18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SSC Napoli - AC Milan

Infokamp
Match center
12. juli 2020 kl. 21:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Diego Armando Maradona    Federico La Penna
10. jul. 2020 kl. 10:16 (Opdateret 12. jul. 2020 kl. 23:42) 10/07
214
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Det ligner en åbent affære når Napoli og Milan tørner sammen søndag aften, og Napoli er svage favoritter. Milaneserne kommer med to flotte sejre mod Lazio og Juventus, og jagter de europæiske pladser, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Bethard er i odds 2,20 på en Napoli sejr, mens Bet365 er i odds 3,50 på uafgjort og 888sport er i odds 3,70 på at Ibrahimovic og co vinder på Stadio San Paolo.

DET TALER FOR NAPOLI:

 • Napoli er stærkt spillende i øjeblikket og har gjort det godt efter corona-pausen ved først at slå Inter ud i Coppa Italia semifinalen, og senere vinde finalen over Juventus, og man har vundet de seneste to opgør hjemme mod Spal med 3-1, og senest ude mod Genoa med 2-1.
 • På en god dag kan Napoli give samtlige mandskaber store problemer i Serie A med deres stærke offensiv, og i de seneste fem indbyrdes opgør mod Milan har man ikke tabt.
 • Selvom Napolis sæson mere eller mindre er overstået og man intet kan nå længere så vil træne Gennaro Gattuso forsat slutte sæsonen godt af, og Milan er og vil altid være en af de norditalienske rivaler for syditalienerne, samtidig med at det vil være en ære for den tidligere Milan spiller at besejre milaneserne.
 • Napoli kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling, dog er colombianske Ospina i målet forsat ude, men unge Meret har gjort det godt i denne sæson, og derfor er det ikke den store svækkelse af må undvære den colombianske målmand.
 • Hjemmeholdet er normalt stærke på Stadio San Paolo, selvom man var noget svingende i efteråret under Carlo Ancelotti, men i 2020 er man kun noteret for to hjemmebanenederlag 1-3 mod Inter, hvor tingene ikke fungerede for napolitanerne, og det skuffende 2-3 nederlag til Lecce, man har dog besejret både Juventus og senest Roma på hjemmebane, et godt bevis på at på dagen er man farlig.
 • Milan er til tider lidt som dag og nat spiller uafgjort ude mod bundholdet Spal for herefter at vinde over Lazio ude, og senest hjemme mod Juventus, og tager Napoli ikke for slapt på tingene så er mulighederne bestemt til stede for at få point i søndagens hjemmekamp.

DET TALER FOR MILAN:

 • Milan kommer med en flot 4-2 sejr fra tirsdagens hjemmekamp mod Den Gamle Dame, hvor man ellers var bagud med 0-2 i opgøret, men man gav ikke op, og det som lignede et sikkert nederlag blev til tre vigtige point i jagten på de europæiske pladser.
 • Zlatan Ibrahimovic viste endnu engang hvor vigtig han er på det her Milan mandskab ved at scorer på straffespark mod Juventus og med en assist til Kessie til 2-2 målet, og svenskeren kan give Napolis defensiven problemer og ikke mindst give plads til kroatiske Ante Rebic som begynder at vise samme styrke offensivt som tiden i Frankfurt.
 • Efter corona-pausen har man kun skuffet ude mod Spal, hvor det kun blev til et 2-2 resultat, men ellers er man ubesejret i de seks opgør man har spillet efter pausen, og med sejre over Roma, Lazio og senest Juventus så skal man spille sig i Europa League alt andet vil være en skuffelse.
 • Napoli har ikke mere at spille for i denne sæson, og motivationen bør være størst hos milaneserne som har mere at spille for, og vi ser tit i Serie A at når nogle mandskaber ikke har mere at spille for, jamen så er de nærmest gået på ferie og det kan også blive tilfældet her, selvom det er to ærkerivaler i italiensk fodbold.
 • Træner Stefano Pioli ændre en lille smule på startopstillingen ifølge Gazzetta Dello Sport i forhold til opgøret mod Juventus, og det tyder på at Rebic starter på bænken og det samme gør Paqueta, og det betyder Ibrahimovic spiller alene på toppen, og tyrkiske Calhanoglu spiller i stedet for Paqueta.
 • Milan har de rigtige våben til at gøre ondt på Napoli specielt på omstillingerne, og med den selvtillid efter Juve opgøret så skal man gå efter de tre point på et Stadio San Paolo uden tilskuere, og det er bestemt til Milans fordel.

Trupnyt: Napoli er uden Ospina(fast-reserve) i målet der er blevet skiftet mellem de målmænd i denne sæson så at Meret skal stå svækker dem ikke, og ellers har man ingen vigtige fravær til opgøret.

Milan kommer til det syditalienske i noget som ligner stærkeste opstilling, dog er spanske Castillejo tvivlsom til opgøret og han sad også ude senest mod Juventus.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Meret- Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Mario Ruí- Fabian Ruiz, Demme, Zielinski- Callejon, Mertens, Insigne.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Donnarumma- Conti, Kjær, Romagnoli, Hernandez- Kessie, Bennacer- Saelemaekers, Bonaventura, Calhanoglu- Ibrahimovic.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, tuttomercatoweb.com, sscnapoli.it, acmilan.com, calcionapoli24.it

Kommentarer

Feedback