18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nemiga - Hard Legion: 1

14. april 2020 kl. 11:30 - LOOT.BET Season 6
14. apr. 2020 kl. 10:08 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 14/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

LOOT.BET Season 6

Chance (1-2): 54-46%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

På papiret en hel lige kamp. Dog ser jeg nogle svagheder hos Hard Legion, som gør jeg mener Nemiga, skal være favorit i denne kamp - Men lad os se på det

Hvad taler for:

- Nemiga ligger lige nu #48 i verdenen. De spiller noget simpelt, god og stukturet cs. Det er ikke de helt vilde ting de gør, dog er det stabilt og sikkert. De kommer direkte fra en flot sejr mod pro100 på 2-1. Så spillede de en helt tæt kamp på Skade, og taber kun 2-1. Så slår de teams som, Spirit & Illuminar. Så alt i alt er de inde i en god periode. 

- Nemiga er et hold med 5 mand som alle præsterer. de har som sådan ikke EN stor stjerne som skal afgøre tingene for dem. De spiller meget som et team, og har det med, at skifte hvem det er der topfraccer. Selv deres IGL ligger med flotte stats og rammer også en ratio på over 1.0. Så at alle kan levere, ser jeg faktisk ikke som et minus men derimod et plus. At man ikke skal sidde og afvente af ens stjerne går amok, må give en helt anden ro på holdet. Dog hvis jeg skulle vælge en spiller, jeg synes er lidt speciel, så det lollipop21k - Han kan noget ekstra som jeg ikke synes de andre har. Han har det med, at dukke op når det hele ser lidt sort ud. Han levere de spil der overrasker modstanderen. Også har han en ingame IQ der er helt vild på dette niveau. Så er der en der kan yde bare lidt ekstra, i forhold til teamet, så det klart ham. Han levere en ratio på 1.09, som er fint. Men det er ikke noget der sprænger rammen. De sidste 8 kampe, har han leveret ratio på alt mellem 1.07-1.64 - Dog har alle været positive og med flotte stats bag. Så helt klart en joker de har der.

- I dette opgør kan vi ikke komme udenom map pool, som endnu en gang har stor effekt på hvorfor jeg ser værdi i dette spil: Nemiga vil ban Train, som de aldrig spiller og samt er det HL bedste map. Så allerede der fører Nemiga 1-0. Derudover vil jeg faktisk mene Nemiga er bedst på de resterende 6/7. Da HL har 2 maps de ikke spiller i Vertigo & Nuke og de kun kan ban 1 map. Så forventer jeg selvfølgelig, at Nemiga pick bliver det map som HL ikke banner. Skulle jeg gætte så bliver det Vertigo som HL har spillet EN gang og netop mod Nemiga(Vender vi tilbage til) Nemiga har en win rate på 43% for 7 maps. Så det er ikke en garanti de vælger det map. På trod af de tætte win rate % på de forskellig maps, så det faktisk kun Dust2 jeg mener HL er bedre. Nu har jeg set Nemiga spille en del Dust2, og det spiller bare ikke. Det er som om de er for nemme, at læse. Og de dummer sig gang på gang. Så tror godt de vil undgå det map, tror jeg dog bliver svært, da det nok bliver HL pick. Derudover Train og Dust2 - Så ser jeg som sagt Nemiga favorit på de resterende maps. Både pga Nemiga har set stærk ud på dem på det seneste, men også fordi det har haltet lidt for HL. Mit bud på maps kunne være: Vertigo, Dust2 & Inferno/Mirage - Dog slet ikke noget der er sikkert.

- Trods Nemiga lige har tabt mod HL, så skal vi "kun" 2 mdr tilbage hvor Nemiga vinder 2-1 i map netop mod HL. Der tager Nemiga Inferno, men tager så Dust2 & Overpass rimelig overbevisende. Hvor vi ser et helt team ligge på gode stats, ingen falder igennem. Men tager vi HL så falder 3 spillere helt igennem. Det er der bare ikke plads til hvis HL vil slå Nemiga i dagens kamp. Jeg mener stabilitet og en hel team enhed til hver en tid vil slå et hold der sejler lidt for tiden og er afhængig af de store stjerner. 

Hold øje med:

- HL ligger lige nu #46 i verdenen, så det er en utrolig tæt kamp både mht ranglisten men også bare generelt. Det er 2 teams der ligger meget tæt i næsten alt. HL og Nemiga  mødte hinanden den 6/3-20 der blev det en 2-0 sejr til HL. Så det er selvfølgelig noget der kan huskes. HL er ikke i deres bedste form, og spiller generelt heller ikke super godt. Men de har dog lige vundet en flot kamp mod Espada, hvor de igen viste det spil de leverede i slut Marts. Super imponerende.

- Trods det måske ikke ligner HL er stærkest når det kommer til map pool, så skal vi alligevel have med. At skulle Nemiga vælge Vertigo, så er det, det eneste win HL har på det map. Det er nemlig mod Nemiga - Så de kunne være frække og lade Nemiga vælge det map igen. Det er trods alt kun en 38 dage siden de slog dem sidst. Dog er det også deres eneste kamp de har på Vertigo. Men hvad er bedre end en sejr mod dem man skal møde igen?

- Går vi en 14 dage tilbage i tiden, så leverede HL nok noget af deres bedste spil i lang tid. De vandt en flot Grand final mod 1WIN i en bo5 kamp. De vandt sikkert 3-0. Så kan de levere det spil de havde for en 14 dages tid siden. Så er de på niveau med Nemiga hvis ikke et lille step foran. Men som det ser ud lige nu levere Nemiga bedst. Men kan vende til dagens kamp.

- Tager vi dem spiller for spiller, så vil jeg sige HL er bedst. De har Forester, Krad & rAge som kan vinde kampe alene. De ligger på ratio 1.13, 1.07 & 1.03. Dog har de ikke vist super meget niveau på det seneste hvis vi tager Espada kampen fra. Men de fandt igen melodien i Espada, og tager de det med til Nemiga kampen, så bliver det ikke sjovt. HL er ikke på nogen måde et hold der levere på fælles plan. De er meget afhængig af, at en af stjerne leverer. Og her er det selvfølgelig forester der er den store stjerne. De er ikke på samme måde et "team" som Nemiga. Men enkelmands sejre er set før og Nemiga skal være vågne i dag.

- Som allerede nævnt så vinder HL 2-0 sidst de mødes. Og tager vi lige Vertigo fra som blev 16-14. Så var det rimelig overbevisende stil. Indbyrdes står den 12-8 til HL. De har mødt hinanden 2 gang i år. Og der står den 1-1 i sejre.

Alt i alt, har vi på papiret med en helt 50/50 kamp af gøre.

Dog mener jeg dagsformen, spillestilen og spiller for spiller har vi med et mere stabilt Nemiga, af gøre. Vetoen afgøre som sådan ikke noget, men vil i min bog altid favorisere Nemiga i dagens kamp. Det er en af grundene til, at jeg ser Nemiga som favorit i dagens kamp mod Hard Legion.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback