18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nommay 2020 - vinder: Toon Aerts

19. januar 2020 kl. 15:00 - World Cup 2019/20
16. jan. 2020 kl. 19:40 (Opdateret 19. jan. 2020 kl. 16:14) 16/01
102
+5
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

Cykelcross - World Cup - Nommay

Chance: 30%
Betvalue: 135,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: Nr 2
Unibet Spil nu hos Unibet

Toon Aerts er den bedste rytter i feltet

Toon Aerts er den bedste rytter på startstregen i Nommay. Rivalen Iserbyt holder højt niveau, har et stærkt hold og Aerts, der brækkede fire ribben før jul, kan tvinges til at køre defensivt, men er han kommet sig over skaden, bør han være bedst.

Det taler for:

 • Toon Aerts viste før styrtet, at han formmæssigt er ved at være helt perfekt. Han pressede Mathieu van der Poel til det sidste i Namur.
 • Toon Aerts har bevist, at han er den bedste i feltet foruden Mathieu van der Poel og Wout van Aert. Begge er fraværende. 
 • Eli Iserbyt er stadig formstærk, men gassen er gået lidt af ballonen siden de første afdelinger. Han har flere offdays.
 • Sweeck og Vanthourenhout – der kan bruges taktisk – er dytige, men vinder sjældent. 
 • Toon Aerts er på vej mod World Cup-triumf. En sejr her vil gøre, at han kan tage det roligere i Hoogerheide, der køres en uge før VM. 
 • Toon Aerts’ ribben har fået hvile siden styrtet i Namur. Han bør så småt være på toppen igen.

Det skal du holde øje med:

 • Toon Aerts styrtede omkring jul i Namur, og har siden ikke kørt lige så stærkt, som han gjorde den dag. Har set ok ud, men manglet topniveau. (*)
 • I styrtet brækkede han ribben. Det kan godt genere i noget tid. 
 • Toon Aerts fører World Cuppen med 45 point ned til nummer to – han skal ”blot” forsvare sig mod Iserbyt og co.
 • Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt og Laurens Sweeck kører på samme hold. De er nummer 2, 3 og 4 i World Cup-stillingen. Kan spille taktisk.
 • Jeg forudser, at taktik kommer til at fylde mere uden Mathieu van der Poel. Det bliver sandsynligvis mere stop and go uden van der Poel. 

Odds:

Unibet, Mr Green, 888sport og LeoVegas er ude med samme odds. Hos Unibet må man placere mere end 3.000 kroner på spillet, så der er pæne indspilsgrænser, men oddset er nok desværre også lidt følsomt. 

Chancevurdering:

Grundlæggende: Iserbyt er min favorit, men Toon Aerts er noget tættere på end odds angiver. Aerts er den bedste rytter (men det er tæt efter Iserbyts gennembrud), men Iserbyt er ikke hæmmet af en skade og har et stærkere hold.

Jeg kan også finde værdi i Laurens Sweeck (CV: 12-13 %)

Note:

(*) = De kørte et World Cup-løb efterfølgende samt de nationale mesterskaber. Her så han ok ud, men manglede lige det sidste topniveau. 

Optakt: 

Jeg har lavet en længere optakt andetsteds, men her følger en kort intro til denne weekends helt store løb.

World Cup-afdelingen nærmer sig sin afslutning. Mathieu van der Poel har været den suverænt bedste rytter i de løb, hvor han har deltaget, men han deltog ikke i de tre første afdelinger, og han deltager heller ikke her i Frankrig, hvorfor han selvfølgelig heller ikke vinder World Cuppen. Det gør derimod Toon Aerts. Måske. Han fører i al fald foran holdkammeraterne Vanthourenhout, Iserbyt og Sweck.

Det er også umiddelbart dem, der er favoritterne. Jeg har længe glædet mig til Unibets favorit-vurdering, fordi det er svært at sætte odds på et løb, hvor den helt store dominerende rytter ikke deltager – og jeg synes, de overvurderer. 

Eli Iserbyt var by far den bedste rytter i starten af sæsonen. Siden er han faldet lidt i niveau, men den blot 22-årige rytter er stadig blandt de bedste. Jeg vil – ligesom bookmakerne – også gerne kalde ham favorit. Han skal køre løbet aggressivt, han har gennemgående været den bedste i World Cup-sæsonen, og han kan bruge Sweeck og Vanthourenhout til at gøre løbet hårdt for Toon Aerts. Toon Aerts kan derimod køre defensivt. Der er så få points forskel mellem nummer 1 og nummer 2, at han kun skal fokusere på at holde sig i toppen med to afdelinger tilbage.

Alle rytterne kigger naturligvis også mod VM, der køres den første weekend i februar. Derfor har Toon Aerts også en interesse i at hente så mange point som muligt i det her løb, for så kan han tage det mere afslappende til sidste afdeling, der køres weekenden før VM. 

Toon Aerts er den bedste rytter i feltet, der ikke hedder Mathieu van der Poel eller Wout van Aert. Det beviste han igennem hele sidste sæson, og det har han grundlæggende også bevist i denne sæson, hvor hans formkurve har set anderledes ud. I Namur lignede han sågar en mand, der var ved at knække van der Poel. Altså lige indtil han styrtede.

Og det styrt nager stadig. Det kostede fire brækkede ribben, og selvom han så godt kørende ud ved de belgiske mesterskaber og dermed virker til at være ok, så havde han helt klart været det foruden. Det havde været en selvtillidsbooster af rang at slå en fit Mathieu van der Poel i Namur ogvinde de belgiske mesterskaber.

I stedet gik triumfen til Laurens Sweeck. Bundsolid og skøn, men ikke den store vinder. Faktisk er sejren ved de nationale mesterskaber hans eneste større triumf i denne sæson, selvom man kan argumentere for at sejren i Eeklo foran Iserbyt også var en pæn skalp. Han vinder sjældent i et felt fyldt af stjerner.

Men sejren ved de nationale mesterskaber kan have boostet ham. Sweeck er fremragende og sympatisk. Han kører på et hold, hvor Aerts holder mere øje med Vanthourenhout og Iserbyt, så hvis der skulle opstå taktik i finalen – det sker ikke tit, men det er bestemt muligt i det her scenarie – så kan Sweeck lukrere på det. Er der værdi i odds 9,00? Ja, det er der. Han har jo næsten lige slået dem alle sammen ved de belgiske mesterskaber, og han kan hurtigt lukrere på det taktiske her. Han kan også blive fanget, klart, men til oddset er det risikoen værd. 12-13 %? Ja, det virker passende.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback