Annonce

New Zealand - Portugal: 2 (2-0)

Match center
24. juni 2017 kl. 17:00 - Fodbold, Confederations Cup
Saint Petersburg Stadium
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (21)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 41-0-59%
Betvalue: 112,10%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Portugal er - grundet et uafgjort resultat imod Mexico og en snævner 1-0 sejr over Rusland - pisket til at kalde til angreb i gruppens tredje og sidste kamp imod New Zealand. 
 
 
Situationen som den ser ud lige ud:
 
Portugal ligger pt. på 2. pladsen i deres gruppe.
De ligger á point med Mexico, men grundet bedre målscore indtager mexicanerne 1. pladsen. 
 
Deres indbyrdes opgør endte 2-2. 
 
Derved, skal kampen om 1. pladsen nok afgøres på målscore.
 
Mexico har en målscore der lyder på: 4-3 - Portugal: 3-2.
 
Hvis Mexico vinder med et enkelt mål over Rusland, vil deres målscore ligge på 5-3. Derved skal Portugal vinde med minimum 2 mål over New Zealand, for at få en bedre målscore (5-2) end Mexico.
 
Dette ved Mexico også, hvilket højst sandsynligt vil få dem til at gå meget kraftigt efter en +2 sejr. Og så er vi ude i en situation, hvor Portugal skal vinde med +3 mål...
 
 
Derfor skal du spille den:
 
- Min pointe med dette er, at selvom New Zealand på papiret ligner barnemad for Portugal, så er sydeuropæerne nødt til at stille i stærkeste opstilling, for at være "sikre" på at et sådan resultat går hjem. Opgørene spilles samtidig, og ingen ved hvad der løbende kan ske i den anden kamp.
 
- Portugal ligger nr. 8 på verdensranglisten, foran hold som Spanien, Italien, England mv.
New Zealand ligger sammen med Guatemala nr. 95 på verdensranglisten, lige foran hold som Madagascar og Estonien. 
 
- Når Portugal møder hold langt under deres niveau, plejer de ikke at vise dem nogen nåde. 3-0 og 4-1 sejre over Letland, 4-0 over Cypern, 6-0 over Færøerne, 6-0 over Andorra mv. 
Ikke for at tage noget fra New Zealand, de ligger stadig et vis niveau over visse af disse hold. Men Cypern ligger nr. 91 på verdensranglisten, plus at Portugal f.eks. sendte Ungarn (nr. 33 på verdensranglisten) hjem med et 3-0 nederlag, for bare 2 mdr. siden i VM-kvalifikationen. 
De hold New Zealand møder i deres kvalifikation, er nationer som Fiji, Ny Kaledonien, Papua New Guniea mv. 
 
- Cristiano Ronaldo skal op i gear. Det er tydeligt at han på landsholdet lider under, at han ikke har samme klassespillere omkring sig som i Real Madrid. Han scorede godt nok i kampen imod Rusland, men hverken ham eller hans holdkammerater havde sigtekornet indstillet i kampen, hvor de gik fra banen med kun en 1-0 sejr. I kampen imod Mexico fik han heller ikke specielt meget plads. Han stod dog for assisten til Quaresma og kampens første mål, men var ikke specielt synlig. Tog lang tid før han overhovedet rørte bolden i kampen. 
Og hvilken kamp end imod New Zealand, kan bruges til at rette op på dette. Når vi samtidig alle ved hvor ihærdig han er for at opretholde sit ekstremt høje scoringssnit, så burde dette også tale meget for tippet. 
 
- New Zealand scorer meget få mål. Hvis vi ser på deres seneste 10 kampe, og ser bort fra de 2 imod Fiji og 2 imod Ny Kaledonien, har de i de øvrige 6 kun scoret 3 mål. 
 
 
Det skal du holde øje med:
 
New Zealand har - på papiret (har endnu ikke set nogen af deres kampe) - ikke været nogen nem opgave for gruppens to øvrige hold. Rusland og Mexico hev henholdsvis 2-0 og 2-1 sejre hjem. Ikke ligefrem imponerende. Dog tror jeg, at Mexico undervurderede dem kraftigt, plus at de bare grundlæggende på ingen mulig måde ramte dagen. New Zealand scorede kampens første mål i det 42. minut, og først derefter begyndte mexicanerne at tage sig sammen. Holdt løbende øje med statistikken under kampen, og mindes ikke at Mexico havde ét eneste skud indenfor målrammen i hele 1. halveg. Derudover så Chicharito ikke banen i hele kampen. Faktisk blev der skiftet hele 7 mand ud i forhold til kampen imod Portugal. Denne luksus har Portugal ikke. 
 
 
Odds:
 
Har virkelig brugt lang tid på at prøve at finde odds til dette væddemål. Men det eneste sted jeg kunne finde det, var på bet365 til 1.90.
I må meget gerne byde ind, hvis i har mere info. Hvis i kender en side hvor det figurerer, så post den endelig.  
  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback