Annonce

Marit Bjørgen - Heidi Weng: 1

10. februar 2018 kl. 07:15 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (16)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 80-20%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 1,25
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Skiathlon.

Marit Bjørgen er stadig norges bedste kvinnelige skiløber. Hun fylder 38 år i marts og har efter sin barsel kommet eventyrlig stærkt tilbage. Hun var suveren under vM for et år siden og har næsten vundet alt af distance løb efterpå.

Heidi Weng vant for nylig tds, egentlig uden at imponere stort, men hun er den bedste op den bakken og vant da suverent. Hun har vundet to løb denne sesongen, men var fx over halv minuttet bag Kalla på hendes favorit distance 10km klassisk forrige weekend.

Marit Bjørgen har vundet tre af de fire sidste skiathlons.

Hun tog fire guld under VM I Finland. Efterfølgende vant hun åtte distancerend på rad.

Hun startet denne sesongen stærkt, men havde en svag periode i starten af december - men har kommet stærkt tilbage efter jul med tre guld af tre mulige under NM. Der vant hun utrolig nok også sprinten - en disciplin hun ikke længer er i verdenstoppen i.

Heidi Weng er en stabil god skiløber, men har enda ikke taget det sidste steget. Hun er god til tds hvor hun sjældent er dårlig og hun er god nok til at hun sanke nogen poeng til sprint løbene.

Når det virkelig gælder - til de støre events, så har Weng taget sine guld i diverse stafetter, men ikke nået helt op individuelt.

Hun har i årevis undgået favorit stempelet og hun virker at være fornøyd med at være nest bedst. Hvis det bliver for meget så trækker hun sig væk fra rampelyset og har let for at ta til tårene om det hele bliver for meget.

Sidst under tds, hvor hun efter et fald nektet at tage i mod hånden til Østberg.

Ofte sprekker Bjørgen feltet, men hun viste under NM at hun stadig er bedst når det bliver en tet afslutning på et løb. 

Bjørgen har igen undgået tds. Hun har haft fokus på OL længe. Weng er klar over at hun næppe er bedst i et enkelt løb, men kunne tage nok et tds guld med flere af de bedste på sidelinjen.

Bjørgens alder taler i mod og det er nok sidste OL hvor hun kan tage mange guld og hun har bedste muligheder i OLs første rend - og dropper hun et par løb, så er hun også pen favorit på sidste dagen.

Marit Bjørgen har vundet løb efter løb i mange år.

Weng har faktisk ikke vundet andre løb end de til tds på godt over et år.

OBS.

Selv om Bjørgen er favoritt til dette løbet er det like sikkert at hun leder når de har skiftet ski. Hun er faktisk ofte lidt langsom på at skifte ski. Det skjedd tidligere at hun kommer først ind og skifter ski, men er så ikke først ud på nye skiene. Det er svært at sige hvilke andre løbere som er favorit til at gå ud først med de nye ski - men BET365 har også hth på den klassiske delen og her får man 2.20 på Kalla over Bjørgen. Det er 50-50 og dermed fin værdi på Kalla.

Feedback