18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Minnesota Vikings - Atlanta Falcons: (AH: -3,5 Point) 1

18. oktober 2020 kl. 19:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
17. okt. 2020 kl. 10:15 (Opdateret 18. okt. 2020 kl. 22:06) 17/10
160
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

NB: Kampen spilles uden fans

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 54-0-46%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Vikings er stærkere end sit rygte

To af denne sæsons største skuffelser mødes, når Minnesota Vikings (1-4) og Atlanta Falcons (0-5) krydser klinger i Minneapolis. Blot én sølle sejr kan de to hold tilsammen bryste sig af, men mens Falcons’ sæson med al sandsynlighed allerede er så godt som ovre, er der stadig god grund til håb for de lilla vikinger. Kravet er dog en sejr i dagens kamp – og den kan blive overbevisende.

Det taler for

 • Vikings er med en enkelt sejr på fem forsøg startet utrolig skidt, men det hører med til historien, at alle fire nederlag er kommet imod kvalitetsmodstand (modstandere med en sammenlagt 16-2 record). Imod både Titans (4-0) og Seahawks (5-0) - begge tætte nederlag på ét point – var man foran i store dele af kampen og burde i begge tilfælde have vundet.
 • I seneste kamp imod netop Seahawks eksekverede Vikings, som uheldigt smed kampen inden for de sidste to min., på effektiv vis en noget nær perfekt gameplan, der bl.a. sikrede dominans i både total yards (449 mod 314), time of posession (39:28 mod 20:32) og 1st downs (31 mod 18).
 • Også forsvaret, der bl.a. grundet skader har været en akilleshæl i 2020, viste endelig gode takter i Seahawks-opgøret. Inden Wilson’s sidste ”game winning drive” havde Vikings’ forsvar således godt styr på den farlige Seahawks-QB, der blev sacket fire gange og holdt til sæsonens laveste antal passing yards (217), completions (20), completion percentage (62,5 %) samt passer rating (100,7).
 • Holdets ”bread and butter” på den offensive side er som altid det utroligt stærke løbeangreb (160,6 yards/kamp), der er skræddersyet til med stor fysik at nedbryde modstanderens forsvar og sætte kasteangrebet op til succes med mange dybe kast til de farlige receivere Thielen og Jefferson. Mod et i forvejen skrantende og relativt ”banged up” Falcons-forsvar, der efter fem kampe gennemsnitligt tillader 446 yards (andendårligst) og 32,2 point (delt andendårligst), bør Vikings suverænt kontrollere slagets gang.
 • Foruden skadesudfordringer på forsvaret, kæmper også stjernereceiver Julio Jones (som sædvanlig, fristes man til at sige) med en baglårsskade, som har holdt ham ude i både uge 3 og uge 5. Han ventes klar mod Vikings, men har siddet ude hele træningsugen pånær fredag (limited practice) og må regnes et stykke fra 100 %. Uden Jones’ kvaliteter på banen har Falcons haft aldeles svært ved at sætte point på tavlen.
 • Falcons ligner i det hele taget et hold i opløsning og uden mange lyspunkter at tage med fra første knap tredjedel af sæsonen. Senest er HC Quinn og GM Dimitroff fyret, og uden tilstrækkelig talentmasse eller udsigt til playoffs, bør man allerede nu overveje et tryk på ”reset”-knappen fem kampe inde i, hvad der ligner endnu en forspildt sæson. 


Hold øje med

 • Vikings’ talentfulde og alsidige RB Dalvin Cook, der fører ligaen i rushing yards (489), udgik i kampen mod Seahawks med en lyskenskade og er ude af dette opgør, hvilket åbenlyst er et slag. Backup Alexander Mattison (20 løb for 112 yards mod Seahawks) er dog en god erstatning.
 • Falcons har så småt fået gang i RB Todd Gurley (375 yards, 4,7 yards/carry). Minnesota’s defense har tilladt modstanderen 4,5 yards/carry (delt 19. plads i NFL), og deres primære fokus bør være at stoppe gæsternes muligheder for at diktere kampen via løbet.  
 • Vikings’ imponerende succes med at lukke Russell Wilson ned i det meste af kampen mod Seahawks skyldtes særligt en stærk præstation fra forsvarets pass rush. Med et potentielt stort mismatch mellem Falcons-receiverne Jones og Ridley og Minnesota’s hårdtprøvede cornerbacks kan det blive altafgørende, at enheden stepper op igen.
 • Hvilken Cousins møder op? Den ustabile Vikings-QB besidder et fornuftigt topniveau, men samtidig et problematisk lavt bundniveau. Særligt i modgang tager han mange tvivlsomme beslutninger og har allerede kastet 7 Ints i fem kampe.
 • Netop turnovers kan som altid blive en kampafgørende faktor. For sæsonen ligger Vikings i den sørgelige ende med -5 i turnover diffferential. Falcons på +1.

Zwei

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback