18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Monte Carlo Masters 1000: Nadal vinder turneringen

14. april 2013 kl. 12:00
Opdateret
3
0
Glad for tennis - særligt den der spilles på ATP-touren.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (3)
Chance: 65%
Betvalue: 104,65%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Monte Carlo – grus

I min optakt til turneringen skriver jeg (før markedet åbnede), at jeg klart vil anbefale at spille på Nadal til at vinde denne turnering, hvis han giver 1,70. Det gør han så desværre ikke helt, men jeg synes faktisk 1,61 er ret fint, og selv om det så ikke bliver et meget stort spil, så er der alligevel værdi til et spil.

Nadal har vundet denne turnering de seneste otte sæsoner, og det er derfor den turnering på hele touren, som han har haft mest succes ved. Federer og Ferrer er ikke med i turneringen, Murray har en virkelig svær lodtrækning, og Djokovic har ankelproblemer. Det lugter meget kraftigt af endnu en Nadal-triumf her i fyrstendømmet, og som jeg også tidligere har skrevet om Nadal på grus, så ser jeg kun nederlag komme, hvis han rammer et uhørt lavt niveau pga. knæproblemer e.l.

Jeg kommer rundt om Nadal i den føromtalte optakt til turneringen, som jeg linker til her:

http://www.betxpert.com/artikel/alle-gode-gange-ni-for-rafa-i-monte-carlo

Derfor lader jeg de mange roser blive i turneringsoptakten og vil i stedet her koncentrere mig om Nadals lodtrækning. Hvor er det, han kan få problemer, og hvilke odds kan vi forvente på hans kampe.

Lodtrækningen

Nadal er seedet 3 i turneringen, selv om han kun ligger 5’er på verdensranglisten. Det skyldes naturligvis, at der er afbud fra både Federer (3) og Ferrer (4). I første runde har Nadal bye, hvilket vil sige, han sidder over pga. sin høje seedning.

2. runde:

Her skal han formentlig op imod Verdasco (i hvert fald hvis oddssætterne får ret), og det kan måske godt blive lidt af en hård nød at starte ud på. Verdasco slog Nadal i en famøs kamp på det blå grus i Madrid sidste år, men ellers har Nadal altid haft et godt tag på landsmanden. Verdasco virker håbløs i år, og han har tilmed netop tabt kæmpestort til Hidalgo i Houston. Måske han tankede den kamp for at komme hurtigt til Monte Carlo, hvor han før har tabt en finale til Nadal, men jeg tvivler. Jeg tror simpelthen bare ikke, Verdasco er mentalt til stede længere. En frygtelig sæson har han gennemlevet indtil videre, og jeg ser ingen tegn nogle steder på, at det skal ændre sig her. Oddset på Nadal vil ligge mellem 1,01-1,03, og det vil der ikke blive ændret på, selv om Verdasco skulle tabe til Matosevic i første runde.

3. runde:

Her skal han op mod enten Kohlschreiber, Bellucci, Chardy eller en kvalifikationsspiller. Jeg kan ikke se andre end Bellucci give ham ”vanskeligheder” her, og realistisk set bliver der heller ikke tale om reelle vanskeligheder. Bellucci har dog et vildt højt topniveau med god serv og meget stor topspunden forhånd, men han rammer ikke rigtigt sit bedste niveau pt., og så bliver det helt umuligt for ham at true Nadal. Uanset hvem Nadal møder, vil oddset også i denne runde ligge omkring 1,01-1,03.

Kvartfinale:

Tipsarevic er seedet til dette opgør, men Simon og Dimitrov virker umiddelbart som lige så oplagte kandidater til en tur i slagtehuset. For det bliver det. Ingen fra den fjerdedel har en reel chance mod Nadal i en kvartfinale i Monte Carlo. Oddset vil formentlig ligge på omkring 1,05, hvis han møder en af de tre førnævnte.

Semifinale:

Nu begynder det at blive sværere, men jeg vil stadig mene, at Nadal ikke for alvor bliver truet i denne runde. Murray, Almagro, Wawrinka eller Tsonga vil formentlig skulle duellere mod Rafa her, og det bliver nok Nadals hidtil sværeste opgave i turneringen. Murrays form er jeg slet ikke overbevist om, så jeg tror faktisk, at det enten bliver Tsonga eller Almagro i denne runde. Oddset vil efter min overbevisning ligge omkring 1,10-1,15.

Finale:

Jeg er slet ikke sikker på, det bliver Djokovic, der står i den finale, og bliver det ikke ham, så får vi nok endnu en let og ensidig Monte Carlo-finale med Nadal som sejrherre. Djokovic fik ankelproblemer mod Querrey i Davis Cup-kampen forleden, og selv om han har meldt sin ankomst her, så er der ingen, der rigtigt ved, hvordan det står til med ham. Han vil nok ikke risikere alverden her, for det vil være en katastrofe at ødelægge hele den europæiske grussæson  allerede. Berdych eller Del Potro ligner de oplagte kandidater til at tage over, Hvis Djokovic svigter, og jeg tror ikke nogen af de to kan true Nadal i en finale her. Det kan Djokovic, hvis han er 100% fit, og så tror jeg faktisk godt, vi kan komme op i 1,40 på Nadal. Et meget vigtigt ”men” er dog, at jeg sagtens kan se, Djokovic ryge ud tidligere, og så vil vi ikke få meget mere end 1,15 på Nadal mod enten Berdych eller Del Potro. Selvfølgelig afhængigt af, hvor de forskellige spillere har leveret i turneringen forinden.

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Lørdag 25. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Helsinki International Snooker Cup: Vinder: Judd Trump
2,75
Placer Bet
13:00 EM24: straight forecast: 1: Tyskland / 2:Tyrkiet (NB: BV er 350%)
1.500
Placer Bet
14:00 Osasuna - Villarreal: 2
2,32
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
11:00 Jannik Sinner antal Grand Slams 2024: : 1
1,72
Placer Bet
16:00 Leeds - Southampton: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,85
Placer Bet
20:45 Frosinone - Udinese: Under 2,5 Mål
1,90
Placer Bet
Mandag 27. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Falcons - Complexity (Turnering H2H): 2
1,83
Placer Bet
21:00 NaVi - MOUZ (Turnering H2H): 2
1,90
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet

Kommentarer

Feedback