Annonce

Mousesports - EnVyUs: 2

12. april 2017 kl. 20:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 40-60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

ESL Pro League week 7

Nuke er et map, hvor Mousesports har negativ win-lose ratio i 17. Mousesports har overraksende klaret sig godt indtil videre i Pro League, hvor EnVyUs mere som forventet har haltet. Mousesports har dog en rigtig skidt T-side på Nuke.

Derfor skal du følge tippet:

 • EnVyUs har i 2017 i online-kampe en win ratio på 60% (5 maps) på Nuke.
 • Mousesports har i samme kategori en win ratio på 42.9% (7 maps) på Nuke.
 • Mousesports har i deres 4 seneste Nuke Pro League-kampe kun formået at vinde 8 ud af 60 mulige T rounder.
 • EnVyUs har vundet hele 70% (7/10) af pistol runderne, når de har spillet Nuke. Mousesports har kun vunder 42% (6/16).
 • Pistol runder at ektremt vigtige, da de er afgørende for økonominen, hvilket er en stor faktor i især best of 1 kampe.

Det skal du holde øje med:

 • Selvom Mousesports har en dårlig T-side er deres CT-side mere habil. De har de i samme 4 Pro League kampe vundet 33/60 mulig CT-runder.
 • Mousesports har i denne Pro League-sæson overrakset de fleste og ligger på en flot 4. plads med 27 point. EnVyUs ligger på en 10. plads med 21 point.
 • EnVyUs er fortsat et hold, der er svære at regne ud. De spiller stadig med en meget ny roster, og deres online resultater har derfor været svingende.

Odds-afnsit:

Kampen kan spilles på Danske Spil til odds 1.80. Så vidt jeg kan se har ingen af de andre bookmakere odds ude på Pro League kampene endnu. Jeg vil forsøge at opdatere spillet, når de resterende odds er ude.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Kampen bliver spillet online og der spilles best of 1. Mappet er kendt på forhånd, og som nævnt bliver der spillet Nuke.

Bemærk at 'ropz' muligvis erstatter 'Spiidi' inden kampen begynder. Mousesports har haft 'ropz' på en try out, og rygterne går på, at han kan få sin officielle debut for dem mod EnVyUs. Intet er dog bekræftet endnu, og derfor har jeg ikke haft det med som en faktor i analysen. 'ropz' er et stort CS:GO-talent, men har aldrig spillet fast på et godt tier 1/2-hold. Selvom 'ropz' skulle erstatte 'Spiidi' rykker det ikke ved chancevurderingen og EnVyUs bør forsat være favoritter.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback