18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

MIBR - Gen.G: 2

6. april 2020 kl. 00:00 - Flashpoint 1
5. apr. 2020 kl. 22:09 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 05/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

Flashpoint 1

Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 110,40%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 2-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Vi er ude i Gruppe C finale kamp. Samtidigt er vi ude i en god revanche kamp! Vil GenG kunne stoppe med at choke så mange runder! Og kan MIBR køre videre? 

Jeg tror vi får en super tæt kamp denne kamp og som vi plejer, at have. Jeg har personligt selv en ide til, at GenG stopper med, at dumme sig hele tiden og endelig lukker munden på Mibr. Men vi ser på det?

Mange ville nok mene jeg har drukket for meget faxe eller fået en gulerodstang galt i halsen, men mener faktisk GenG er favorit i denne kamp, hvis jeg nu skal vælge. Men værdimæssigt må jeg dog lige give Mibr en procent eller 2 mere.(Så jeg også halvgarderet jo ;-))

Det taler for:

- Jeg ligger ud med, at sige. Sidste de mødte hinanden, der kørte GenG, Mibr over på Dust2. Derefer spiller de Vertigo som Mibr vinder 13-16. Dette var et map Mibr aldrig skulle havde haft vundet(Men gjorde de så, bevares). GenG lavede så mange fejl, at i ikke kan tro det. Dette kommer ikke til, at ske igen. Kan jeg simpelthen ikke forestille mig. De vil være forberedt og samtidigt, er Vertigo et map GenG sagtens kan spille. Så håber da, at se en revanche på det map. GenG har ikke som sådan fået røvfuld på nogle af de maps de har spillet. Så trods jeg forventer en tæt kamp, så forventer jeg også vi ikke ser de amatør fejl og, at GenG kører den hjem.

- Map pool: Vi kommer til, at se Overpass som ban fra GenG side. Og af den årsag de ikke spiller mappet. Og vælger Mibr, at Dust2 igen står åben. Så det tæt på sejr til GenG på det map. også vil vi som sagt nok se en Vertigo igen. Også kunne slut mappet blive Train el Inferno og det 2 maps begge teams er hjemme på.

- GenG kommer fra en flot sejr på 2-0 mod DIG(Hvor man levere pragfuldt) på Inferno. 2 mands hæren fra BnTeT og koosta som simpelhen vandt den kamp for dem. De ligger med ratio på 1.34 og 1.31 - Og selv ikke Rambo ville kunne nedlægge de 2 herre. det var en fremragende fremvisning i cs de leverede. Men det kræver de 2 herre stepper op i dag også, for de har det med, at hænge lidt i løkken når de møder Mibr. BnTeT daler simpelthen i niveau. Og det er der ikke plads til på dette niveau og i så vigtig en kamp.

- Tager vi dem mand for mand - og på sædvanligt niveau. Så ser jeg faktisk GenG som lidt bedre. Jeg synes deres igl fra GenG bare er bedre. Han skal koncentrere sig om, at lede sit hold og ikke snitte 20+ kills. Hvor Mibr er afhængig af både, at Fallen leder teamet, men også skal svinge den grønne. Det har vi bare set kan skabe lidt uro. Både for Mibr men også andre store hold. Daps har 4 krigere som skal ud, også kan daps entry fragge lidt. Og rammer han noget, så det kun plus. Så som hold synes jeg faktisk GenG er bedre. Det ikke meget men lidt.

GenG ligger lige nu #16 i verdenen, og med lidt mere stabilitet, kan jeg godt se dem som top10 hold faktisk. De har spillerne til det. Men om de kan finde melodien må tiden vise. Mibr er #24 i verdenen. Og ja de er da et top #20 hold, men mere mener jeg faktisk heller ikke. Mibr skal have lidt udskiftninger for at blive store igen.(Men en hel anden snak)

Hold øje med:

- Mibr har den røde tråd omkring GenG, men de 4 maps som de har vundet ud af 5 har været nogenlunde tætte. Men det ændre bare ikke, at de har slået den 2/2 gange i denne turnering. Og det kunne sådan set sagens blive en 3 gang. Så kan de udnytte fejl fra GenG igen, og køre på det. Så kan alt ske.

- De sidste 2 gange de har mødt GenG, der har Mibr ban Nuke, tildels forstår jeg det ikke. Da de lader Dust2 stå åben til GenG - Det er bare et map Mibr ikke kan spille. De tror måske de har en masse ideer på mappet. men de ligger på en winrate på Dust2 som er 17% - og den ene gang de spillet dette var var netop mod GenG, og de fik røvfuld. Nå det så er sagt, så vil Mibr nok være stærkest på Vertigo, Mirage. Også vil Train og Inferno være meget 50/50. Så vil ikke mene Mibr står stækest. Men de har nu vist de kan slå GenG på både: Inferno, Mirage, Train og Vertigo. Så det vil selvfølgelig give den en tro på egne evner.

- Mibr har lige mødt Swole Patrol. Dem kørte de over. Fallen & Fer var i spille humør og kørte med en ratio på 1.37 & 1.63 - Helt absurt og yderst fremragende. Derudover var de resterende hold medlemmer faktisk meget godt med. Det var helt klart holdet der  vandt den kamp. Vælger de, at komme på serveren alle 5 i dagens kamp mod GenG(Som om ikke andet er lidt bedre ville jeg sige) Så får GenG det svært. 

- Mibr har indtil videre spillet smart, frækt og lidt på en måde der har været svær, at læse. De har nærmest kørt modsat af hvad GenG har lagt af planer. Med dette mener jeg simpelthen bare, hvis GenG havde gjort noget godt, så havde Mibr bare læst det, og gør så noget mere smart og genialt. Overrasker de for 3 kamp i træt, så kan jeg godt se GenG i problemer igen. 

- Frækhed & Mibr synes jeg faktisk går godt hånd i hånd. For Fallen med awp, elsker at liste igennem en smoke med awp'en i hånden og tage et skud! Han er nok lidt modsat device typen. Han vil fremad og kræver det man hopper lidt igennem ting man normalt ikke ville, så gør han det. Dette er et spil Fer også godt kan lide. Dog er der lidt mere snor i ham. Poiten er, jeg tror frækhed og offensivt spil igen kan give Mibr sejr! 

Selvom Mibr fører indbyrdes, så har det meget super tætte maps som Mibr hiver hjem, alt tæller selvfølgelig. Men hvis man som team GenG taber, til så mange guns rounds, pasha buys osv. Så vinder man bare ikke kampen. Første gang de mødtes i denne turnering, skulle GenG lide lidt af lag problemer, de skulle nu være ordnet. Så jeg regner med de dukker op i topform og går hårdt efter den revanche. Omvendt spiller Mibr også flot for tiden. Men synes stadigvæk vi ser lidt dag/nat spil fra dem af. Men forventer god og tæt kamp. Som jeg faktisk vil skyde til næsten 50/50

God kamp til alle derude og nyd Cs så længe resten af verdenen er lukket ned! :-)

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback