18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nemiga - Japaleno : 1

21. april 2020 kl. 11:30 - LOOT.BET Season 6
21. apr. 2020 kl. 03:28 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 21/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)

LOOT.BET Season 6

Chance (1-2): 54-46%
Betvalue: 110,70%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

En alt eller intet kamp om videre deltagelse i Loot bet turneringen. Den står mellem Nemiga & Japaleno. 

Hvad taler for:

- Nemiga ligger lige nu #54 i verden og Japaleno #52 - Så på papiret en helt lige kamp. Nemiga vinder lidt over halvdelen af alle deres kampe. De er som de spiller lige nu, et top #50 hold, men ikke mere som det ser ud lige nu. De har spillerne til mere. Men det skal kører bedre. De er dog i min bog en del bedre end Japaleno som tingene er lige nu.

- Ud af de seneste 5 kampe har de vundet 3 af dem. Der er flotte sejre, bla. Spirit & pro100. De spiller lige nu fin cs - de spiller som et team. De har selvfølgelig profiler på holdet. Men det der fører dem frem til sejr lige nu, er de spiller som et team. Det tror jeg også vi vil se senere i dag mod Japaleno. Et team vil som regel altid vinde mod 2 stjerner.(På nær hvis man har s1mple).Men trods de agere som et team lige nu, så er Speed4k & lollipop21k to af stjernerne på holdet. De ligger på 1.10 & 1.09 i ratio. Og normalt ligger den lidt højere. Men de har også haft en masse dumme kampe de har tabt. De er dog ved, at finde formen igen, og spiller bedre og bedre.

- Jeg forventer, at se en god blanding af afventende spil og offensive peaks. Nemiga ved godt Japaleno nok vil komme med 100km i timen som de plejer, mange af runderne. Så at holde spots samt have kommunikationen, rotationerne i orden tæller i denne kamp mere end, at lege kong gulerod og tro man kan lave ace hele tiden. Så kan de holde den plan og udføre dem. Så ser jeg dem allerede halvt hjemme med en sejr.

- Vetoen taler uden tvivl til Nemiga's favør. Jeg håber for mit spil, at Nemiga vil ban Overpass og lade Train stå åben, men da de ikke spiller Train, er det noget af et sats. Men omvendt spiller Japaleno heller ikke mappet. Skulle det ske, så det til KÆMPE fordel for Nemiga. For så kan vetoen bestå af 3 maps hvor Nemiga vil være forhåndsfavorrit. Ender vi derimod på Overpass, så kunne jeg sagtens se alle 3 maps blive spillet. Nemiga kan vælge Vertigo el Nuke. Det er 2 maps Japaleno aldrig spiller. Også kunne 3 map blive Dust2 måske? Om ikke andet, ender vi ude i 3 map, ser jeg Nemiga som favorit. Da jeg kun ser Japaleno være favorit på Overpass, dog vil de kunne være med på Dust2.

- De 2 brødre fra Japaleno er egentlig de eneste jeg kan måle op mod Nemiga mandskab og sige, de vil kunne vinde deres dueller hvis vi stiller kampen op som mand mod mand. Så hvis jeg er lidt flink, så ser jeg Nemiga vinde det punkt 3-2. Nemiga besidder en mere sikker awp'er. Han er super stabil og misser ikke meget. Derudover har Nemiga også en bedre IGL, han kan godt variere spillet når det ikke lige spiller som det skal. Hvor hvis man har set Japaleno T sider, når det ikke kører. Så det sjælendt de skifter tempo/tacs. De kører meget i det samme. En kæmpe fejl, man bare ikke må lave. 

Hold øje med:

- Trods Japaleno kun vinder 43% af deres kampe og har tabt deres seneste 5. Så har de slået hold som Hellraisers, Nordavind og pro100. På det niveau Japaleno lige nu befinder sig på, må det siges, at være OK - de spiller ikke verdens bedste cs i øjeblikket. Men kan findes frem til dagens kamp. 

- 4 ud af de 5 spillere, har spillet sammen på forskellige teams og kender hinanden ud og ind. De har så fået tilført dezon til holdet. Som nu nu har spillet med lidt over 2 mdr. Så står stjernerne rigtigt + de har en god dag. Kan de sagtens spille fin cs. De afhængig af brødre parret Freddyfrog & Relaxa som er holdets stjerner. Leverer de 2 gutter ikke, så det game over. Men er de på toppen, og kan resten af holdet følge med. Så kan de sagtens vise noget god cs. De ligger på 1.14 & 1.13 i ratio samt en impact på 1.18 & 1.07. Så alt i alt er deres stats gode, og de plejer som regel, at holde niveau. Nu omhandler det bare om resten af teamet kan være med?

- Nemiga har nogle huller i deres map pool Japaleno kan håbe på, at udnytte. Nemiga 3 maps de ikke spiller optimalt/slet ikke. Det er Overpass, Dust2 og Train, sidstnævnte spiller Japaleno dog heller ikke. Men jeg ser de sagtens kan have en chance på de 2 først nævnte maps. Nemiga har i deres sidste 4 kampe været ude i alle 3 maps. Så de kan sagtens presses. 

- Japaleno spiller hurtigt, dette er en stil mange hold ikke er gode til, at modstå. Der kunne jeg godt se Nemiga få problemer. Igen handler det om, hvilke maps vi rammer. Men skulle vi ramme Overpass & Dust2 - Ser jeg faktisk det hurtige og aggressive spil fra Japaleno som en fordel og de vil kunne tage Nemiga på kanten. 

- Kan de svenske herre for spillet til, at spille - Så ville jeg nok skyde på de har mere raw skill på holdet end Nemiga har. Så kan de som hold og levere så ser jeg dem være med i kampen længe. Men kræver stabilitet og højt niveau. 

Jeg forstår slet ikke med den form, og det line-up Japaleno fremfører lige nu, at de er favoritter til dagens kamp. Har set nogle bookies rette lidt til. Men alt over 1.85 synes jeg er godt betalt og ser god værdi. Nemiga er på dagen bedre end Japaleno. I bedste fald ville jeg faktisk sige, de er et niveau bedre. Japaleno skal vælge sikkert i map pool, de skal vælge et af de 2 maps de har det godt på. Der skal ikke satses her eller prøves "noget nyt". 

God kamp

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback