18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Michaela Laki - Nicole Khirin: 1

16. november 2021 kl. 09:30 - w15 - Heraklion - grus
16. nov. 2021 kl. 01:15 (Opdateret 16. nov. 2021 kl. 12:28) 16/11
39
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 Runde i Grækenland

Chance (1-2): 46-54%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Unge lokale Laki skal nu vise tænder i hjemlandet. 

På Junior siden har hun været igennem French Open, Wimbledon og US Open, og selv om det ikke kastede meget af sig, er hun en spiller på vej frem. Hun er u14 europamester tilbage fra 2019, og blev den første græske kvinde til at vinde guldet, som kun Tsitsipas har gjort på mande siden. I år har også budt på titler som junior, så nu er det tid til at samle nogle værdifulde point sammen som senior. Hun har tidligere spillet i Grækenland et par gange, uden det har været godt eller skidt.

Laki er udviklet til at kunne kæmpe med i seniorrækken, og hun har hænderne godt skruet på. Godt tempo og god dybde og kan være kraftfuld.

Khirin syntes jeg altid leverer et godt indtryk. Lidt overraskende at se at hun endnu ikke har vundet titler i sin tennisliv på touren som junior eller senior. I år har hun været god, og spillede sig fra kval til finale på Frederiksberg i år. Hun har også tidligere kørt nogle uger i Grækenland tidligere, her har hun gjort det bedre end Laki, og der skal som regel god modstand til at nedkæmpe hende.

Khirin har mere bid i serven og virker bare som en hård competitor. Hun slår godt både med forhånd og baghånd, og har flere resultater til at bakke hendes gode spil op. Khirin er dog sådan en type hvor meget kommer i bølge, hvor hun kan vinde 4 partier i træk, for derefter at smide dem igen.

Jeg syntes de minder meget om hinanden i hvad de bringer til spillet. Trods Khirin har større resultater og erfaring, virker dette til at være det rette tidspunkt for Laki til få succes. Khirin kommer med 3 nederlag i træk, og trods at pille sæt fra Noskova, var nederlagets størrelse også til at tage at føle på i 2 af dem. Laki har hellere ikke været meget aktiv på det seneste, men de sidste ugers fine spil fra de græske kvinder, kunne meget nemt fortsætte her.

Lige nu er markedet fra 2,10-2,25 på Laki og har været svagtstigende, det er ikke utænkeligt at den kurve holder via navnene i denne dyst.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback