18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Melis Yasar - Tatiana Barkova: 1

9. november 2021 kl. 11:00 - w15 - Helsingborg - indendørs hardcourt
9. nov. 2021 kl. 00:34 (Opdateret 9. nov. 2021 kl. 13:17) 09/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

1 runde i Sverige

Chance (1-X-2): 35-0-65%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Russiske Bartova har endnu sin første senior sejr tilgode, efter 3 forsøg. De 2 første var hård modstand i Egypten på udendørs hardcourt, hvor hun gjorde fin figur, men i sidste var hun stor favorit hjemme i Rusland på grus, men tabte også her.

På Junior resultater kan man se hun er stærk, og har mange titler på tværs af underlag, med indendørs som den primære så sent som tidligere i år. Som russer er man pr. definition stærk på indendørs, og virker hellere ikke til at være anderledes her.

Svenske Yasar er et par år ældre med stærk tilknytning til DK via forældre og klubtennis. Hun havde selv en fin junior tid, hvor Raducanu og især Tauson fik stoppet hende ved flere lejligheder. Det er ikke fordi senior tennis har budt meget succes, hvor hun nogenlunde har tabt og vundet lige meget. Hendes resultater i år har derfor også været med få lyspunkter, men i ny og næ dukker der en stærk sejr eller indsats op. Hun har selvfølgelig flere gange været med ved indendørs event i Sverige, men har er det ofte kun blevet til 1 sejr pr. event.

Da Barkova mangler denne vigtige sejr der kunne sætte en god stime i gang, vælger stadigvæk at tro at hjemmebane håbet har mulighed for at stå som vinderen af dette opgør. Yasar er ikke uden erfaring eller kvalitet, så må være en svær kamp for bookmakerne at sætte nøjagtige procenter på.

Bet365 ligger i top, resten af markedet ligge minimalt under.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback