18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Natus Vincere - OG: Resultat: 2-0

6. april 2020 kl. 18:00 - ESL Pro League Season 11 Europe
6. apr. 2020 kl. 02:55 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 06/04
150
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance: 54%
Betvalue: 113,40%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Astralis's farlige banemænd Navi skal nu i kamp mod et haltende OG mandskab, som lige skal finde deres spil igen. Har de en chance mod Navi?

Obs: Dette spil går på Navi skal vinde 2-0. Jeg ser super værdi i 2-0 så længe oddset er som det er. Men forventer faktisk det kommer under odds 2.0 inden start. Men mener der er Niveau forskel på de 2 hold her? Grunden til mit cv ikke er sat højere, som jeg faktisk overvejede er, at vi kan komme til, at se Dust2 blive spillet. Forklaring kommer.

Det taler for:

- Det jeg ser som det mest næstvigtigste her udover s1mple Så er det map pool. Jeg tror map pool vil afgøre dette spil til 2-0 siden. Der er simpelthen bare for stor forskel. 

Vi kommer til, at se Navi ban Vertigo, det sikkert. Navi vil tage Train eller Mirage, men ikke noget jeg er helt sikker på, normalt ville Navi jo tage Dust2, men det map napper OG går jeg hvert fald stærkt ud fra. Trods de er klart bedre end OG på de 2 maps.(Vi så jo Navi spille Inf, det var ikke smukt) - Så vi kan komme til, at se en masse mind games i dette map Veto. Nå det så er sagt, så tror jeg vi kommer til, at se et Navi der bare tramper videre. Skal jeg være lidt fræk i det, så ser jeg Navi være Favorit på alle de maps der vil være retur efter ban her senere. Nogle maps større favorit end andre. 

- Vi så Navi i går efter de lige fik varmet deres mus op, at de var et niveau højere end Astralis, det kan ikke diskuteres overhovedet. Og dette var faktisk uden vi så en s1mple, Electronic eller Bommbl4 folde sig ud 100%. Så det skræmmende, så viser man altså styrke eller også skal vi sige Astralis bare var helt ude. Jeg mener nu Navi havde et gear mere. Og det ser vi mod OG. Navi leverede en hold indsats mod Astralis og det er som sådan sundt nok. Det er bare ikke tit vi ser det. S1mple ligger altid med en masse kills og som regel er boombl4 og Electronic lige efter. Så forventer, at se trioen kampklar senere i dag. Og med ratio på 1.22 efter Astralis kampen, så kan det sagtens forbedres ;-)

- Navi mødte OG for 2mdr siden. Der var det på Dust2 og Mirage, der vandt Navi 16-6 - 16-8. Dette kan ikke bruges til super meget, andet end man har lidt håneret, nu er dette online. Og alt kan ske. Dog kunne jeg faktisk godt se resultater derhen af - Dog lidt tættere kamp. Trods OG sejr mod Vitality, så det bare ikke stjerne spillerne der tropper op, og det har det ikke været de sidste 3 kampe. Det er OG igl der ligger i top2 også er det selvfølgelig den nye mand"på dette niveau"mantuu der ligger der. Og det er skræmmende tegn. Hvis Issaa, nbk og valde ikke kommer igang. Så får de ikke et ben til jorden mod Navi. Jeg ser lidt mentalt træthed måske. Nu har jeg set kampene, og trods som sagt deres sejr mod Vitality, så synes jeg aftalerne blev ikke holdt, der var miskommunikation. Folk sad bare og sov. Det er der ikke råd til. Slet ikke på dette niveau. 

- Forventer, at se s1mple løbe lidt rundt som han plejer, skyde dem han vil og derudover have sine support players med sig. s1mple er klar nøglen til, dette spil skal ende 2-0. Da hans niveau bare smitter af på hans hold. Dette kan selvfølgelig være farlig(Kommer vi ind på). Men forventet stabilitet fra s1mple og en ratio der kommer til, at ligge på omkring 1.3 så vi godt på vej. De har det med, at spille lidt vildt i det. Med en masse uventet ting. Dette ser jeg gerne mod OG da jeg ikke forventer de klar på det.

Hold øje med:

- Først og fremmest, at oddse 2-0 er sjovt nok altid et lille sats. Og med Dust2 som jeg regner med bliver valgt. Så er det selvfølgelig til fordel for OG, at vi ser det map. Da det klart er deres bedste map. De har kun tabt 4 gange på mappet i år ud af 12 kampe. Det ene nederlagt var så til Navi. Men de spiller som regel mappet flot, og kan de også sagtens gøre mod Navi. Sidst de vandt på mappet ligger kun 2 dage tilbage. der vandt de efter et flot comeback på CT siden 16-12 mod Vitalily. Der steppede mantuu, nbk og Issaa op, som man forventer. Gør de også det mod navi, så der kamp til stregen. Dog er det et map jeg endnu ser Navi favorit på

- Tager vi lige 3/4 kampe fra, som de har tabt. Så har OG faktisk spillet noget rigtig flot Cs. De har slået G2 2-0, de slår Vitality 2-1(Som godt nok havde forholdvis ny spiller med) og slår også Mousesports 2-1. Der er bare ikke stabilitet nok på teamet. Det er for svingende. Men finder de den form igen da de slog G2 og MS - Så får Navi det svært. Men de er lidt af en lotteri.

- Skal OG have en chance i denne kamp, så skal mantuu og valde være på deres A game. De snitter hhv 1.12 og 1.07 i ratio, dette er fint. Men der skal spilles bedre end det også skal Navi være nede i niveau.  Men kan Aleksib fokusere på, at lede sig team og ikke skulle koncentere sig om at fragge fordi han hold ikke kan finde ud af det. Så kan alt ske og man skal passe på.

- Navi har haft svært og har det egentlig stadigvæk ved, at være fokuseret fra start af. Vi ser dem tit være off point, i stedet for, at være klar fra start. Er dette noget OG kan udnytte fra start af, og komme godt i gang med deres pick. Så ser jeg gode muligheder for de napper deres eget pick. For vi vil se Dust2 som første map. Og hvis Navi ikke er on point fra start af, er der helt klart muligheder her.

Alt i alt og for og imod. Så skal Navi selvfølgelig være favorit verdens klart bedste hold lige nu mod et måske upcomming OG team der ligger nr #15 lige nu.

Jeg glæder mig meget til, at se Navi pick i morgen. Da jeg slet ikke er sikker på hvad de gør. Men med Overpass og Vertigo bannet. Så har de 4 maps, at vælge imellem når nu Dust2 er væk. Frygter selvfølgelig de siger: Vi skal rejse os fra Astralis kampen, vi viser lige OG hvordan man spiller Inferno. Det er stadigvæk en bane Navi normalt altid har været stærke på, så ser dem som sagt som favorit der også. Dog er der bare tign der spiller ind, som OG måske kan tage advance af. 

Men god kamp til alle! Held og lykke herfra! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback