine resultater på lan i 2017 med en semifinale ved DreamHack Las Vegas og en kvartfinaleplads ved IEM Katowice, hvor de noget overraskende tabte 2-1 til Immortals, men alligevel formåede at gå videre fra en gruppe, der indeholdt hold som SK, Virtus.Pro og Na'Vi.

Online har North spillet en hel del kampe, hvor på de seneste har vundet langt størstedelen af deres Pro League-kampe og fejet modstanderen af vejen, når de har mødt tier 2 og 3-hold i deres ECS Development League.

Fnatic har været en helt anden snak både på lan og online. Ved både DreamHack Las Vegas og IEM Katowice røg de ud i gruppespillet og i deres Pro League har der været svingende resultater blandt andet 2x nederlag til North og NiP, samt et 1-1 resultat mod EnVyUs.

Map veto/pick-processen i denne best of 5 foregår således:

Best of 5:

1) Hold A veto

2) Hold B veto

3) Hold A pick

4) Hold B pick

5) Hold A pick

6) Hold B pick

7) Det tilbageværende map spilles som afgørende map.

Her kommer et realistisk bud på, hvilke maps der kan blive spillet mellem North og Fnatic – bemærk at rækkefølgen ikke er fastlås – den kan ændre sig:

Nuke – veto (Fnatic)

Train – veto (North)

Cache – pick (Fnatic)

Overpass – pick (North)

Mirage – pick (Fnatic)

Cobbelstone – pick (North)

Inferno er tilbageværende map.

Begge vetos er ret sikre, idet det er begge holdes permanente vetos, samt et stærkt map for modstanderen. Altså er Cache, Overpass og Mirage de 3 sikre maps med Cobbelstone og Inferno som 4. og 5. map.

Fnatic har Cache og måske Inferno, hvor de kan true North, mens de resterende maps er til North's fordel.

Personligt tror jeg ikke Fnatic vil vælge Inferno i stedet for Mirage som sit 2. pick, fordi Fnatic som regel vælger maps, hvor selv føler sig stærke. Inferno er et mere ubeskrevet blad, men vi ved, at Fnatic ikke træner vanvittigt hold-orienteret, hvilket et hold som North gør. Derfor kan North sagtens have fået styr på Inferno mens det virker mere urealistisk at Fnatic har det.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback