18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Monza - L.R. Vicenza Virtus: 1

Match center
2. december 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie B
U-Power Stadium
12. okt. 2020 kl. 09:38 (Opdateret 14. okt. 2020 kl. 20:47) 12/10
104
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 59-25-16%
Betvalue: 106,20%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Storsatsende Monza bør have gode muligheder hjemme mod Vicenza, og især med et mandskab med et hav af profiler. Hjemmeholdet har spillet uafgjort i de to første opgør, men er på et andet niveau end gæsterne, og det bør blive til tre point.
Det taler for
 • Monza med Silvio Berlusconi og Adriano Galliani ved roret satser stort i denne sæson på at rykke direkte op i Serie A, og man har på papiret et af de stærkeste mandskaber i Serie B i denne sæson.
 • Hjemmeholdet har spillet uafgjort i de to første opgør i denne sæson, men efter spil og chancer burde man have haft minimum fire point, og især hjemme mod Spal hvor man havde masser af chancer, og brændte straffespark.
 • Gæsterne fra Vicenza er ligeledes oprykker i Serie B i denne sæson, og kommer med stor sandsynlighed til at kæmpe i den nederste del af tabellen om overlevelse.
 • Vicenza har ikke rigtigt været farlige i de to første opgør i sæsonen, hvor det er blevet til et nederlag mod naboerne fra Venezia, og uafgjort senest hjemme mod Pordenone.
 • Den kvalitet og erfaring Monza har på mandskabet bør gøre en forskel i dette opgør, og efter stolpe ud i de første to spillerunder, bør det vende til stolpe ind mod et mandskab som ikke er på samme niveau med hverken Spal eller Empoli som man tidligere har mødt.
 • Monza kommer til lørdagens opgør i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Hjemme på U-Power Stadium er Monza normalt meget stærke, og hvor man kun har tabt to gange i det seneste år.
Hold øje med
 • Monza har spillet 0-0 mod både Spal og Empoli i de to første opgør i sæsonen, og hvor man ikke har udnyttet chancerne.
 • Vicenza kommer med stor sandsynlighed til Monza for at spille defensivt, og prøve at lukke af for et hjemmeholdet som med stor sandsynlighed bliver spillestyrende.
 • Profilerne hos hjemmeholdet kan undervurdere gæsterne, og samtidig med to ugers landsholdspausen skal hjemmeholdet måske op i gear igen.
 • Gæsterne stod ganske stærkt defensivt senest hjemme mod Pordenone, og har i de to første opgør i sæsonen haft stor fokus på at forsvare sig.
 • Vicenza kommer til Monza med noget som ligner stærkeste opstilling.
Oddsmarked

Nordicbet og Danske Spil er i odds 1,80, mens de fleste andre bookmakere er i omkring odds 1,70 og nogen lidt lavere lidt odds, jeg forventer at oddset vil falde hos Nordicbet inden kickoff.

MONZA: Norditalienerne er tilbage i Serie B efter 19 års fravær, og klubejer Silvio Berlusconi som de fleste kender fra tiden i Milan har store ambitioner med den lille norditalienske klub, og kigger man på klubbens transfermarked hen over sommeren så taler det sit tydeligt sprog, Monza vil op i Serie A.

Boateng er hentet i Fiorentina, og har tidligere spillet på flere flotte adresser, Barillá er kommet til fra Parma, Danske Gytkjær fra polske Lech Poznan, Donati fra Lecce og som har spillet syv sæsoner i Bundesligaen, Paletta til forsvaret med en fortid i Parma, Atalanta og Milan, og Mirko Maric fra Kroatiske Osijek til angrebet som har scoret 38 mål i de seneste to sæsoner i den bedste kroatiske liga.

Det bliver utrolig spændende at følge Monza i den kommende sæson, man burde have vundet i premieren hjemme mod Spal, og hvor man sad på opgøret og brændte straffespark, og hvor Spal keeper Berisha var man of the match med flere flotte redninger, mens det seneste opgør var helt på sin plads med et 0-0 resultat efter spil og chancer.

Man er favoritter mod Vicenza og det er et opgør som skal  give tre point på kontoen, og mod et mandskab som ikke er på samme niveau, og efter kun to point og to uafgjorte resultater i de første to spillerunder, så bør muligheden for at tre point være ret gode.

Monza hjemmebanestatistik: 0-1-0, målscore 0-0. 

Trupnyt: Man har indtil videre ingen vigtige fravær til opgøret.

Monzas forventede startopstilling: Kommer i løbet af ugen.

VICENZA: Norditalienerne er tilbage i Serie B efter tre års fravær, man havde en super god sæson, og hvor det kun blev til to nederlag i 27 opgør, og indtil at corona pausen satte en stopper for Lega Pro turneringen, det kan godt gå hen og blive en vanskelig sæson for Vicenza, og hvor målet som udgangspunkt er at overleve i denne sæson.

På transfermarkedet har man ikke specielt været særlig aktiv dog skal det nævnes at man har hentet Samuele Longo som har en fortid på Inters ungdomshold, men mest har slået igennem i hans tid i spanske Tenerife og Girona, og yderligere er 35 årige Meggiorini hentet i Chievo til angrebet, men ellers ikke de store ændringer på mandskabet.

Træner Domenico Di Carlo har altid været meget kendt for sin defensive tankegang og netop defensive har også været den man har haft stort fokus på i de to første opgør i sæsonen, hvor det blev til et 0-1 nederlag ude mod naboerne fra Venezia, og senest 1-1 hjemme mod Pordenone, og hvor man igen stod ganske stærkt defensivt.

Fokus vil sandsynligvis være det samme i Monza og mod en stærk modstander, men med de kvaliteter hjemmeholdet har på banen, så ligner det en meget vanskelig opgave for Vicenza, og man skal bestemt spille op til sit bedste hvis man skal håbe på at få point.

Vicenzas udebanestatistik: 0-0-1, målscore 0-1.

Trupnyt: Vicenza kan indtil videre stille i stærkeste opstilling.

Vicenzas forventede startopstilling: Kommer i løbet af ugen.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, tuttomercatoweb, tuttob.com, monzacalcio.com, lrvicenza.net

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback