Annonce

Mairis Briedis - Mike Perez: Briedis w/ point el. teknisk afgørelse

30. september 2017 kl. 22:30
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 30%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Main event i Riga. WBC-titelkamp i cruiservægt. Briedis bør kontrollere kampen med sin bevægelighed og arbejdsrate. Han er en stor puncher, så han kan nok slide Perez op, men cubaneren passer fint på sig selv og har en solid kæbe, så det er ikke umuligt, at han kan overleve.

Derfor skal du spille den: 

 • Briedis bør kunne etablere et overtag med sin høje arbejdsrate og sin glimrende bevægelighed.
 • Briedis har med al sandsynlighed en klar fordel med sin store speed på både hænder og fødder.
 • Briedis bør lande mest i kampen, så han bliver meget svær at slå på point på sin hjemmebane.
 • Briedis besidder stor power, men det er min fornemmelse, at den bliver overvurderet en smule.
 • Perez er på ingen måde en walkover, så han bør præstere bedre, end kampens odds indikerer.
 • Perez er gået fuld tid med store punchere før. Han besidder en stærk kæbe og solide parader.
 • Perez virker enormt motiveret op til denne kamp. Han er samtidig i sit livs bedste form.

Det skal du holde øje med:

 • Briedis vinder oftest sine kampe på knockout. Det er kun fire modstandere, som har overlevet.
 • Hvis kampen bliver ensidig tidligt, så er det usandsynligt, at dommeren vil lade den fortsætte.
 • Perez er ikke uden muligheder i kampen. Han har slået flere stærke modstandere på sværvægt.
 • Perez har poweren til at overraske, hvis han lander. Han har rystet større fightere end Briedis.
 • Perez har været meget inaktiv de sidste par år, så det er svært at vide, om han helt er sig selv.
 • Perez er i sit livs form, men det er uvist, hvordan hans krop vil fungere sent på den nye vægt.

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Foruden Bet365 finder jeg værdi på dette spil hos Betfair SportsbookBetsafe og Nordicbet, som tilbyder det identiske odds.

Mairis Briedis er favorit overalt på markedet. Bet365 giver 1,18 på en lettisk sejr, Betfair Sportsbook giver 1,20, 888Sport, Bwin, Danske Spil og Unibet giver 1,22, mens Betsafe og Nordicbet giver 1,26. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,20 på Briedis. Min chancevurdering ligger omkring 80-20, så jeg finder ingen værdi på et vinderspil.

Selvom jeg har svært ved at se Perez vinde denne kamp, så er det slet ikke umuligt, at han kan levere en bedre indsats, end oddsene umiddelbart indikerer. Han er svær at stole på, da han har været meget inaktiv de seneste par år, men hvis dette ikke havde været tilfældet, så kunne jeg godt have fundet på at forsøge et spil på ham. Han er nemlig en glimrende fighter, som hørte til i top ti på sværvægt, før han tog en pause. Nu, hvor han kommer tilbage, er det svært at vurdere, hvor han er henne, men han virker enormt motiveret og ser ud til at være i sit livs form.

Perez har en fremragende amatørkarriere bag sig, hvor han bl.a. slog sin landsmand Luis Ortiz, som planmæssigt skal bokse om et verdensmesterskab mod Deontay Wilder. Han er efter min mening mere prøvet end Briedis som professionel. Hans kampe mod Abdusalamov, Takam og Jennings viser, at han på ingen måde er en walkover. Han er godt nok blevet stoppet en enkelt gang i karrieren, men dette skete allerede i første runde, hvor han endnu ikke var blevet varm, mod den forrygende tidligere mester Povetkin, som bør være en større udfordring end Briedis.

Briedis er selv tidligere sværvægter, men han mødte slet ikke samme modstand som cubaneren, før han gik ned i vægt. Han imponerede mig virkelig på vej frem, hvor han bl.a. stoppede Charr på brutal vis. Han understregede, at han er the real deal i sin seneste kamp mod Huck, som blev totalt udbokset fra start til slut. Tyskeren er dog forbi sin prime, og han har altid levet på sin kæbe og vilje frem for sin teknik, så det ville ikke overraske mig, hvis Perez bliver en hårdere modstander end ham, selvom mit syn tilsyneladende ikke deles af bookmakerne.

Der er ikke nogen tvivl om, at Briedis er en stor puncher, der kan stoppe sine modstandere med begge hænder. Jeg ser dog mere letten som en bokserpuncher, som scorer knockouts gennem akkumuleret afstraffelse, end en decideret power puncher. Jeg har en mistanke om, at hans power slag for slag er lidt overvurderet. Han udslettede sine modstandere hurtigt, da han var på vej frem, men efter han er begyndt at møde bedre boksere, så er hans kampe ofte gået længere. Måske minder han en smule om newzealandske Joseph Parker på dette punkt. Således overrasker det mig, at bookmakerne giver en knockout så stor sandsynlighed i kampen. Jeg er enig i, at dette udfald skal vurderes mest sandsynligt, men dette er hovedsageligt på grund af spørgsmålene omkring Perez.

Perez er en slow starter, som kan være i fare tidligt. Han er ofte et par runder om at komme i gang i sine kampe, hvilket som nævnt blev straffet mod Povetkin. Jeg mener dog, at cubaneren har en rigtig stærk kæbe. Han tog imod rene træffere fra Abdusalamov, som på daværende tidspunkt var en af de mest frygtede punchere i sporten. Derudover er han dygtig til at parere slag med sine højthævede handsker. Jeg er dog stadig usikker på, om Perez kan gå fuld tid, hvis kampen bliver ensidig. Det er længe siden, at han er gået tolv hårde runder, og vi ved endnu ikke, hvordan hans krop reagerer sent i kampe, efter han har smidt så meget vægt. Det er meget muligt, at han blive slidt op sent, men når oddset på en lettisk pointsejr er så højt, så synes jeg, at det er et forsøg værd.

Mairis Briedis

Letland

32 år (13. januar 1985)

22-0, 18 KO

Ortodoks

Højde: 186 cm.

Rækkevidde: -

Vægt: 91 kg.

Mairis Briedis er WBC-mester i cruiservægt og er rangeret som nummer fire i divisionen hos The Ring. Han har bl.a. besejret Danny Williams, Lubos Suda, Ismail Abdoul, Manuel Charr, Danie Venter, Olanrewaju Durodola og Marco Huck.

Mike Perez

Cuba

31 år (20. oktober 1985)

22-2-1, 14 KO

Southpaw

Højde: 185 cm.

Rækkevidde: -

Vægt: 91 kg.

Mike ”The Rebel” Perez er endnu ikke rangeret i top ti i cruiservægtsdivisionen hos The Ring. Han er tidligere vinder af Prizefighter-turneringen og WBC Silver-mester på sværvægt. Han har bl.a. besejret Ismail Abdoul, Kertson Manswell, Gregory Tony, Ty Fields, Friday Ahunanya, Travis Walker og Magomed Abdusalamov, han har et draw mod Carlos Takam, mens han har tabt til Bryant Jennings og Alexander Povetkin.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback