18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mariam Bolkvadze - Xinyu Wang: 1

Match center
23. september 2021 kl. 18:50 - Tennis, Israel - WTA Challenger | f
23. sep. 2021 kl. 18:31 (Opdateret 23. sep. 2021 kl. 20:49) 23/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Spændende 2 runde opgør i USA.

Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 1-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Bolkvadze kommer til denne kamp i rigtig god form. En w60 titel i Kazakhstan, og godt spil i USA siden da. Hun var den eneste under hele US Open der fik 5 partier i et sæt mod Raducanu, og kommer fra en kamp som var en dag på kontoret.

Hun slår ofte dobbelthåndet, hvilket jeg normalt ikke bryder mig om. Man kan generere mere fart, men man taber som regel også tid, i forhold til at placere sig rigtigt til næste slag. Hun roder sig altid ud i en masse dobbeltfejl, men har ellers en god serv. hun er stærk i returspil, og har en god tilstedeværelse på banen. Hun er helt sikkert en som kommer til at glide ad ranglisten i den nærmeste tid.

Wang kommer i en mellemperiode, og skulle bruge et sæt på at komme i gang, efter at have været forbi Portugal. Hun fandt aldrig ro i denne kamp, men kom trods alt ud på den rigtige side. Hun kan være modbydelig at spille mod når hun er i sit es, men det er hun ikke for tiden. Det er dog stadigvæk gode navne hun kun taber til, og hun er stadigvæk ung, men syntes hun mangler noget teknisk før det bliver rigtig godt. 

Bolkvadze's gode spil for tiden, i et land hvor hun også spillede på College, er lige de ekstra procenter der kan tippe den hendes vej. De mødtes for 2 år siden hvor Bolkvadze vandt i 2 sæt, men måtte igennem en tiebreak med 10-8 som resultat, og jeg tror det kan blive ligeså tæt denne gang.

Syntes generalt at Bolkvadze bliver gjort til for stor underdog her, med tanke på den seneste periode.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback