Annonce

NiP - Fnatic: 2

1. marts 2017 kl. 11:00
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Kommentarer (5)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 37-63%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

NiP har slet ikke set gode ud siden det ikke lykkedes dem at kvalificere sig til Majoren. Omvendt har Fnatic også lignet et hold, der har haft svært ved at finde formen, men bør have spillerne, der på talent alene kan slå et NiP-hold i frit fald.

Derfor skal du følge tippet:

 • ELEAGUE kvalifikationen endte med at blive en kæmpe skuffelse for NiP, og var starten på én stor nedtur.
 • Siden exit’et har de spillet 11 kampe, hvor det kun er blevet til 3 ikke-imponerende sejre. (Cloud9 x2 og TyLoo)
 • Især ved holdets hidtil 4 Pro League kampe er NiP’s dårlige form blev udstillet med nederlag til Heroic og Mousesports.
 • Fnatic er på nuværende tidspunkt et hold af individualister der, hvis de rammer dage, kan drille selv de bedste hold.

Det skal du holde øje med:

 • Fnatic er favoritter, men best of 1 kampe sandsynliggøre chancen for et upset.
 • Fnatic har heller ikke set prangende ud siden 'Flusha' og 'JW' gjorde deres comeback.
 • Fnatic er om nogen et hold, der ikke er vant til modgang. Normalt er de fulde af selvtillid, men den har manglet.
 • Der kan særligt stille spørgsmålstegn ved 'flusha' og 'JW’s selvtillid, der heller ikke i deres tid hos GODSENT oplevede nogen form for succes.

Odds-afsnit:                             

Kampen giver mest værdi på Danske spil til odds 1.70. På Bet365, Unibet og 888sport giver kampen henholdsvis odds 1.57 og 1.58.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Som det ses udfra chancevurderingen og argumentationen, så beror de meget på NiP’s dårlige form. Under DreamHack Las Vegas blev den kun fremhævet, og lige nu ligner det, at hvis NiP skal finde tilbage på det niveau, de tidligere har været kendt for, så skal der ske noget drastiske med deres roster.

Fnatic har ikke været storspillende selv. Det skal dog siges, at tiltroen er større til Fnatic end NiP. Som nævnt er de i besiddelse af fantastiske individualister, og det er en af grundene til at de relativt hurtigt vil kunne spille sig ud af en slump. Men hold øje med deres selvtillid. Det kan godt blive en faktor.

Der spilles best of 1 maps, og pick/veto processen foregår således:

Hold A – 1 veto

Hold B – 2 veto's

Hold A – 2 veto's

Hold B – 1 veto

Det tilbageværende map spilles.

Her kommer et realistisk bud på veto-processen mellem NiP og Fnatic. Bemærk at veto’s er listet op i tilfældig rækkefølge. Udvælgelsen af hold A og B i gruppespillet er ikke tydeligt beskrevet i IEM regelbogen, og derfor tør der ikke spås om, hvem der bliver hvad.

Kampen bør blive spillet på enten Overpass, Train eller Cobbelstone. Mit bud med argumentation findes herunder:

Fnatic veto's:

Nuke

Fnatic spiller ikke Nuke, og det er som regel et af de bedre NiP maps.

Overpass

Overpass er et map NiP tidligere har været glad for at spille, skønt deres resultater ikke har været strålende der, men det kan godt være risikabelt for Fnatic at lade det slippe igennem. Det er dog også et map, jeg godt kan se dem spille i sidste ende.

Train
Train var et de maps, hvor NiP viste liv, da de slog Cloud9, som var Cloud9's pick. Fnatic skal veto 3 maps og veto’et her går mere på at fjerne et map, hvor modstanderen kan være stærke end Fnatic’s velvilje til at spille Train.

NiP veto's:

Mirage

NiP spiller ikke Mirage, og det er som regel et af de bedre Fnatic maps. NiP forsøgte under DreamHack at spille Mirage mod Astralis, og det var ikke nogen succes.

Cache

Cache er ikke længere det map, som det engang var for NiP, og det er et map, som Fnatic har vist sig stærke på.

Inferno

Et map, hvor begge hold led relativt store nederlag ved DreamHack. NiP så dog virkelig fortabte ud, og Inferno har tidligere være et map, hvor Fnatic har domineret med rigtig godt B-spil fra 'Olofmeister' og 'KRIMZ'.

Cobbelstone er tilbageværende map.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback