Annonce

Med i Englands trup: Jack Wilshere

4. juni 2018 kl. 00:00
7. apr. 2018 kl. 11:30 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 07/04

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 70%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Wilshere spiller fast og godt i Arsenal - særligt i de store kampe - og det er vigtigt for landsholdsmanager Southgate. Wilshere har ikke spillet en eneste landskamp under Southgate, men han har vigtig erfaring som man har brug for på et ellers ungt hold.

Det taler for spillet: 

 • Southgate har udtalt at det vigtigste for ham er at dem der udtages spiller fast og på højt niveau. Her kan Wilshere have en fordel (*1).
 • Jeg forventer at Southgate med sit system skal bruge mindst 4 spillere til 8’er-positionen i truppen, og her bør Wilshere være med (*2).
 • Southgate har en ung trup, og her er det vigtigt at have erfaring med. Wilshere har været med til både EM og VM før.
 • Wilshere var udtaget til den seneste landsholdstrup, men blev skadet så han ikke deltog i træningskampene.
 • Wilshere spiller samme rolle på landsholdet som Lallana der er skadet i Liverpool, mens Wilshere er fit for fight.
 • Wilshere har tiltvunget sig en fast plads på Arsenal og er i god form med flotte præstationer. Han spiller de vigtige kampe.
 • England spiller under Southgate uden decideret 10’er og derfor er 8’er rollen ekstra vigtig. Her passer Wilshere perfekt ind.
 • Efter Wilsheres seneste skade udtalte Southgate at det ikke er for sent for midtbanespilleren at spille sig med i VM-truppen.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Siden November 2016 hvor Southgate blev engelsk landstræner, har Wilshere ikke spillet en eneste landskamp.
 • Midtbanen er en position med hård konkurrence og mange spillere der er dygtige der kæmper om pladsen.
 • Oddset er lavt, og der er lang tid til afgørelse. Det kan være dårlig MM at spille selvom værdien er til stede.
 • Det kunne se ud til at der reelt kun er en enkelt plads at kæmpe om for Wilshere på et yderligt mandat i truppen.
 • Southgate kan vælge at tre 8’ere er nok, og så i stedet tage en mere defensiv type som eks. Livermore med.
 • Wilshere har historik for at være meget skadet, og spiller han ikke fast uden skader resten af sæsonen tager Southgate nok ikke chancen.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

Bemærk desuden, at mine hovedområder som ekspert er Premier League og Championship, hvor jeg oftest bevæger mig indenfor ”almindelige” spiltyper fremfor specialspil. Jeg er således udenfor ”ekspertområde” på dette bet, og deraf er det ikke garanteret at eks. CV er 100 % præcis.

Oddset:

Afgørelse:

Bemærk at Bet365 gør opmærksom på, at dette spil vil blive afgjort når spillerne rejser til slutrunden. Det kan give en lille fordel (eller ulempe) fordi deadline for indsendelse af de endelige VM-trupper er d. 4. juni. Hvis Wilshere ikke er med i truppen på dette tidspunkt, er der stadig en lille mulighed for at en af de valgte spillere bliver skadet inden afgang til Rusland, og at Wilshere således kan blive kaldt ind. 

Også værdi: Unibet, 888Sport og LeoVegas har ligeledes værdi med deres odds 1,50.

Nordicbet og Betsafe tilbyder også spillet, dog uden værdi i odds 1,33.

  

Oddsudvikling: Jeg er ikke bekendt med udviklingen på dette odds.

Markedsoverblik: Det toneangivende, licensløse marked udbyder ikke denne type specialspil.

Ekstra info:

I forhold til udvælgelse af trupper sker det i 2 etaper.

Den 14. maj skal landsholdet registrere en trup på 35 mand.

Den 4. juni skal den endelige trup på 23 mand udtages og sendes til FIFA.

Wilshere bør ikke - medmindre han bliver langtidsskadet - være i risiko for ikke at blive valgt til 35-mandstruppen. Om han så bliver indlemmet i de endelige 23, afgøres af mange faktorer, bl.a. om han den sidste del af sæsonen har spillet fast og gjort det godt.

Noter:

*1:  Arsenal er både med i kampen om top 6 i Premier League, samt med i den afgørende fase af Europa League som man går efter at vinde. Det er en turnering hvor man ventes at gå meget langt. Det betyder at Wilshere har ekstra kampe at se frem til inden slutrunden, fremfor sine konkurrenter til positionen på landsholdet, og i øjeblikket spiller han fast for Arsenal i de vigtige kampe.

*2: Southgate spiller en formation med en defensiv midtbane, og to 8’ere foran dem. Det er en krævende position, og i en lang slutrunde er det vigtigt at have backups til alle positioner. Det betyder at han formentlig skal have fire 8’ere med i truppen.

Lingaard, Oxlade og Alli ser ud til at være de klart foretrukne, men derefter er der ikke mange konkurrenter til Wilshere om den 4. plads. Barkley (Chelsea) spiller ikke, Lallana (Liverpool) er skadet og ikke fast på holdet når han er klar og Ward-Prowse spiller en anden position på et hold der klarer sig dårligt.

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, whoscored.com, premierinjuries.com, thefa.com, skysports.com, bbc.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback