18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NaVi - ENCE: (AH: +1,5 Maps) 2

28. maj 2020 kl. 17:30
24. maj. 2020 kl. 17:29 (Opdateret 28. maj. 2020 kl. 18:24) 24/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)

CS:GO DreamHack Masters Spring 2020 - Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-0-64%
Betvalue: 103,04%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
NaVi har vist store svaghedstegn. Vil det fortsætte imod ENCE, som de møder i deres første gruppekamp til Dreamhack Masters? Det tror jeg selvom de har haft 14 dage til at rette kursen op efter et meget skuffende nederlag på 2-0 til Hard Legion.
Det taler for
 • ENCE viser bedre og bedre spil. De har 4 sejre af de seneste 5 kampe. Kun tabt til Astralis og blandt andet slået Vitality og CPH Flames.
 • Jamppi er med på lineup (istedet for xseven). Han er en fantastisk ung spiller, som jeg tror på vil få rigtig positiv indflydelse på ENCE præstationer fremover. Seneste kamp med ham på holdet var et opgør imod Apeks, hvor han slutter med 1,23 rating.
 • ENCE spiller godt på Train, hvor NaVi i deres seneste to kampe herpå har tabt til hold, som er dårligere end ENCE. Først Virtus.pro, derefter Syman.
 • Inferno er et map, som NaVi har været rigtig dårlige på. ENCE bør i øjeblikket have en fordel, hvis de får lov til at picke dette map. NaVi 6/8 nederlag på Inferno sammenlignet med ENCE 4/8 sejre. Tal fra de seneste 3 måneder.
 • NaVi er i rigtig dårlig form med kun 2 sejre af 5 mulige. Dertil imod hold udenfor top20. Ikke godt nok af et hold, som ligger blandt toppen af CS.
Hold øje med
 • s1mple kan have en af de kampe, hvor han skyder alt med alle våben. Dette kan være rigtigt svært, hvis ikke umuligt at stoppe ham så. Verdens bedste af en grund.
 • Jamppi er ny mand i stammen for ENCE, hvorfor sammenspillet ikke er på sidste bedste. Det arbejdes derpå. Dertil er det ét af de hold, som har 6 mands roster - det kræver tilvænning. Hvor stor en effekt det har er svært at sige på nuværende tidspunkt. På langtsigt skulle det gerne være et plus.
 • NaVi kan banne Inferno som deres første ban, da de ved ENCE heller ikke spiller Vertigo.

NaVi er på nuværende tidspunkt ikke 1,33 favorit imod ENCE. Det er for lavt sat i forhold til den spillemæssig form holdet er i sammenlignet med ENCE opadgående form. Det virker til at finnerne for alvor er begyndt at finde noget af det niveau vi så i 2019. Et niveau, hvor de bider skeer med de store drenge i klubben.

Sergej (ENCE) har spillet langt bedre. Han er ikke i sin bedste periode og ligger de sidste tre måneder med en rating på 1,06. Det er ikke imponerende af en spiller, der blev placeret som nummer 13 på top20 spillerlisten i 2019. Allu har steppet gevaldigt op og spiller rigtig god cs for tiden. Kan vi få sergej med igen, så kan det blive rigtigt godt for ENCE.

NaVi har det med at smide et map, men så hive den hjem 2-1. Det har sammenhæng med at de er afhængig af at s1mple har et rigtig godt game i hvert eneste map (det er altid godt, men ikke altid godt nok).

Jeg mener ENCE har fine muligheder på Train/Inferno, som jeg regner med at de vælger. Dertil er de ikke uden chance på Nuke eller dust2, hvor de har vundet deres forholdsvis seneste 3 og 4 kampe imod modstander af kaliber som fnatic (dust2) og Vitality (nuke).

Held og lykke :-)!

Kilder

www.hltv.org

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback