18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Marion Bartoli - Olga Govortsova: 2

Match center
25. maj 2011 kl. 14:15 - Tennis, International - Grand Slams |
25. maj. 2011 kl. 01:30 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 25/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-2): 64-36%
Betvalue: 107,64%
Spilbar ned til odds: 2,78
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
French Open, 2. runde, grus.

Bartoli kom tilbage fra en elendig start i 1. runde og vandt sin kamp, men hun så ikke ud til at være helt på toppen. Govortsova var dejligt aggressiv i duellerne mod Szavay og spillede med selvtillid. Hendes serv er akilleshælen, men Bartoli ser ud til at have problemer med benet, når hun er kold. Govortsova kan muligvis tage Bartoli på sengen i første sæt - især hvis franskmanden stadig har problemer med fysikken.

OBS: Spillet går på vinderen af første sæt.

CV for kampen: Ca. 70-30 i Bartolis favør.

Marion Bartoli (11) måtte trække sig fra finalen i Strasbourg mod Petkovic pga. et dårligt ben. Der var længe tvivl om hvorvidt hun kunne spille i 1. runde. Lægerne sagde nej, men Bartoli var ligeglad. Det viste sig dog også, at hun skulle finde et helt andet niveau end tilfældet mod Tatishvili, hvis hun skulle gå videre. Tatishvili tog første sæt ret enkelt og drev Bartoli rundt, som senere udtalte, at hun fik det fysisk dårligt efter en lang duel. Dette kan ikke være helt godt for franskmanden, der møder en mere aggressiv modstander i 2. runde. Tatishvili blev bange for at vinde og faldt markant i niveau efter Bartoli havde kæmpet sig tilbage.

Olga Govortsova (123) slog Szavay i første runde i tre sæt. Agnes var ikke helt sig selv og stillede kun op i Brüssel, så hun kunne deltage i French Open og dermed ikke få en streng påtale/straf af forbundet. Govortsova servede svingende, som vi nu en gang kender hende, men hun var ganske aggressiv fra forhåndssiden og spillede sikkert fra baghånden. Govortsova har kvalet sig ind i turneringen og virker meget motiveret og har også fået selvtilliden ind i sine grundslag, hvilket betyder meget for hviderusserens spillestil.

Marion Bartoli kan til hver en tid slå Govortsova ganske enkelt, men hun har set skidt ud siden finalen mod Petkovic i sidste uge, hvor hun måtte trække sig. Hun bevæger sig langsomt og er ikke helt oppe på tæerne, som vi ellers kender hende. Govortsova har kvalet sig ind og har selvtillid bag sine aggressive grundslag og så er hun farlig for de fleste. Bartoli var meget kold mod Tatishvili og kunne meget vel også være det mod Govortsova pga. sin skade i benet.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback