18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Manchester City - Real Madrid: 1

Match center
21. november 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Etihad Stadium
Opdateret
0
Tilbage i 90'erne, hvor jeg fik min fodboldopdragelse, blev jeg specielt begejstret for engelsk fodbold med dens intensitet, lidenskab og vilje til at vinde - både på banen og på lægterne. Meget er sket siden da, men jeg synes stadig, at Premier League er den mest interessante liga i verden. Alle klubber har noget at byde på, hvilket også gør ligaen interessant med i betting øjemed. Hjerteklubben er Manchester United, men det skulle ikke gerne skinne igennem.

Skriv endelig, hvis du har noget på hjerte.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 33-27-40%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Tipico Spil nu hos Tipico
Manchester City hænger for andet år i træk på randen af fiasko i Champions League, men en sejr over Real Madrid vil holde liv i drømmen om avancement, og det bør trods alt ikke være urealistisk, selvom City endnu har deres første sejr til gode i Gruppe D.

City har nemlig oplevet en opadgående formkurve med 2-1 over Tottenham og senest hele 5-0 over Aston Villa, begge på hjemmebane. Offensivt besidder englænderne masser af kvalitet, og defensivt er der tiltrængt forbedring at spore. Faktisk har City kun lukket ét mål ind i de seneste fire ligakampe.

Hjemmeholdet får da også brug for en tæt defensiv, hvis Cristiano Ronaldo og co. skal stoppes. Madrilenerne har scoret ti mål i deres fire gruppekampe og kommer netop fra en nedsabling på 5-1 af Athletic Club. Spanierne har dog ligesom hjemmeholdet vist svaghedstegn i de bagerste geledder, så der er lagt op til mål.

For en hjemmesejr taler især Citys hjemmebanestatistik, som tæller 21 ubesejrede kampe i træk, mens det aldrig er blevet til nederlag i Champions League. Det er selvfølgelig længe siden, at City har haft besøg af et hold af Reals klasse, men med ryggen mod muren og et sultent hjemmepublikum i ryggen, bør City ikke være stor underdog.

Tipico topper markedet for 1-tallet, som giver nydelig værdi, men der kan være endnu mere at hente, for markedet ser generelt ud til at være stigende.

Odds

Tipico fører an med odds på 1-tallet, men det har været stigende de seneste par dage, så der kan være endnu mere at hente, hvis man har lidt is i maven. Det er desuden værd at holde øje med krydset, som pt. ikke er langt fra at være spilbart.

 

Status i Gruppe D

Dynamitpuljen er for alvor eksploderet efter, at både Ajax og Dortmund hentede point på udebane i sidste runde. Således ligger de tyske mestre i en meget favorabel position til at gå videre, mens også Real Madrid ligner en deltager i knockout-fasen.

Vinder Madrid hjemme over Ajax i sidste runde, er spanierne videre, så dette er ikke en skæbnekamp, som flere spillere prøver at skrige den op til. Det er det til gengæld for Manchester City, som foruden selv at vinde de to sidste kampe, skal håbe på, at Ajax slår Dortmund.

Roberto Mancini har udtalt, at han faktisk ikke selv tror på, at hans hold kan gå videre. Det er selvfølgelig et forsøg på at underspille deres egne chancer, og et håb om, at Real Madrid tager lidt let på opgaven. 

 

Manchester City

Champions League-drømmen hænger i en meget tynd tråd for Manchester City, som slet ikke har ramt niveauet i denne dynamitpulje. Englænderne har hentet to point hjemme mod Borussia Dortmund og Ajax, mens det er blevet til nederlag i begge udekampe mod Real Madrid og Ajax

Citys store akilleshæl har været en skrantende defensiv, som slet ikke har hold samme høje niveau, som vi især så i Premier League i sidste sæson. Siden 2-2-kampen mod Ajax har Manchester Citys formkurve dog været opadgående med to hjemmesejre på hhv. 2-1 over Tottenham og senest 5-0 over Aston Villa.

Roberto Mancini må især glæde sig over, at hans to argentinske angribere, Carlos Tévez og Sergio Agúero, så skarpe ud, mens også David Silva gjorde et længe ventet comeback som den kreative arkitekt på midtbanen. De tre profiler bliver naturligvis vigtige for hjemmeholdet, som er pisket til at angribe og formentlig score flere gange, hvis City skal have en chance for at hente alle tre point.

Det er værd at bemærke, at Manchester City aldrig har tabt på egen bane i Champions League, hvor det er blevet til tre uafgjorte og to sejre.

Trupnyt

Gaël Clichy (b - fast/reserve) misser kampen, da han pådrog sig en skade i weekendens sejr over Aston Villa, men Aleksandr Kolarov (b - fast/reserve) er en fuldgod erstatning. Mario Balotelli (a - reserve) ser også ud til at misse kampen med rygproblemer, men Citys enfant terrible ville ikke starte alligevel, så hans fravær svækker kun bredden. På plussiden for Mancini ser det ud til, at James Milner (m - reserve) gør comeback.

Bud på startopstilling

(4-4-2)

Hart

Zabaleta/Maicon – Kompany – Nastasic – Clichy

Nasri – Yaya – Barry – Silva

Tévez – Agüero

Real Madrid

De spanske mestre startede Champions League-sæsonen flyvende med sejre over Manchester City og Ajax, som muligvis har været en lille sovepude i de følgende kampe. I hvert fald havde Real problemer i begge kampe mod Dortmund, hvoraf spanierne kun sikrede et point.

Real Madrid har vist fin form i den hjemlige liga, hvor Los Merenques har vundet fem kampe på stribe med en skræmmende målscore på 18-2. Med al respekt for de spanske modstandere, bliver Reals defensiv ikke testet på samme niveau, som det er tilfældet i Champions League. Især på de to backpositioner ser madrilenerne svage ud.

Offensiven er svær at kritisere, og især i en kamp som denne, hvor hjemmeholdet er pisket frem, kan Ronaldo og co. blive giftige i omstillingsspillet. Real spiller vel noget af det bedste kontraspil overhovedet, og det bør give Citys slingrende forsvar problemer.

Trupnyt

Mourinho må undvære Marcelo (b – fast), som er savnet på venstreback, og Gonzalo Higuaín (a – reserve), som godt nok står i skyggen af en velspillende Karim Benzema, men stadig er savnet som indskifter, hvis det ikke kører for franskmanden. Michael Essien (m - reserve) blevet hjemme i Madrid på grund af en skade, som også holdte ham ude i weekenden.

Bud på startopstilling

(4-2-3-1)

Casillas

Arbeloa – Pepe – Ramos – Coentrao

Khedira – Alonso

Di Maria/Callejón – Modric/Özil – Ronaldo

Benzema

  • Høje fodbold-odds
  • Stærk mobil-platform
  • Både internet & butikker

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback