Annonce

NiP - G2: 2

4. april 2017 kl. 19:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 46-54%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

G2 er spiller for spiller det bedre hold. NiP har med tilgangen af draken fået en mere klar rollefordeling og spiller som regel godt, når de lige har tilføjet en ny spiller. Men NiP har ikke set stærke ud i 17, og G2 ser ud til at have fundet formen.

Derfor skal du følge tippet:

 • G2 har en stjernespækket line-up, og blev efter sin dannelse hurtigt udråbt til ”The French Superteam”.
 • G2 ligner et hold, der har fundet sit fodfæste, idet de har vunder 11 af deres seneste 13 maps.
 • NiP har i 2017 set alt andet end gode ude. Selvom tilgangen af 'draken' ser fornuftig ud, er det ikke sikkert, at det har løst alle NiP’s problemer.
 • 'draken' er en god AWP-spiller, men han er ineffektiv, når han ikke har en AWP. Kan G2 styre økonomien, kan de tage ham ud af kampen.
 • 'shox' og 'kennyS' er to af verdens absolutte bedste spillere. Endelig spiller de sammen, og bag sig har de et hold, der kan støtte dem markant

Det skal du holde øje med:

 • StarLadder bliver det nye G2's første lan sammen. Det vides derfor endnu ikke, hvordan holdet fungerer sammen på lan.
 • NiP har kicket 'pyth' til fordel for 'draken', der er dedikeret AWP-spiller. Det giver NiP en klar rollefordelingen, hvilket de længe har manglet.
 • NiP leverer som regel gode resultater, når de er i deres ”honeymoon period” med en ny spiller, som deres online-spil på det seneste også vidner om.
 • Best of 1-kampe kan oftest blive afgjort ved mindre tilfældigheder så som pistol rounds etc.

Odds-afsnit:

Kampen kan spilles på Bet365 til odds 2.00. Den kan også spilles med værdi på NordicBet til odds 1.91 og Danske Spil til odds 1.88.

 

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Der spilles best of 1 i denne online-kamp på lan. Vinderen vil være 1-0 og skal dagen efter møde et andet 1-0 hold. Taberen vil være 0-1 og skal dagen efter møde et andet 0-1 hold.

Analysen her bygger på, at G2 har rigtig stærke spillere, og at NiP ikke har set gode ud i hele 2017. Det medgives, at det er på et begrænset grundlag G2 kan vurderes på, men alle er stort set enige om, at det bare er spørgsmål om tid før G2 viser sig som et af verdens bedste hold. De har i hvert fald alle forudsætningerne med 2 superstjerner og 3 spillere, der alle kan spille deres roller til perfektion.

NiP har tilføjet 'draken', hvilket lidt har været det oplagt valg for dem. 'twist' fra GODSENT har gang på gang afvist dem, og når 'JW' ikke er tilgængelig, var der egentlig kun 'draken' tilbage, der kan spille dedikeret AWP'er. Det gør han som regel ret godt, men desværre er han, som jeg også har nævnt længere oppe i analysen, ineffektiv når han ikke har en AWP i hånden.

Begrundelsen for at have G2 som favorit, når resten af markedet favorisere NiP, er at G2 har det bedre hold, og at NiP forsat ikke har bevist, at de er tilbage på normalt niveau og ude af deres slump.

Map pick/veto-processen foregår således:

Hold A – veto

Hold B – veto

Hold A – veto

Hold B – veto

Hold A – veto

Hold B – veto

Det tilbageværende map spilles.

Bemærk at det endnu er ukendt, hvilket hold der bliver hold A og B og at rækkefølgen nedenfor kan være omvendt.

Her kommet et realistisk bud på, hvilke maps der kan blive spillet:

Train – veto (NiP)

Mirage – veto (G2)

Inferno – veto (NiP)

Cache – veto (G2)

Overpass – veto (NiP)

Nuke – veto (G2)

Cobbelstone er tilbageværende map.

 

Det interessante her, er at hverken G2 eller NiP spiller Mirage. Det er ikke et godt map for nogen af dem, men jeg tror G2 vetoer det først, fordi ’draken’ med Epsilon har spillet Mirage, derfor kan der være grund til at tro, at det er map, som NiP gerne vil have ind i deres map pool. Det er der ikke grund til at tro for G2.

Cobbelstone er og har været et godt map for begge, men som nævnt i analysen, så ses G2 som det bedre hold af de to, hvorfor chancevurderingen falder ud til deres fordel, når mappet hedder Cobbelstone.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback