18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : HK Martin - Nitra: Draw no bet: 2

Match center
20. september 2011 kl. 17:00 - Ishockey, Slovakiet - Slovakiet ST Extraliga
19. sep. 2011 kl. 22:47 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 19/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 45-20-35%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,29
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Nitra har vundet de seneste 5 indbyrdes opgør imod Martin, som kommer fra en svingende 7-0 lussing i søndagens kamp mod Trencin. Begge hold er kommet skidt fra start i Extraligaen i år. Martin spiller med en meet svingende ung målmand, mens Nitra bygger videre på den kompakte unge defensiv, som sendte dem i play-off sidste år. 2 nederlag er det blevet til i turneringens 2 hidtidige kampe, det har dog været smalle 1-måls nederlag imod 2 af mesterskabsfavoritterne Kosice og BAnska Bystrica. Nitra var sidste år, ligaens 3. bedste udehold, de er hamrende svære at spille imod med deres defensive koncept. Nitra har gode chancer for at nuppe den 6. indbyrdes sejr over Martin imod et skidt spillende Martin-hold med en ung målmand, som lukkede 7 mål ind i sidste kamp

2 hold som ingen rigtigt forventede det store af inden sæsonstarten og som på nuværende tidspunkt, kun har overrasket positivt. Det er derfor 2 af ligaens formodede dårligste mandskaber som skal op imod hinanden, i denne vigtige bundkamp. Martin fik allerede 3 point i 1. runde, imens at endnu et nederlag til Nitra vil isolere dem i bunden med 0 point for 3 kampe.

Martin satte ikke et ben rigtigt på isen i søndagens kamp imod Trencin. De lignede i de første 2 perioder et junior hold ude på isen og med en pause stilling mellem 2. og 3. periode på 7-0 og en skudstatistik på 36-12, så fik Martin spillerne ikke sat mange ben rigtigt ude på isen. Der er plads til forbedringer og det må uden tvivl være en frustreret fanskare, som i morgen aften sætter sig til rette til hjemmekampen.

Nitra har derimod spillet ganske glimrende ude på isen - man har stået kompakt, haft stabilt målmandsspil og kun haft de afgørende marginaler imod sig, imod Kosice og Banska Bystrica.

Indbyrdes har Nitra vundet de sidste 5 indbyrdes mod Martin og jeg kan derfor ikke genkende bookmakernes hjemmebanefavorisering i denne kamp.

Jeg forventer tværtimod et temmeligt åbent opgør i denne kamp.

Der er ingen nævneværdige skader på nogle af holdene.

Live på http://www.huste.sk

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback