18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Marie Timofeeva - Ilona Ghioroaie: 2

19. august 2021 kl. 12:00 - w60 - San Bartolomo De Tirajana - grus
18. aug. 2021 kl. 22:43 (Opdateret 19. aug. 2021 kl. 16:14) 18/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

2 kvinder med gode stats på gruset i år.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-2
Betfair Spil nu hos Betfair

Unge Timofeeva der nu er 12-1 på gruset i år, fortsatte sin gode grusform og slog Miyazaki i 2 sæt. Bedømt på kampforløbet var hun i problemer i størstedelen af sine serv partier, og her vurdere jeg at dagens modstander har mere at byde ind med.

Jeg er glad for at kunne skrive lidt om 23 årige Ghioroaie, som tidligere var alt dominerende på itf touren, hvor hun i 2019 var nr. 2 på listen. Hun støvsugede Tunesien for hardcourt titler, hvor hun også slog dagens modstander i 2 sæt, men det ligger jeg ikke meget vægt på, da Timofeeva er nået længere siden dengang. Hun fejlede i Tunesien i år, og kastede sig over gruset i Antalya, hvor hun tog 2 titler i 3 events fra start Juni. Hun har holdt en pause siden da, og har nu vundet 4 kampe i streg, ligesom Timofeeva, efter at være røget i sidste kval kamp ugen forinden mod brandvarme Avanesyan i en Match Tiebreak.

Ghioroaie ligner lidt en klon af Bencic, men det er måske en lidt for stor parallel at tror at hun spiller lige så godt. Hun er stærk, og udnytter sin styrke i slagene til at overmatche modstanderne. Hun bevæger sig ikke særlig frit, og kæmper også med sin serv som vil give hende de ekstra procenter mod bedre modstandere, end dem hun støder på i de små grus turneringer. 
2 kvinder mod klare forcer i returspillet. Miyazaki slår godt og hurtigt til boldene, men Ghioroaie vil give Timofeeva større udfordringer med sin power.

Jeg syntes ikke man giver Ghioroaie nok kredit for sin nyfundne form og tidligere meritter, og lægger mere vægt på at Timofeeva er ung og fremadstormende. Ghioroaie er selv 18-3 på gruset i år, så ser denne kamp meget lige.

Det sløve odds marked gør jeg kun har Bet365 på 2,10, men forventer den vil stige inden kampstart, når der begynder at rulle indsatser på kampen. Trods jeg har et livsmotto der hedder "hvad der sker i Antalya, blir i Antalya" mener jeg stadigvæk at rusten er banket af, og Ghioroaie nu kan vise sit rigtige jeg igen.
 

God kamp.

rettet i odds siden udgivelse.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback