Manchester City - Burnley: Under 3,0 mål

Match center
21. oktober 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Etihad Stadium    Roger East
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (5)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (over-præcis-under): 33-37-30%
Betvalue: 131,50%
Spilbar ned til odds: 2,10
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Manchester City er i fantastisk form med 17 mål i deres sidste tre hjemmekampe i Premier League. Alle offensiver kræfter kører på 100 % og selv en skade til Agüero kunne ikke holde the citizens fra at nette syv gange mod Stoke.

Bookmakerne har også reageret på dette og linjen for scorede mål ligger lige under fire mål.

Sean Dyche ved dog, hvad han har i vente og kan forventes at spille ultradefensivt og holde kampen åben, så længe som muligt og forsøge at kapitalisere på dette. Med andre ord, forventer jeg at Burnley taktisk vil gå efter 0-0, så længe det er muligt og håbe/satse på en scoring til sidst i kampen. Eller helt pragmatisk, acceptere at en uafgjort er det bedste, man kan forvente på Ethiad Stadium.

Et kig på Burnleys opstilling ude mod Liverpool lignede mest en 4-5-1 og taktikken var tydelig med 29 % boldbesiddelse. Lad Liverpool angribe, stol på dit forsvar og din taktik og være kynisk på dine kontraangreb.

Dette væddemål afhænger mest af Manchester Citys offensiv på dagen, men til odds 3.15 på under tre scoringer (odds = 1.00 ved præcis 3), synes jeg det er værd at tage med, at de (red. Manchester City’s spillere) også er menneskelige og kan have en dag, hvor de ikke rammer alt. Derudover er det før set, at Guardiola er glad for at rotere og det er måske ikke den stærkeste 11’er, der spiller på lørdag.

Trupnyt:

Manchester City mangler stadig B. Mendy og muligvis V. Kompany, hvilket ikke ændrer på hjemmeholdets taktik.

Burnley mangler T. Heaton og J. Walters. Erstatningen i målet (N. Pope) synes jeg har gjort det fint i fraværet af førstekeeperen og er kommet rigtig i kampform og har kun lukket to mål ind i sine fem kampe i denne sæson.

Sidste sæsons møde mellem de to hold på Ethiad Stadium endte 2-1 til de lyseblå.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback