18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
1. september 2021 kl. 20:45 - Fodbold, VM
Ullevaal    Szymon Marciniak
27. aug. 2021 kl. 11:32 (Opdateret 1. sep. 2021 kl. 22:40) 27/08
652
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

VM kvalificering.

Chance (1-X-2): 18-22-60%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
To managere som står foran en kæmpe udfordring. Norge vil med i et slutspil for første gang siden 1998 og Holland vil igen kæmpe med om medaljer til et slutspil. Holland kommer med en stærk line up, mens Solbakken må håbe på Håland magi.
Det taler for
 • Norge har ikke været gode på hjemmebane og slår stort set kun de helt svage nationer. I følge Solbakken er Norge det eneste land i verden som ikke får ha nok tilskuere på stadion pt.
 • Norge har Haaland, men det er en anden Haaland end den vi ser hver uge i Dortmund. Norge mangler gode spillere i defensiven og fonden en kreativ Ødegaard, så mangler Norge også spillere som kan spille Haaland god.
 • Holland havde et svagt EM. Det kom ellers lidt optimisme undervejs i mesterskabet, men det blev et tidlig exit også til Frank de Boer som fornuftig nok har holdt lav profil i eftertid. Nu er den store frelser tilbage for 3.gang i Orange og med Louis van Gaal har Holland fået en bedre manager end Frank de Boer.
 • Solbakken havde mange gode år i FCK, men som norsk landsholdschef så er spillerudvalget ikke stort. Det mangler kvalitet i alle ledd og specielt defensivt er det kritisk.
 • Norge får knapt støtte på tribunen. Normalt er ikke en udekamp i Oslo noget mange frygter, men sidste nyt er at 7000 slipper ind på stadion. Ingen Orange fans slipper ind.
 • Holland har og sine udfordringer, men har kvalitet i alle ledd.
Hold øje med
 • Louis van Gaal fortæller at han har ca 1,5 døgn til rådighed med spillerne før kampen mod Norge. Det er begrænset hvad de kan få til på kort tid. Solbakken har haft længere tid med landsholdet og kan stille bedre forberedt.
 • Holland har også sine svagheder. Hvem står i mål? Skal LVG spillere 1-4-3-3 når det ikke er mange alternativer på ving positionerne eller fortsætter han med 532 som gav suksess i 2014?
 • Holland har fokus på sejer, men Solbakken vil som minimum have et poeng så de stadig er med i kampen om VM 22.
 • Norge slog Montenegro ude i sidste kamp og det giver dem lidt mere håb på at de faktisk kan kvalificere sig denne gang.
Oddsmarked

1,66+

Begge nationer står med 6 poeng efter 3 kamp - 1 poeng bag Tyrkiet. Begge hold tabte mod Tyrkiet - Holland 4-2 ude i en kamp som kunne ha gået begge vejer. Norge syntes de gjorde meget rigtig hjemme mod Tyrkiet, men tabte likevel skuffende 3-0.Norge slog Montenegro 1-0 ude sidste kamp som var helt nødvendigt hvis de skal have håb om at kvalificere sig. Det vil dog kræve at Norge kan tage en del poeng mod netop Holland og Tyrkiet. 

Tilstanden i den norske trup kunne været bedre. Jarstein er stadig plaget efter Covid så Rosenborg keeper Andre Hansen vogter buret. Det har næppe den store betydning, men det er mere usikkert om de fire foran han kan holde Holland fra at skabe mange målsjanser. Svensson er ude på højreback og det ligner en overraskende debut til Holmgren Pedersen. Pedersen(21) har spillet et par U21 kampe for Norge og signerede nylig for Feyenoord efter et godt år i Molde.  Norge har en god venstre back i Melling som spiller i Rennes, men de bliver ved med at lete efter et godt stopper par. Ajer(Brentford) får selskab af enten StrandbergSalernitana) eller Gregersen(Molde) evt. vælger Solbakken en løsning med 3 stoppere. Det har ikke fungeret godt defensivt så langt og senest mod Grekenland havde  disse spillere store problemer med at forsvare eget mål. 

Solbakken har benyttet mange spillere og leter stadig efter en bedste 11´r. Han har haft dårlig tid til at finde ud hvordan han skal få mest ud af Haaland og Ødegaard og så langt har det ikke været godt. Haaland med en enkelt scoring sidste 6 for Norge. Ødegaard er forsøgt i flere positioner, men har heller ikke været så dominerende som ønsket. King, Sørloth(suspenderet), Elyounoussi og Hauge er andre spillere som har spidskompetence offensivt, men som enten har skiftet klub eller skal skifte klub og de kommer uden meget kamp træning. En mulig joker, Thorstvedt soner efter rødt kort.

Solbakken har en svær opgave foran sig. Det mangler ikke overraskende kvalitet i den norske trup, de mangler at få spillet et hold sammen og nu mangler nøglespillere kampform.

Det ser bedre ud hos Holland. Nøglespillere har fået spilletid og mange har startet sæsonen ok. Stekelenburg har stoppet på landsholdet og ny keeper skal i mål. Defensivt er Virgil van Dijk tilbage og så er det hard kamp om hvem som skal få starte ved siden af han. Van Gaal må være fristet til at spille med 3 stoppere, når Holland har så mange gode stoppere pt. Sidste gang Van Gaal var chef så spillede han også med 3 stoppere - men ikke fordi de havde så mange gode stoppere, nok tvert i mod. Van Gaal yndlingen Blind kan fint dække venstre siden, mens Dumfries ikke er udtaget.

Det er ikke i defensiven eller sentralt på midtbanen at Holland mangler gode spillere i form - men det er rundt Memphis Depay. Malen, Berghuis og Gakpo mangler at få sit internationale gennembrud.

Holland kan selv afgøre om de kommer til VM, men kan miste den muligheden om de ikke rejser hjem med tre poeng. Holland har dummet flere gange på udebane de sidste årene. Tyrkiet er nevnt, men de klarte bare 0-0 ude mod Nord Irland og endte som nr 2 i kval gruppen med Tyskland og i kval til seneste VM tabte de ude mod Bulgaria.

Holland bør likevel være større favoritter mod Norge lige nu. Norge har få strenge at spille på og de mangler kyniske typer som går foran. Det er et pent hold uden at de nødvendigvis spiller pent...Men de spiller ikke stygt og bruger alle triks i den sorte bog. De forsøger at spille sig ud, men vil mest sandsynlig mangle spillere sentralt i banen som kan matche Holland som med Frenkie de Jong har en absolut top klasse playmaker. 

Det bør være to topmotiverede mandskab som mødes i Oslo og skal Norge have en mulighed så tror jeg det er afgørende at Holland ikke møder op godt fokucerede og den sjansen er minimal med Van Gaal tilbage som den hollandske frelser.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback