Annonce

Maiken Falla - Justyna Kowalczyk: 2

2. marts 2017 kl. 14:00
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Maiken Falla er litt overraskende udtaget istedet for Østberg, men det er vel naturlig iom at Falla har to sprint guld fra VM og Østberg har vært en af de største skuffelsene. Kowalczyk var suveren i prøve OL og bookmakerne var hurtige med at senke oddsen på hende. Under VM har hun skuffet. 

På teamsprinten havde hun ingen sjanse da hendes partner var veldig svag, men Kowalczyk havde et par meget hurtige runder. Hun blev nummer fem i 10km i Ulricehamn og var OK i starten af 10km klassisk under VM som var intervallstart. Her er nok veldig ivrig på at vise sig frem og har vel et mål om at veksle først.

Falla er i strålende form og viste under NM at hun sagtens kan gå hurtig i længere løb, men med tre gode lagvenninner senere i løbet, så er det viktigst at være med i teten ved skiftet.

Kowalczyk løber nærmest for sig selv. Holdet har ikke nogen sjanse til at hevde sig - så for hendes del vil det være en sejer om hun veksler først.

Det er gerne tett i starten af stafettene. Ved sidste stafett vekslet Østberg først(13.08.4) tet efterfulgt af Ingemarsdotter(13.08.8), Lampic(13.09.4) og Lotta Weng Udnes(13.09.8).

Kowalczyk blev 34 år i januar og det ser ikke ud til at hun får flere gode mesterskab. Formen virker at være ok og det ville kle hende at afslutte dette VM på bedst mulig måde.

Normalt går Østberg 1.etappen så Falla er lidt ny. Hun er næppe påvirket af det, men det ligger lidt ekstra pres på når det er stafett og hele nasjonen forventer guld.

Falla er klart bedst i sprint og det er ikke nødvendigvis på 1.etappen hun får brugt sine ferdigheter bedst mulig.

Det er samme odds på etappeleder, men spil denne som match ups. Det er selvfølgelig ingen sikkerhed at en af disse to veksler først.

Sverige har Anna Haag på 1.etappen og hun blev nummer fem på 10 km klassisk. Hun startet veldig sakte og var nummer 18 på ved første punkt, men afsluttet uhyre stærkt.

Sverige veksler først til odds 8 hos samme bookmaker er spennende. Mærk og Lampic hos Slovenia som vekslet i tetgruppen i Ulricehamn sidst. odds 34.

Unibet med 3.25 på at Polen veksler først Og så har UB et spill på top3 ved 1.veksling som giver lidt ekstra underholdning her sidst i mesterskabet.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback