18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

MGP Norge - Semifinale 1: Vinder: JORN

16. januar 2021 kl. 19:50 - Melodi Grand Prix Norge
13. jan. 2021 kl. 16:15 (Opdateret 17. jan. 2021 kl. 13:01) 13/01
154
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance: 35%
Betvalue: 140,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Folkelighed og power sikrer sejren 

Jørn Lande, med artistnavnet Jorn, er manden bag den ikoniske fodboldsang "Alt for Norge" (der svarer til Danmarks "Re-Sepp-Ten"), og går ind i semifinale 1 i det norske MGP med bred, folkelig opbakning. Odds 4.00 hos ComeOn er meget generøst; NordicBet ligger i 2.50; Unibet i 2.25. 
 

Med stadionrocksangen "Faith Bloody Faith" bringer Jorn en helvedes masse attitude, morskab og power til denne delfinale. De øvrige, tre bidrag denne aften er pop/dance-sange, og Jorn skiller sig dermed ud rent musikalsk. 
 

Jorns stærkeste udfordrer bliver antagelig Stine Talling, som også er bookmaker-favorit, med sangen "Elevate". Det er en solid pop-sang; dog tror jeg den blegner live overfor Jorn og hans band. Hvis Jorn leverer live, og det er jeg meget sikker på, han gør (han er kendt for sin imponerende stemmekraft), så har jeg svært ved at se de andre bidrag matche hans impact. At man har lanceret en musikvideo sammen med "Faith Bloody Faith", vidner om et ambitionsniveau, og jeg går stærkt ud fra, at disse ambitioner også kommer til udtryk i sceneshowet: Jeg forventer flammer! 🔥 
 

Nordmænd er ikke bange for rock og metal i MGP, og de sendte blandt andet Wig Wam til den internationale finale i Istanbul 2005. Åge Sten Nilsen fra Wig Wam har i øvrigt skrevet Jorns sang. 
 

De fire sange i semifinale 1 kan blandt andet høres her

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback