18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mousesports - G2: 1

3. april 2020 kl. 18:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
3. apr. 2020 kl. 02:27 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 03/04
196
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-2): 54-46%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vi har med 2 verdensklasse onliner hold af gøre. Det kan kun blive en god kamp, som kan gå hele vejen, i denne spændende bo3! 

Vi kommer til, at have en masse dejlige h2h i denne kamp. Hvem vinder rifler tronen. hvem står højest på skamlen, når den gyldne awp skal uddeles. Og hvem har styr på ingame tacs! Konge kamp!

Det taler for:

- Efter bans vil jeg mene MS har en lidt bredere map pool end G2 har. Vi kunne sagtens komme til både, at se Dust2, Train og Inferno i morgen. Bliver 2/3 picks disse. Så ser jeg MS være favorit faktisk på alle 3 maps. Trods G2 ikke har tabt på inferno, dog skal det siges de kun har spillet mappet 4 gange. MS har vunder 3/5 gange. Udover det har de en winrate på Train, på 71% og Dust2 på 88%. 

- MS kommer fra 2 friske 2-0 sejre mod Tyloo og VP - Det er dog på halvbillige point, da Tyloo har spillet helt igennem dårligt. Og VP har spillet OK, dog med udvikling. Så de er blevet bedre og bedre. Men sejr er en sejr. Og 4-0 i maps giver selvtillid. Og i de 2 kampe, så vi udvikling fra spillere, der måske ikke helt var tjekket ind i ESL nu. Her tænker jeg bestemt på Woxic som havde nogle flotte plays. Ropz var bare Ropz, vild og voldsom. Men er der også brug for hvis de skal slå G2.

- Stiller vi begge hold op mod hinanden. SÅ synes jeg MS vinder h2h stillingen med 3-2. Nexa rent skilled er han med end Karrigan. Dog er det hjernen der tæller hos de 2, der synes jeg faktisk Karrigan plejer, at se mere forberedt ud. Karrigan fik et hold, med 4 gode spillere rundt om sig, også fik han af vide dette skal du få til, at fungere. Han for ALDRIG chancen igen, for at være på så godt et hold. Woxic mod Kennys, den er selvfølgelig lige, men Woxic har IKKE været den mand vi kender under disse online kampe, ja han laver plays her og der. Men er slet ikke så impact som han plejer i runderne. Dette kan skyldes det lag, han åbenbart skulle spille med. Men have fået styr på. kennys er bare stabil, og som regel også et godt stykke over. ropz mod Hunter. Normalt ville jeg sige ropz til hver en tid. Hans stats siger sig selv, også har han en ingame hjerne der er for vild. Men Hunter har fundet en tryllebog, og spiller SINDSYGT cs. Han snitter 1.20 ratio og har en impact på 1.21 - Det er begge 2 stats der er højere end ropz. Så pga formen Hunter er i. Så giver jeg ham point denne gang. Men den er tæt. Amanek og jaCkz som er de resterende 2 spillere fra G2, de er bare ikke i topform. Deres stats er helt væk. De er så svingene. det er ChrisJ og Frozen sådan set også. De har bare vist lidt mere bundniveau. Og de skinner alligevel igennem her og der. Også er det jo bare 2 klasse spillere.  Jeg kunne godt gå meget mere i dybden. Men så skulle jeg nok skrive en roman i stedet for en novelle. :-)

- Det er nummer #4 i MS mod nr #3 G2 - De har spillet 3 Bo3 i år. Og der fører MS 2-1. De mødtes for en 5 ugers tid siden. Der endte det også med en Ms sejr. kan de bruge det til så meget? Det tvivler jeg lidt på. Men da det er Online og begge hold er gode onliners. Så ved jeg Karrigan forbereder sig, og han plejer faktisk, at være en af dem der arbejder mest før en kamp. Nu kender jeg ham personligt(Og han ville elske at smadre et online hold) - De går meget op i håneretten når det er online har han fortalt. Og sejren mod faze var noget han nød :-). Men igen, ,det bliver en tæt kamp. Men jeg håber den ekstra forberedelse, er noget vi kommer til, at se. Måske med lidt anderledes plays osv. 

Hold øje med:

- Nu har jeg skrevet map pool ligger nok lidt bedre til MS - Når det så er sagt, så er det maps G2 sagtens kan spille, og som de elsker, at spille. Så det vil være baner, de er forberedt på og som de spiller meget, meget tit. 

- Hvis kennys og Hunter de vælger, at møde op på dagen så kan det blive en meget lang kamp for MS. En Ratio på 1.19 og 1.20 siger alt. De har spillet røven ud af buksen, og kommer de også til i denne kamp. 

- G2 er også et online hold, som elsker det. Så det er ikke noget nyt for dem. og de har leveret fint i turneringen indtil videre. De taber 2-0 til OG som MS også taber 2-1 til. Udover det, har de været ude i 2-1 kampe mod Faze & Tyloo. Så 3 sejre og et enkelt nederlag er noget der tanker selvtillid selvfølgelig. 

- Bliver der spillet Inferno eller Nuke, så kan G2 få et map win der. eller muligheden er der. de har set utrolig stærke ud. De spillede mod Faze på Nuke, og så rigtig gode ud. De har hhv 100 & 83 % win rate på de 2 maps. Så MS skal være skarpe fra start. 

- Sidst men ikke mindst, rammer G2 niveau så kan de sagtens udradere MS, hvis ikke MS er klar på dagen. De har spillerne til det og ikke mindst spillet. De ligger ikke nr3 i verdenen for sjov. Og igen, de er kendt som et onliner team. Så intet er for sjov.

Hvis resultaterne flasker sig som de skal for faze. Så kan de VIDST overhæle MS hvis de ikke vinder. Så dette skal man selvfølgelig have med i mente. 

Jeg ved både G2 og MS, IKKE spiller overpass. Så om MS satser og ikke banner mappet, men derimod banner Vertigo eller nuke ved jeg ikke. Men vælger de, at ban Overpass, så ser jeg G2 ban Mirage/Train. Da G2 elsker, at spille Dust2

Det kunne vel lige så godt være en 50/50 kamp, alligevel giver jeg bare MS lidt flere procenter, da jeg synes de har flere tangenter, at spille på. Og ovenstående synes jeg, at vise jeg MÅSKE har en lille point. Men bliver en tæt kamp forventer jeg, og god cs kan vi glæde os til at se.

Bet365 er de eneste, der ligger på odds 2,0 endnu. De fleste er et stykke under. 

God kamp! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback