18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

New Orleans Saints - Green Bay Packers: 1

12. september 2021 kl. 22:25 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
3. sep. 2021 kl. 00:23 (Opdateret 13. sep. 2021 kl. 01:40) 03/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (15)
Chance (1-2): 38-62%
Betvalue: 110,20%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting

Brees’ arvtager kan føre Saints til sejr

En hård offseason med tabet af Drew Brees og yderligere afgang af flere andre profiler har resulteret i bemærkelsesværdigt lave forventninger til de forsvarende divisionsvindere fra ”the Big Easy.” Saints besidder dog stadig masser af kvalitet, og med Sean Payton på sidelinjen og en måske undervurderet quarterback i Jameis Winston skal holdet have fine chancer. 

Det taler for

 • Jameis Winston har tilbragt et år som backup for en af NFL’s mest drevne og succesfulde quarterbacks i Drew Brees, og efter en overbevisende preseason med fine takter og NFC’s højeste passer rating, er han fortjent udnævnt som holdets nye starter.
 • Med Sean Payton som playcaller får Winston nu for første gang som QB1 glæde af en af ligaens mest innovative, offensive hoveder, og i føromtalte preseason-kampe så man netop glimt af, hvad 2015-draftens førstevalg er i stand til, når både system og talent omkring ham evner at maksimere hans potentiale. I 2019 førte Payton sin daværende backup, Teddy Bridgewater, til en 5-0 record som starter i Brees’ fravær.
 • Winston’s arm bliver en klar opgradering over, hvad Brees har kunnet præstere i de seneste sæsoner, og med tilføjelse af det dybe kast, kan angrebet nu få flere strenge at spille på. I preseason har Winston vist prøver på en ny, moden og mere kontrolleret aggressivitet, og forudsat at de dumme turnovers holdes på et tåleligt niveau, er det langtfra utænkeligt, at han faktisk kan højne niveauet i forhold til Brees.
 • Alvin Kamara bliver endnu en vigtig nøgle til en Saints-sejr. Da de to hold mødtes sidste år, havde Packers-forsvaret store problemer med at styre den dynamiske running back, der straffede sin modstander med to touchdowns og knap 200 scrimmage yards.
 • Packers må til opgøret undvære LT David Bakhtiari, der ventes ude de første seks uger af sæsonen. Uanset hvem Bakhtiari’s erstatning bliver på left tackle, vil fraværet være et potentielt stort slag for en linje, der i forvejen ventes at starte en rookie på center og altså nu formentlig skal rokere yderligere på flere positioner.


Hold øje med

 • Saints har mistet adskillige profiler i offseason, hvor særligt forsvaret bærer på spørgsmålstegn på flere positioner. Med yderligere karantæne til DT Onyemata, ligner DE Cameron Jordan den defensive linjes eneste starter fra sidste år, og det er specielt dårlige nyheder, fordi hjemmeholdet med afgangen af Janoris Jenkins samtidig mangler en pålidelig cornerback over for Marshon Lattimore.
 • Også hvad angår pass catchers er man tyndt besat i år, hvor tabet af Emmanuelle Sanders og Jared Cook samt Michael Thomas’ start på PUP-listen alt sammen vil kunne mærkes og stille ekstra krav til både quarterback og playcaller.
 • Orkanen Ida har startet sin hærgen i Louisiana, og Saints har derfor set sig nødsaget til at fortsætte sine træningsaktiviteter i Arlington, Texas. Foruden de forstyrrede forberedelser vil holdets hjemmebanefordel yderligere minimeres, da opgøret er flyttet til EverBank Field i Jacksonville.

Oddsmarked

ComeOn: 2,85
Bet365: 2,70
Unibet: 2,70


Zwei

   

    

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet
Feedback