18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Manchester United - Tottenham: (AH: -1,5) 1

Match center
1. januar 2014 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford
Opdateret
0
Redaktør for BetXpert 2004-2019. BetXpert-skribent om fransk fodbold med mere 2002-2019. Halvstuderet journalist (2,5 af 4 år på DJH før jeg sprang fra for at gå på universitet). Bachelor i italiensk, litteraturvidenskab og engelsk oversættelse. Ex-dansklærer, ex-boghandler. Spurs-fan. Bettingdinosaurus og -ronkedor.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 33-0-67%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
TonyBet Spil nu hos TonyBet
20. runde. Old Trafford, Manchester.

ManUnited har ikke vist mesterform, men møder trods alt med 6 sejre i træk. Tottenham har fået mere mod på livet efter fyring af manager AVB, men har stadig defensive problemer og mangler vigtige Paulinho. Det straffes nok af Rooney og Co.

DERFOR SKAL DU SPILLE TIPPET

 • Man Utd møder med 6 sejre i træk (inkl 1 ligacup- og 1 CL-kamp). Målscore: 13-3.
 • Efter lørdagens 1-0-sejr (mål: formstærk Welbeck) i Norwich forstærkes Utd nok af topscorer Rooney (2 mål mod Spurs 1/12) og højrefløj Valencia.
 • Sidst Tottenham Hotspur var i Manchester (24/11) fik holdet en øretæve på 0-6 af Man City. 15/12 blev det 0-5 hjemme mod Liverpool.
 • Siden har Spurs fået ny manager og bedre resultater. Men mod dårligere hold, og defensiven ser stadig usikker ud*.
 • Spurs' satsede 4-4-2-formation (**) overvandt et svækket og impotent Stoke-hold lørdag, men er her oppe mod en langt mere effektiv modstander.
 • Især kan Spurs' defensive midtbane få problemer. Paulinho mangler, og Dembélé (de to var gode mod Stoke) er tvivlsom (ligesom højrefløj Lennon).
 • Spurs slog Stoke 3-0, men målene kom via straffe samt to spark (***) som Utd-keeper De Gea nok ville være bedre mod end Stoke-reserve Sørensen.
 • Spurs mangler stadig den hurtige fløj Townsend (og har et problem på venstrekanten uden ham), forsvarer Vertonghen og midtbaneoprydder Sandro.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Man Utd er forsvarende mester, men har haft en ret tung sæson – er kun nr 6 (a point med Spurs).
 • Sejren over Norwich var ikke gnidningsfri – forsvaret (med Vidic tilbage) var bedre end mod Hull (3-2-sejr), men stadig med huller der gav chancer.
 • Utd må nok stadig undvære højreback Rafael, defensivmand Jones og angriber van Persie. Og seneste nyt: Rooney er tvivlsom.
 • Under Sherwood har Spurs kun tabt en ligacupkamp, ellers 2-1-0. Uimponerende modstand, men holdet virker klart mere gejstfuldt end under AVB.
 • Hvis han kan spille, er den lynhurtige Spurs-højrefløj Lennon i form. Han var skadet mod Southampton og WBA, men stærk mod Stoke.
 • Spurs-højreback Walker vender tilbage efter karantæne mod Stoke.
 • Når Lloris ikke sparker bolden direkte ud til en modstander (som mod Man City), er den lynhurtige Spurs-keeper blandt verdens bedste.
 • Spurs er ubesejret i de seneste 3 kampe mod Man Utd. 3-2-sejr på Old Trafford sidste år og siden 1-1 og 2-2 på hjemmebane****.


CHANCEVURDERINGER OG SPILVALG
1X2: 58-24-18
1X2 (0-1): 33-25-42

Over/Under 2,5 mål: 58-42 

Jeg har vaklet mellem rent ettal og handicap-ettal, men har snuppet det sidste pga en noget bedre værdi (omend rent ettal også er flot betalt til 1,83 hos Bet365 og TonyBet).

Et tredje alternativ er ettal med asian handicap -1 (odds 1 ved hjemmesejr på præcis 1 mål) - dette giver odds 2,4 hos TonyBet og holder også flot værdi.

Min vurdering er at United – selv om holdet ikke har været på højde med sidste sæson (mesterskab) – har de offensive våben der skal til for at straffe den løse Tottenham-defensivmidtbane. Hvis Capoue starter inde for Tottenham, gør det motorvejen mindre, men den er der nok stadig – han er nemlig ikke spillet ordentligt ind på holdet.

Mit bud er at bookmakernes odds er så relativt høje fordi Paulinhos fravær endnu ikke er gået op for folk.

BEMÆRK: Efter det har vist sig at Rooney er tvivlsom, har jeg justeret min cv fra 35-65 til 33-67.

*-NOTER

*André Villas-Boas (spillede typisk med 1 angriber) ) blev fyret efter 0-5-nederlaget mod Liverpool 15/12. Ny chef (kontrakt til sommeren 2015) er den hidtidige assistenttræner Sherwood (ingen chefmanager-erfaring). Han ynder at spille 4-4-2 med to angribere samt to meget offensive fløje (og backs) - og uden decideret oprydder på den defensive midtbane, ja, faktisk ofte helt uden defensivt mindede folk på den defensive midtbane - hvilket ofte giver en åben motorvej for modstandernes kontraer. Hvilket forværres af et tungt midterforsvar...

Sherwood har haft en del skader og karantæner, men det er slående at han har afvist at starte med en klar Capoue (bortset fra i midterforsvaret) som ellers er en god defensiv-midtbanemand. Mod WBA bestod den defensive midtbane af Holtby og Eriksen – der begge er meget offfensivt indstillede (og ikke meget bevendt defensivt). Mod Stoke bestod midtbanen dog af de mere defensivt vante Paulinho og Dembélé, men ingen af dem er decideret tackler/oprydder, snarere er de gode spilfordelere (Paulinho en mere pålidelig defensiv spilfordeler end Dembélé der ofte satser). Sidste nyt er i øvrigt at Paulinho mangler mod Utd pga en skade. Vil Sherwood endelig bruge Capoue fra start eller køre med fx Dembélé (hvis denne kan spille) og Eriksen på den centrale midtbane? Se mere under trupnyt.

**Det ser ikke ud til at Sherwood vil skrue synderligt ned for de offensive ambitioner på Old Trafford. Han har udtalt at hans hold skal respektere United, men også presse og spille med risiko.

***Dembélé via et spark fra kanten af straffesparksfeltet og Lennon via en halvflugter fra en spids vinkel. Bemærk at angriber Soldado scorede på straffe, men han har ikke PL-nettet i åbent spil siden 20. oktober. Den lange angrebsmakker Adebayor (forvist fra truppen under AVB, men blev taget til nåde af Sherwood og kvitterede med at score mod både West Ham og Southampton) fremtvang straffesparket mod Stoke, men var ellers afslutnings-uskarp for anden kamp i træk.

****I sejren på Old Trafford rådede Spurs stadig over offensivfænomenet Bale (blev solgt i sommer), og stillede i øvrigt i en 4-2-3-1—formation med Sandro som oprydder på midtbanen. I seneste United-kamp, 1/12 på White Hart Lane, stillede Spurs-manager AVB i en 4-3-2-1-formation med Dembélé, Paulinho og den vaskeægte oprydder Sandro på midtbanen. Så solidt stiller Sherwood næppe op.TRUPNYT OG YDERLIGERE NOTER

(foreløbigt trupnyt – der opdateres 1/1)

Kilder: manutd.com, tottenhamhotspur.com, holdnyt.dk, sportinglife.com, telegraph.co.uk

TOTTENHAM

Foreløbig trup

Lloris, Friedel, Walker, Naughton, Fryers, Rose, Dawson, Chiriches, Veljkovic, Capoue, Dembele, Lennon, Fredericks, Bentaleb, Sigurdsson, Eriksen, Chadli, Lamela, Holtby, Adebayor, Defoe, Soldado

Fravær

Paulinho (defensiv midtbane – starter; nyt fravær; ledbåndsskade)
Townsend (fløj - starter; manglede også mod Southampton og WBA; skadet til engang i januar)  
Vertonghen (midterforsvar/venstreback – starter; ude siden 4/12 - skadet til engang i januar) 
Kaboul (midterforsvar – reserve; skadet siden 1/12)

Sandro (defensiv midtbane – starter/indskifter; ude med skade i de seneste 3 kampe)  

Tvivlsomme 

Dembélé (midtbane – starter)

Lennon (fløj – starter)

Defoe (angriber - indskifter)

Noter

Paulinho (defensiv midtbane – starter) var tilbage mod Stoke efter 3 spilledages karantæne og gjorde det flot – indtil han blev skadet (endnu en sindssyg tackling af Spurs-dræber Charlie Adam). Tottenham melder at han er ude de næste 4 uger.

Hvad nu? Sandro mangler stadig. Så vil Sherwood mon endelig bruge den deciderede defensive midtbanemand Capoue fra start? Måske. Ganske vist undlod Sherwood (der i stedet valgte at benytte diverse meget offensive central-midtbanekonstellationer) at bruge Capoue på midtbanen i Paulinhos karantænefravær, men det var Capoue der blev skiftet ind for Paulinho i lørdags. Og det kan godt være at selv gung ho-SHerwood kan se fornuften i at bruge en oprydder mod så farligt et hold som Man Utd.

Jeg har længe håbet at Capoue ville få chancen – men jeg er bange for at det er for lidt for og for sent. Han er jo ikke spillet ind på holdet, og det kan komme til at koste på Old Trafford.

Noget andet er at Dembélé der var rigtigt god mod Stoke (som han kan være – især hvis han har en mere defensiv makker at læne sig op ad), er tvivlsom pga skadesproblemer og skal testes før kampen (fremgår det af Uniteds preview af kampen). Hvis han ikke kan spille, bliver det måske en central-midtbane bestående af Capoue og Eriksen. Super-spændende og potentielt fremragende, men nok for nyt og eksperimenterende til at lykkes mod United. Omvendt – hvad er alternativet? Holtby evt. Han var ikke ret god mod WBA, men vil måske være bedre med en defensiv makker (i stedet for den makker han havde mod WBA: Eriksen).

Den lynhurtige højrefløj Lennon der sparkede nyt liv i Spurs-offensiven mod Stoke, er også tvivlsom og skal testes før kampen (også ifølge Uniteds preview). Hvis han ikke kan spille, er det et hårdt slag for holdet, for Townsend (er god i begge sider) mangler stadig, Lamela der kan udfylde pladsen, har gjort det skidt, og Chadli der fik chancen mod WBA, er bedre til venstre.

Jeg forventer dog at både Dembélé og Lennon kan spille.

På venstrefløjen savnes Townsend stadig, og hverken Chadli eller Sigurdsson har overbevist. Eriksen fik tjansen mod Stoke uden at brillere, men får måske kanten igen. Medmindre han skal spille centralt.

På højrebacken er hurtige Walker tilbage efter karantæne mod Stoke. Og man må formode at den ligeledes hurtige og vældigt opfindsomme Rose der blev sparet mod Stoke pga træthed, også er tilbage.

I midterforsvaret mangler teknisk stærke Vertonghen (og relativt hurtige Kaboul) stadig. Makkerparret Dawson og Chiriches har kvaliteter, men også mange ulemper. Ingen af dem er synderligt hurtig (især ikke Dawson). Dawson er desuden teknisk svag. Til gengæld er han stærk i hovedsspillet (hvor Chiriches så halter).

Bud på opstilling 
Lloris – Walker, Dawson, Chiriches, Rose (Fryers/Naughton) – Lennon (Lamela/Chadli), Capoue (Eriksen), Dembélé (Eriksen), Eriksen (Chadli/Sigurdsson) – Soldado, Adebayor


MANCHESTER UNITED

Foreløbig trup

De Gea, Lindegaard, Johnstone, Rafael, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Vidic, Fabio, Valencia, Nani, Carrick, Fletcher, Cleverley, Giggs, Anderson, Young, Zaha, Januzaj, Rooney, Welbeck, Kagawa, Hernandez

Fravær

Fellarini (defensiv midtbane – starter/reserve; ude siden 4/12)
van Persie (angriber – starter når klar; ude siden 12/12)

Tvivlsomme
Rooney (angriber - starter/topscorer)
Rafael (højreback – starter; missede seneste runde - sandsynligvis stadig ude)
Jones (forsvar/defensiv midtbane – starter; ude siden 21/12 - sandsynligvis stadig ude)
Nani (fløj – indskifter; ude siden 18/12)

Noter
Topscorer Rooney er umiddelbart tilbage efter at have misset Norwich-kampen pga en lyskeskade. Seneste nyt er dog at han er tvivlsom - det besluttes først på kampdagen om han spiller eller ej.

Højrefløj Valencia er tilbage efter karantæne. Desuden er der nok en start til formstærke Welbeck (angriber/venstrefløj) der blev sparet fra start mod Norwich, men kom ind og scorede.

Bud på opstilling

De Gea – Smalling, Vidic, Evans, Evra – Valencia, Carrick, Cleverly, Young/Januzaj – Rooney, Welbeck

 • Høje odds
 • især på Superligaen
 • Fint udvalg af sportsgrene

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 24. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Manchester United - Sheffield U.: Under 1,5 skud på mål af Rashford
1,63
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Lørdag 11. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision each way (odds 6 top 4): Frankrig
26,00
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback