18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Mikkel Kessler - Brian Magee: Kessler w/ 7-12 el. point

8. december 2012 kl. 22:00
6. dec. 2012 kl. 03:18 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 06/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (2)
Chance: 60%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Den danske stjerne Mikkel Kessler tager lørdag aften imod Brian Magee i Herning.

Kessler er en dygtig bokserpuncher med god teknik og slagkraft i begge hænder. Han er meget stilren og gør alt korrekt i ringen. Han har en udmærket hand speed og præcision. Derudover har han også vist sig hårdfør. Han bokser lidt for endimensionalt, men dette har kun været et problem mod verdens bedste.

Magee er en southpaw, der oftest bokser som pressure fighter. Han er overbevist om, at han er stærkere end sin modstander i ethvert henseende. Han har god slagkraft, men hans kæbe og vilje er hans største styrker. Hans tekniske evner er meget undervurderede. Han virker ikke slidt på trods af alderen.

Jeg mener ikke, at dette er en walkover for Kessler. Han er med rette stor favorit hos bookmakerne, men det er slet ikke første gang, at de undervurderer Magee. Nordireren kommer til kamp ovenpå nogle af karrierens bedste præstationer. Selvom han har været nede mange gange i karrieren, så er han kun blevet stoppet to gange.

En knockout er bestemt mulig, men jeg mener ikke, at Kessler besidder one-punch knockout power. Han tog godt nok Green ud på imponerende vis, da han sidst kæmpede. Men det er ikke nok til at overbevise mig om, at han er helt tilbage ved fordums styrke.

Jeg ville blive meget overrasket, hvis Magee vinder, men jeg tror, at han kan give Kessler en hård og lang kamp. Derfor spiller jeg på, at Kessler vinder på stoppage i kampens anden halvdel eller på point.

Spillet går på, at Kessler vinder på KO, TKO, TD el. disq i runderne 7-12 eller på pointafgørelse

Mikkel Kessler er enorm favorit overalt på markedet. Sportingbet giver blot 1,09 på en dansk sejr, Bet365 og Nordicbet giver 1,10, Ladbrokes giver 1,11, mens Unibet giver 1,12. Her finder jeg absolut ingen værdi. Alle forventer, at Kessler vinder på knockout. De fleste bookmakere giver blot i omegnen af 1,50, hvilket jeg slet ikke synes er nok. Det bliver mere interessant, når man ser nærmere på, hvornår en eventuel sejr til Kessler kommer. Hele markedet forventer en let kamp, hvilket jeg er uenig i. Jeg finder mest værdi i et spil på pointsejren, men Kessler slår hårdt, så jeg vælger alligevel at gardere mig med et spil på sejr i runderne 7-12, da det stadig giver et flot totalodds:

50% af indskuddet placeres på 7-12 hos Unibet, mens

50% af indskuddet placeres på point hos Bet365.

Jeg vedlægger link til BetXpert.com’s halvgarderingsværktøj, hvis linierne skulle ændre sig:

http://www.betxpert.com/odds-tools/halvgardering

Mikkel Kessler

Danmark

33 år (1. marts 1979)

45-2, 34 KO

Ortodoks

Højde: 185 cm.

Rækkevidde: 188 cm.

Mikkel ”The Viking Warrior” Kessler er tidligere indehaver af WBA- og WBC bælterne i supermellemvægt. Han har bl.a. besejret Anthony Mundine, Markus Beyer, Librado Andrade, Dmitri Sartison, Carl Froch, Mehdi Bouadla og Allan Green, mens nederlagene kom til de lynhurtige southpaws Joe Calzaghe og Andre Ward.

Brian Magee

Nordirland

37 år (9. juni 1975)

36-4-1, 25 KO

Southpaw

Højde: 183 cm.

Rækkevidde: 188 cm.

Brian Magee er tidligere indehaver af EBU- og WBA interim bælterne i supermellemvægt. Han har bl.a. besejret Stevie McGuire, Mads Larsen og Rudy Markussen, han har et draw mod Tony Oakey, mens han har tabt til Robin Reid, Vitali Tsypko, Carl Froch og Lucian Bute.

Matchup

Der var rigtig mange herhjemme, der følger med i boksning, som rynkede på næsen, da det blev annonceret, at Magee ville være Kesslers næste modstander. Jeg mener dog, at det er en kamp, der giver god mening af flere grunde.

Magee har altid været undervurderet i sporten. Det skyldes, at han mangler de helt store sejre i karrieren. Han har dog presset flere dygtige boksere ud i hårde og lange kampe. Han er altid i glimrende kondition, så han kan gå fremad i tolv runder, da han ikke bokser effektivt på bagfoden. Han har en stærk kæbe og en uknækkelig vilje. Selvom Magee er gået ned flere gange i karrieren, så giver han aldrig op. Han rejste sig fra fire knockdowns mod Reid for at tabe en tæt pointafgørelse. Han kæmpede næsten lige op med en yngre Froch, før han blev fanget af en højre lead uppercut i ellevte runde. Han blev slidt op af Bute, der udboksede ham totalt, men han rejste sig alligevel op fire gange, indtil kamplederen havde set nok og stoppede kampen i tiende runde.

Magee har ikke niveauet til at blive regnet i top ti i divisionen. Han er god allround og giver altid en god indsats. Han besidder dog hverken blændende speed eller one-punch knockout power, så han præsenterer ikke nogen stor fare. Han er snarere en rigtig god målestok for boksere som Kessler, der håber på at få endnu en storkamp. Hvis man kan stoppe Magee, så tilhører man uden tvivl eliten. En imponerende præstation mod nordireren kunne altså f.eks. lede til en rematch med Froch.

Det virker som om, at alle i ren begejstring over knockouten har glemt, hvordan Kesslers kamp mod Green egentligt forløb. Der er ingen tvivl om, at det var et fantastisk venstre hook, som han landede. Det er helt sikkert en af årets bedste knockouts i sporten. Jeg mener dog, at det var dybt uroligende, at Kessler var i gulvet mod en modstander af denne kaliber. Det var ikke noget flash knockdown. Kessler var rigtig rystet. Godt nok er Green en fast starter med stor power, men han har slet ikke haft nogen succes, når han ellers har været oppe imod de bedste. Han blev domineret af både Edison Miranda og Glen Johnson, der ikke helt er på niveau med Kessler. Derudover var han til tælling imod en club fighter som Renan St-Juste i sin seneste kamp…

Jeg vælger stort set at se bort fra Kesslers forrige kamp mod Mehdi Bouadla. Han havde en stor pause ovenpå den kamp, og det var en ren walkover. Jeg fokuserer i stedet på kampen mod Green. Her mener jeg, at Kessler var rusten. Derfor ser jeg Magee som en optimal modstander, hvis han skal helt tilbage til toppen. Nordirerens navn er stort nok til, at en knockoutsejr ville give genlyd i sporten. Magee gør samtidig ikke noget, som Kessler ikke gør mindst ligeså godt. Udover sit southpaw stance, der har forvoldt Kessler problemer tidligere, så ser jeg ikke rigtig nogen problemer ved dette matchup.

Sidst men ikke mindst så er denne kamp let for Sauerland at sælge i Danmark. ”The Danekiller” har allerede taget både Larsen og Markussen ud. Nu vil han forsøge at score et hattrick, mens Kessler kæmper for hævn på nationens vegne. Det kan godt være, at det giver Magee et boost at kæmpe på dansk jord igen. Det var her, at han genoplivede sin karriere. Jeg tror til gengæld ikke, at Kessler lægger nogen som helst betydning i det. Han skal ud at sejre, og han skal helst imponere samtidig, da Showtime nok kigger med.

Jeg må indrømme, at jeg er ret overrasket over, at hele markedet er så sikre på, at Kessler vinder på knockout. Magee er som sagt kun blevet stoppet to gange i karrieren. Det var meget sent i kampene mod Froch og Bute, der stadig er blandt divisionens bedste. Jeg rangerer begge to over Kessler lige nu. Det er ganske interessant at se, at både Froch og Bute havde stor succes med uppercutten mod Magee. Det er et slag, som Kessler ikke anvender særlig ofte. Bute investerede samtidig utrolig meget til kroppen i sin kamp. Det er heller ikke noget, som Kessler rigtig gør. Med sit southpaw stance er det ikke umuligt, at Magee kan forvolde Kessler nogle problemer. Det rækker næppe til at skabe en overraskelse, men jeg ved ikke, om Kessler kan være effektiv helt fra start.

Det skal skam med, at jeg vurderer Kessler til at slå hårdere end både Froch og Bute slag for slag. Jeg tror dog ikke, at han er villig til at gå inside med Magee som Froch gjorde det. Derfor ser jeg ham lande færre slag i denne kamp end englænderen gjorde. Jeg mener samtidig ikke, at Kessler sætter sine kombinationer op så godt som Bute. Rumæneren har en utrolig evne til lande træffere, som hans modstander aldrig ser. Magee blev fanget en masse gange i deres kamp, men han rejste sig alligevel, hvor bl.a. Andrade og Miranda blev liggende. En knockoutsejr kan sagtens komme, men jeg havde ikke regnet med denne vurdering af kampen fra bookmakerne. Det er muligt, at der er noget, som jeg har overset. Derudover kan alting ske i boksning. Derfor vælger jeg det mere konservative spil, selvom jeg finder mest værdi i en pointsejr til Kessler. Jeg forventer bare ikke, at sejren kommer let på lørdag. Jeg ville se en knockout over Magee som et statement.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback