18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nedrykning: Horsens rykker ned

14. februar 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
11. feb. 2020 kl. 21:18 (Opdateret 22. jun. 2020 kl. 00:11) 11/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance: 23%
Betvalue: 109,25%
Spilbar ned til odds: 4,35
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
En trup uden de store profiler, og et spilsystem modstanderne har luret. AC Horsens kan meget vel trække sorteper i forårets nedrykningskamp.
Det taler for
  • AC Horsens møder alle topholdene i slutningen af grundspillet
  • Horsens har ikke den markante profil, som kan afgøre kampe der er på vippen
  • Blot 18 mål scorede Horsens i efteråret, hvor østjydernes defensiv heller ikke var specielt prangende
  • Selvom deter svært at stoppe Horsens' luftspil, har flere og flere hold nu træk mod det
Hold øje med
  • Horsens hentede trods alt fint med point i efteråret
  • Silkeborg er klart dårligst i ligaen, mens Hobro og Esbjerg er på niveau med Horsens
  • SønderjyskE kan blive hevet med i nedrykningskampen
Oddsmarked

Unibet er højest på Horsens-nedrykning, der andre steder fås til mellem 4,00 og 4,50

Jeg har kredset om dette spil i et stykke tid, men uanset hvordan jeg vender og drejer det, finder jeg værdi i, at AC Horsens efter denne sæson må sige farvel til Superligaen.

Østjyderne går ind til foråret som nummer ti, tre point foran SønderjyskE, der er på 11.-pladsen. Netop den afstand er vigtig, med tanke på strukturen og det fact, at tre hold skal ud af Superligaen i denne sæson.

Før nedrykningsgrupperne findes om seks spillerunder, venter der Horsens et mere end svært program. Bo Henriksens mandskab møder alle top fem-hold samt nummer syv, FC Nordsjælland, og i efteråret hentede man blot tre point i de seks kampe mod samme seks hold.

Jeg kan derfor nemt se Horsens ryge ned på 11.-pladsen, og dermed havner man i nedrykningspulje med nummer 14. Hvem de to hold fra pladserne 7-10 bliver, afgør holdene der slutter der, for nummer syv vælger pulje først, nummer otte næste og så videre.

Uanset hvem Horsens kommer i pulje med, vil østjyderne i min bog være underdogs mod de to bedste hold i puljen, mens man givetvis vil være stærkere end det sidste hold.

Horsens har et solidt koncept, men der er sket for lidt fornyelse de senere år. Det er stadig indkast og dødbolde, der er det afgørende, og i efteråret betød det blot 18 mål i 20 kampe, næstfærrest af alle i Superligaen.

I opstarten til denne sæson er stopperen Erhan Masovic, med succes, gjort til angriber, og han ligner lige nu føstevalget foran notorisk uskarpe Jannik Pohl, der næppe er manden man tror på, kan redde en klub i Superligaen.

De øvrige hold kender efterhånden Horsens ud og ind, og selvom luftvåbnene, anført af Simon Okosun, kan true alle, kan de fleste efterhånden også dæmme op for det, ved at undlade at give så mange standardsituationer væk. Det er til tider nemmere sagt end gjort, men faktisk er Horsens i 55 % af kampene i efteråret holdt på maksimalt fire hjørnespark.

Havner Horsens, som mit bud er, på en næstsidsteplads i en af de to nedrykningspuljer, venter der drabelige opgør mod treeren i den anden nedrykningspulje om at overleve. Det tror jeg bliver Hobro eller Esbjerg, og her ser jeg kampene som noget der ligner 50/50. Tidligere var playoff mod hold fra 1. Division, men nu er det altså Superliga-klubberne der skal kæmpe internt for overlevelse.

Alt lagt sammen ser jeg glimrende værdi i, at Horsens rykker ned til odds 4,75.

Kilder

achorsens.dk, superliga.dk, adamchoi.co.uk, bold.dk, hsfo.dk

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback